GreyHorse Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Τι κοψοχρονιά ρε φίλε, αν τα πουλήσεις λιγότερο από την αντικειμενική αξία που τους δίνουν θα πληρώσεις και πρόστιμα για απόκριψη εισοδήματος ή όπως διάολο το λένε. Και όχι, η πραγματική αξία είναι μικρότερη της αντικειμενικής.
zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Άσε που κάτι ερείπια σε κάτι χωριά δεν τα παίρνει κανείς ούτε αν τα χαρίσεις, όχι να σε πληρώσουν κιόλας!
pavlinara Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) κοίτα παβλίνα, κατάλαβα καλά εχεις 2 σπίτια; ή μόνο το σαράβαλο; Αν δύο, θα πρέπει να πληρώσεις κανονικά και τα 2 χαράτσια, και ας είσαι άνεργη, σκασίλα τους. Ένα μικρό που το νοικιάζω για 150 ευρω και το ενφια του ειναι 89 ευρω και ενα ερείπιο 90 τμ που μου ανήκουν τα 2/3. σε κωμόπολη με ενφια 206 ευρω, το οποίο αν δεν το δώσω αντιπαροχή θα με βαραίνει μία ζωή. Να το κανω δωρεά; Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2014 από pavlinara
GreyHorse Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Στο κράτος; Δεν μπορείς, δεν έχει ψηφιστεί το σχετικό διάταγμα. Το άκουσα από το στόμα της διευθύντριας της Δ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης σε έναν που είχε γυρίσει όλα τα γραφεία προσπαθώντας να χαρίσει στο κράτος ένα τελείως χάλια και ξενοίκιαστο υπόγειο 10 ετών αντικειμενικής αξίας 18.000 ευρώ με ΕΝΦΙΑ γύρω στο 200άρι 1
kage Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 για ποιο λογο δωρεα?που ξερεις ότι δεν θα σταματησουν αυτές οι μλκς σε χ χρονια?εννοω ενφια -και αν υπαρχει ακομη το αλληλεγγύης καντο δωρεα σε μενα.που είναι το ερείπιο και τι συντελεστη δόμησης εχει? α ρε μπουρδελοκρατος!! στο gsis εβαλαν καπου να σημειώνεις ποτε φευγει/μπαινει ενοικιαστης! 1
pavlinara Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Και που ξέρω οτι θα ζω σε χ χρονια ; Για τον συντελεστή δόμησης πως θα μάθω ; Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2014 από pavlinara
kyriakh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ένα μικρό που το νοικιάζω για 150 ευρω και το ενφια του ειναι 89 ευρω και ενα ερείπιο 90 τμ που μου ανήκουν τα 2/3. σε κωμόπολη με ενφια 206 ευρω, το οποίο αν δεν το δώσω αντιπαροχή θα με βαραίνει μία ζωή. Να το κανω δωρεά; Ti;;;; Μην το ξαναπείς.Κράτα τα. Πολλοί έχουν το προνόμιο να έχουν σπίτι-σπίτια; Βάλε έναν να μένει μέσα να πληρώνει μόνο δεκο και ενφια.Μη το ξαναπεις. Άστα φιλενάδα... κουράγιο Για την έκπτωση 50% πρέπει να κάνεις κάποια αίτηση ο ίδιος ή βγαίνεια αυτόματα από το Ε9; Σήμερα θα πάω στην κω---εφορία να ρωτήσω γιατί δε μου επέστρεψαν το περσινό χαράτσι, θα ρωτήσω και για σένα 4
stelios18120 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Aυτη η λυση ειναι πολυ καλη που ειπε η kyriakh.βαλε καποιον να σου πληρωνει μονο δεκο και ενφια.και πες του κατσε μεσα και πληρωνε μονο αυτα.το μπουρδελοκρατος αυτο περιμενει να μην εχεις να δωσεις και να τα παρουν ολα.μην τους κανεις την χαρη αυτη!!κανε την λυση που σου ειπε.μια χαρα ειναι απ το γκρεμισμα η δωρεα.και σου μενει και το ακινητο. 1
kyriakh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Και που ξέρω οτι θα ζω σε σ χρονια ; Για τον συντελεστή δόμησης πως θα μάθω ; και μπες σε αγγελίες για να βρείς ενοικιαστή πχ http://www.theloakinita.gr/component/adsmanager/?option=com_adsmanager&page=show_result&ad_type=katoikia&ad_eidos=enoikiasi&ad_headline=&ad_text=&catid=9&Itemid=0 Κοίτα αυτόι αυτό κάνουν http://www.xe.gr/property/poliseis|diafora|loggos|52102208.html
pavlinara Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μα δεν εχει ρεύμα νερό και το σπίτι ειναι ερείπιο.μονο λαθρομετανάστες θα έμεναν εκει.
zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 έλα τώρα, για να γλιτώσεις το φόρο τα λες αυτά 2
kyriakh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μα δεν εχει ρεύμα νερό και το σπίτι ειναι ερείπιο.μονο λαθρομετανάστες θα έμεναν εκει. πρόβλημα.. (Μη λες λαθρομετανάστες σε παρακαλώ... αδόκιμος όρος..) Να το νοικιάσεις για αποθήκη με 10€ το μήνα; Ή να το προσφέρεις σε κάποιον δωρεάν, με την προϋποθεση κάθε μήνα να το φτιάχνει σιγά σιγά Ή να πας να βρεις καμιά μκο στην τελική να τους πεις να το παραχωρήσουν σε άστεγο με γνώσεις μερεμετιών για μεγάλο διάστημα να το φτιάχνει συγχρόνως σιγά σιγά και νάστε όλοι ευχαριστημένοι; έλα τώρα, για να γλιτώσεις το φόρο τα λες αυτά γειά σου zio!! είμαι η αποτυχιμένη καλ/ιδα χαχα Για την έκπτωση 50% πρέπει να κάνεις κάποια αίτηση ο ίδιος ή βγαίνεια αυτόματα από το Ε9; αρχάγγελε πήγα και γύρισα, δεν έχει βγει ακόμα η εγκύκλιος ούτε αυτοί ξέρουν, υπομονή Νοικιάζω ενα διαμέρισμα μικρό σε εναν που φεύγει νωρίτερα απο το συμβόλαιο.τι κινήσεις πρεπει να κανω ώστε να φαίνεται οτι το διαμέρισμα δε νοικιαζεται πλέον; Ενημερώνω την εφορία; Κανω κατι μεσω του gsis,gr ; Επίσης για αυτο το διαμέρισμα πρεπει να πλήρωσω ενφια 89 ευρω. Ο παππούς μου μου άφησε το σπίτι του το οποίο ειναι ερείπιο χωρις ρεύμα και για το οποίο πρεπει να πληρωσω 200 ευρω ενφια. Αν το γκρεμίζω θα πληρωσω ενφια ; Γνωρίζετε τις διαδικασίες για γκρέμισμα; Η πως θα το δώσω για αντιπαροχή; Λοιπόν μόλις γύρισα από εφορία ρώτησα και για σένα, και μου είπαν δε πρέπει να κάνεις κάτι, θα φανεί από το Ε2 που θα συμπληρώσεις την επόμενη.Σίγουρα, γιατί το ξαναρώτησα για επιβεβαίωση 3
pavlinara Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Λαθρομετανάστες εννοώ τους μετανάστες που μπήκαν παράνομα και κρύβονται. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να τους πω. Πώς να βρω κάποιον να μείνει εκεί, δυστυχώς είναι σε άλλη πόλη. Ας ήταν σε καμιά Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, θα το έφτιαχνα κάπως και θα έμενα κιόλας. Τώρα εκεί που είναι τι να το κάνω. Το Ε2 τι είναι; Για το Ε1 και το Ε9 γνωρίζω.
kyriakh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Λαθρομετανάστες εννοώ τους μετανάστες που μπήκαν παράνομα και κρύβονται. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να τους πω. Πώς να βρω κάποιον να μείνει εκεί, δυστυχώς είναι σε άλλη πόλη. Ας ήταν σε καμιά Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, θα το έφτιαχνα κάπως και θα έμενα κιόλας. Τώρα εκεί που είναι τι να το κάνω. Το Ε2 τι είναι; Για το Ε1 και το Ε9 γνωρίζω. Φτού! εγώ έτσι άκουσα που μου είπε... μήπως εννοούσε ε1; μάλλον.Κάνε μιά γρήγορη ερώτηση στο λογιστή σου τι να εννοούσε από τα 2.Κι εγώ ε2 δεν έχω ξανακούσει.Μισή δουλειά σούκανα Παβλίνα...
pavlinara Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 υπάρχουν Ε2 και Ε3 αλλά τώρα που μπήκα στο taxisnet είναι κενοί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα