dante_k Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, Έχει ένας φίλος ένα HP Pavilion και εδώ και αρκετό καιρό δεν μπορεί να το ανοίξει. Δοκίμασα τα παρακάτω: 1) Καθώς τον άνοιξα, κόλλησε στο Starting Windows χωρίς την πράσινη μπάρα. Μετά από 10 λεπτά κάνει αυτόματα επανεκκίνηση 2) Άλλη φορά που τον άνοιξα, μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα "Bood device not found. Please install an operating system on your hard disk. Hard disk (3F0). F2 System Diagnostics" Πατώντας το F2, στο system info μου έχει το "Factory installed OS: Vista". Στο UUID Number αναγνωρίζει κωδικό. Επίσης σε κάποια memory test που έχει, στο Diagnostics, της RAM τελειώνει σε δευτερόλεπτα, ενώ του σκληρού δίσκου, το άφησα μισή ώρα και κόλλησε στο 2% και δεν μπορούσα καν να το ακυρώσω. Έπρεπε να κλείσω το laptop. 3) Δοκίμασα με live linux cd και τον σκληρό δίσκο τον αναγνωρίζει κανονικά και έχω πρόσβαση στα αρχεία μου. Κάτι που μπορώ να κάνω ή έχει καταστραφεί ο δίσκος;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δοκιμασες να ξεκινησεις clean install με dvd των Windows?
dante_k Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δοκιμασες να ξεκινησεις clean install με dvd των Windows? Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόλαβα γιατί σήμερα το έπιασα και ήθελα πρώτα να κάνω backup τα αρχεία του και δεν είχα μαζί μου κάποιο dvd με windows. Θα το δοκιμάσω αύριο κάποια στιγμή που θα ξαναπιάσω το laptop.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ωραια λοιπον, παρε τα αρχεια απ' τα linux σε εξωτερικο δισκο και επειτα φορματ με τον πατροπαραδωτο τροπο για Windows.
SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Πριν κάνεις εγκατάσταση των windows δοκίμασε και ενα repair με το cd
coolerman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να τον βγάλεις, και να δείς αν είναι οκ σε άλλο μηχάνημα ως 2ο με το hdsentinel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα