Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , σκέφτομαι να αγοράσω το SAMSUNG GALAXY S III Neo αλλά δέν είμαι σίγουρος. Είμαι στο εξωτερικό και η τιμή που το βρίσκω είναι 230 ευρώ. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής

1) Το προτείνετε η υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά?

2)Τι  πρέπει να προσέξω στα χαρακτηριστικά και ποια είναι τα + και τ - του SAMSUNG GALAXY S III Neo ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

lg g2 mini στα 180€, moto g 4g στα 210 ή οικονομία και τσιμπάς το Lg g2 στα 280.

Δεν έχω σε εκτίμηση καθόλου το servise της samsung

Αυτά απο επίσημα ευρωπαικά κινητά

Δημοσ.

lg g2 mini στα 180€, moto g 4g στα 210 ή οικονομία και τσιμπάς το Lg g2 στα 280.

Δεν έχω σε εκτίμηση καθόλου το servise της samsung

Αυτά απο επίσημα ευρωπαικά κινητά

Το σερβις της samsung ειδικα η smartec ειναι απο τα καλυτερα

• Like 1
Δημοσ.

Το σερβις της samsung ειδικα η smartec ειναι απο τα καλυτερα

ναι το διαπιστωσα πολλές φορές εγώ προσωπικά και φιλοι που μας χάλασαν... Επίσης διαπιστώσαμε και ψευτομαγκίες με δήθεν υγρασίες καθώς και τεράστιες καθυστερήσεις ,,,, Απο τα καλύτερα λοιπόν για.... Σομαλία ας πούμε. Anyway δεν έχει νόημα η κουβέντα γιατί ο φίλος είναι στο εξωτερικό

On topic λοιπόν να μην προτιμήσεις το s3 neo, Υπάρχουν καλύτερες προτάσεις σε αυτά τα χρήματα που θα πάρουν και android L

Δημοσ.

ναι το διαπιστωσα πολλές φορές εγώ προσωπικά και φιλοι που μας χάλασαν... Επίσης διαπιστώσαμε και ψευτομαγκίες με δήθεν υγρασίες καθώς και τεράστιες καθυστερήσεις ,,,, Απο τα καλύτερα λοιπόν για.... Σομαλία ας πούμε. Anyway δεν έχει νόημα η κουβέντα γιατί ο φίλος είναι στο εξωτερικό

On topic λοιπόν να μην προτιμήσεις το s3 neo, Υπάρχουν καλύτερες προτάσεις σε αυτά τα χρήματα που θα πάρουν και android L

Φιλε αυτα που μου λες περισσοτερο κανουν για αρβατο.Αν πηγες τη συσκευη σου εκει για σερβις τοτε ειναι λογικα αυτα που λες αλλιως οχι

Δημοσ.

Που υστερεί δηλαδή το S III Neo ? Ρωτάω γιατί θα ήθελα να καταλάβω και λίγο ποια χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάω. Ευχαριστώ και για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας. :)

Δημοσ.

Που υστερεί δηλαδή το S III Neo ? Ρωτάω γιατί θα ήθελα να καταλάβω και λίγο ποια χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάω. Ευχαριστώ και για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας. :)

Το ειδα σε φιλο και μου φανηκε αξιοπρεπης συσκευη αλλα το touchwiz ειναι βαρυ και η ελευθερη ραμ που εχει δεν ειναι και πολυ οποτε μπορει να εχεις θεματα με λαγκ αργοτερα

Δημοσ.

Καλησπέρα

επειδή και εγώ για αυτό το samsung ''ψήνομαι" και κάνοντας μια συγκριση:

http://www.phonebunch.com/compare-phones/samsung_i9300_galaxy_s_iii_%28s3%29-380-vs-motorola_moto_g-1189/

βλέπω ότι είναι καλύτερο το samsung από το moto.

Υπάρχει κάτι που βλέπω λάθος γιατί δε γνωρίζω και πολλά από κινητά?

Δημοσ.

Καλησπέρα

επειδή και εγώ για αυτό το samsung ''ψήνομαι" και κάνοντας μια συγκριση:

http://www.phonebunch.com/compare-phones/samsung_i9300_galaxy_s_iii_%28s3%29-380-vs-motorola_moto_g-1189/

βλέπω ότι είναι καλύτερο το samsung από το moto.

Υπάρχει κάτι που βλέπω λάθος γιατί δε γνωρίζω και πολλά από κινητά?

Σαν τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ανώτερο αλλά το σ3 θεωρείται πλέον παλιό και δεν παίρνει ενημερώσεις ενώ το moto g θα πάρει και την έκδοση 5.0 από ότι άκουσα και ότι θα το κάνει λίγο πιο γρήγορο.

Δημοσ.

Συγνώμη, χωρίς να γνωρίζω από κινητά, εγώ πήρα το neo, γιατί μ' άρεσε εμφανισιακά και μπορώ να πω ότι αν το δουλεύεις η μπαταρία ρουφάει κάργα και η ραμ είναι πάντα πάνω από 50%, αλλά δεν έχει λαγκάρει μεχρι στιγμής. Καλά 1 βδομάδα το έχω και δε εχω βάλει πολλές εφαρμογές.

Δε ξέρω αν το s3 neo θα αναβαθμιστεί σε επόμενες εκδόσεις λογισμικού όπως 5.0 που έγραψε ο φίλος παραπάνω.

Δημοσ.

Απο 230 πας στα 300. Αποφασισε το badget σου. Και αν πας στις 32 αρες εκδοσεις ακομα πιο πανω, επισης το να σου βρει καποιος τις αναγκες που εχεις για να σου προτεινει δεν το βρισκεις λιγο ατοπο; Δεν αναφερεις πουθενα τι θελεις απο ενα κινητο απλα ζητας να σου πουμε τα χαρακτηριστικα τους που υπαρχουν στον ιντερνετ να τα δεις. Διαβασε τα και ρωτα συμφωνα με τις αναγκες σου.

Ενα ξερο ποιο και γιατι θα παρει και αναλογες ξερες απαντησεις

Δημοσ.

μηπως να παω σε κατι τετοιο? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5543&idPhone2=5705

Αν ναι , ποιο? και γιατί ?

άμα είναι να πας σε αυτά τα 2 μεταξύ των 2 σου προτείνω καθαρά nexus 5 με συνεχείς αναβαθμίσεις από την google. Συν ότι θα πάρει και την καινούργια έκδοση την 5 και ίσως να πάρει και την 6. Γενικά θα σε κρατήσει πολύ αυτό το τλφ συν ότι χάρη την pure έκδοση έχεις ένα καθαρό τλφ χωρίς σκουπίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...