Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια ιστοσελίδα WordPress και θέλω μέσα σε αυτή να έχω μια σελίδα  (ή και ποστ?) όπου ο χρήστης για να δει το περιεχόμενο της θα πρέπει με κάποιο τρόπο να κάνει εγγραφή εκεί πέρα πρώτα.

Η εγγραφή πρέπει να γίνεται αυτόματα, να πατάει πχ register είτε με οδηγίες που θα έχουν μπει πριν πατήσει το link, είτε ακόμα καλύτερα με κανένα lightbox που θα του πετάγεται και θα λέει να κάνει register και μετά Login πριν δει το περιεχόμενο της.  Όπως δηλαδή συμβαίνει και σε ένα φόρουμ που για να δεις κάποια κομμάτια του πρέπει να είσαι μέλος πρώτα. Δε θα χρειάζεται να παρεμβαίνει ο διαχειριστής στην διαδικασία καθόλου!

Υπάρχει κανένα plugin ή κάποιος άλλος τρόπος για αυτή τη δουλειά? Ψάχνω ψάχνω αλλά δε βρίσκω τίποτα.!!

Όσο πιο απλός και γρήγορος τρόπος τόσο το καλύτερο!!

Δημοσ.

Σουπερ! 

Το πρωτο plugin ειναι απλα τρομερο!

Θα προτιμουσα να εκανα χειροκινητα την διαδικασια βεβαια αλλα με τρωει ο χρονος! Ελυσα το θεμα ομως!

Ευχαριστω και παλι!!

Παντως κυκλοφορει πολυ σκουπιδι εκει εξω στα plugins. Μερικα ειτε δε λειτουργουν, αλλα σου λενε πως ειναι δωρεαν και μετα σου ζητανε premium , αλλα σου εχουν λαθος περιγραφες/οδηγειες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...