Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βεβαιως μιλαω για τους γνωστους σε ολους παραμυθαδες η μυθομανεις. Το συναφι τους εχει

μεγαλωσει επικινδυνα τελευταια! Ολοι θα εχετε στην παρεα σας εναν τυπο που μαμαει αβερτα,

πινει 3 μπουκαλια ποτο χωρις να μεθυσει και τρωει ενα καζανι φασαλια χωρις να κλασει!

Ειναι δικια μου ιδεα εχει γεμισει ο κοσμος απο δαυτους?

Δημοσ.

^Αυτό! Η διαφορά είναι ίσως ότι λόγω ίντερνετ, Social media κλπ, οι ιστορίες τους φτάνουν εύκολα πιο μακριά!

• Like 1
Δημοσ.

^Αυτό! Η διαφορά είναι ίσως ότι λόγω ίντερνετ, Social media κλπ, οι ιστορίες τους φτάνουν εύκολα πιο μακριά!

Και αυτό...αν και αυτούς τους πετυχαίνεις με το τσουβάλι στον στρατό...στον κύκλο μου σε μόνιμη βάση ποτέ δεν θα μπορούσα να βάλω φιδέμπορα...έχω κάποιους γνωστούς γνωστών και μου λένε τις ιστορίες τους αυτοί...αν τις ακούω live δεν μπορώ να κρατιέμαι και να μην γελάω...μου έχει τύχει αρκετές φορές να έχω αρχίσει να γελάω μέσα στην μάπα φιδέμπορα είτε όταν ανέλυε πόσα μύδια μαμάει είτε ποσο και καλά "αλήτης" ήταν στην ζωή του και ότι μια νύχτα από την δική του ολόκληρη η δική μου...

Έχουν πλάκα για λίγο κάτι τέτοιοι...ειδικά αν τους ακούς παρέα με φιλαράκι που υπάρχει καλή χημεία στο χιούμορ μπορεί να φάνε τρελό δούλεμα μέσα στην μάπα τους χωρίς καν να το καταλάβουν...

• Like 1
Δημοσ.

Και αυτό...αν και αυτούς τους πετυχαίνεις με το τσουβάλι στον στρατό...στον κύκλο μου σε μόνιμη βάση ποτέ δεν θα μπορούσα να βάλω φιδέμπορα...έχω κάποιους γνωστούς γνωστών και μου λένε τις ιστορίες τους αυτοί...αν τις ακούω live δεν μπορώ να κρατιέμαι και να μην γελάω...μου έχει τύχει αρκετές φορές να έχω αρχίσει να γελάω μέσα στην μάπα φιδέμπορα είτε όταν ανέλυε πόσα μύδια μαμάει είτε ποσο και καλά "αλήτης" ήταν στην ζωή του και ότι μια νύχτα από την δική του ολόκληρη η δική μου...

Έχουν πλάκα για λίγο κάτι τέτοιοι...ειδικά αν τους ακούς παρέα με φιλαράκι που υπάρχει καλή χημεία στο χιούμορ μπορεί να φάνε τρελό δούλεμα μέσα στην μάπα τους χωρίς καν να το καταλάβουν...

Ακόμα κι αν το καταλάβουν μπορεί να συνεχίζουν. Το πιο σημαντικό γι'αυτούς είναι να έχουν ακροατές που (έστω κάνουν ότι) ενδιαφέρονται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...