Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ψάχνω για ssd να βάλω στο laptop, γύρω στα 200 ευρώ.

Ιδανικά θα ήθελα τον samsung pro 840 στα 512GB, άλλα ξεφεύγει αρκετά πάνω από τον budget.

Επίσης 512GB δεν φαίνεται να χρειάζομαι στο άμεσο μέλλον. Για να καταλάβετε, ο τωρινός hdd έχει κατειλημμένα ~190GB. Οπότε με έναν 256GB θα έκανα δουλειά, αν όμως υπάρχουν ssd με περισσότερο capacity, ακόμη καλύτερα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Έχω βρει κάποιους ssd στο budget που έχω, πχ Crucial ΜΧ100 και Samsung Evo 500GB, άλλα θα ήθελα την γνώμη σας. 

Τώρα το laptop (asus n53jq) φοράει έναν HDD Seagate Momentus 5400.6 500325 με form factor 2.5" (Physical Dimensions 100.5 x 69.85 x 9.5 mm) - δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει mini-sata.

Δημοσ.

είχα την εντύπωση ότι ο MX100 ήταν παλιό μοντέλο, 2 χρόνια και βάλε  :huh:

πάντως την Crucial την έχω σε πολύ ψηλά, δηλαδή όταν κάποιος με ρωτάει για ssd του λέω Samsung > Intel > Crucial

για να δω το review, ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Νομίζω ότι 250GB για SSD είναι υπεραρκετά. Να έχεις τα λειτουργικά σου και τα προγράμματα σου. Για τα υπόλοιπα αρχεία πάρε έναν απλό δίσκο. Άρα θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο. Με 5 χρόνια εγγύηση θα 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο για 5 χρόνια με 130 ευρώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι 250GB για SSD είναι υπεραρκετά. Να έχεις τα λειτουργικά σου και τα προγράμματα σου. Για τα υπόλοιπα αρχεία πάρε έναν απλό δίσκο. Άρα θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο. Με 5 χρόνια εγγύηση θα 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο για 5 χρόνια με 130 ευρώ.

μόνο που δεν έχει msata το laptop του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...