NAVARA 4X4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Γεια σας παίδες . Έχω ένα acer 5750g . Παίζω παιχνίδια (World of Tank , Need for Speed ) τον έχω καθαρίσει γιατί ξέρω ότι δεν πρέπει να ανεβάζει πολύ θερμοκρασία . Ωστόσο αυτό που θα ήθελα βοήθεια επειδή είμαι λίγο άσχετος είναι . 1. Μπορώ να αλλάξω το κουλερ του με κάποιο καλύτερο , που να ψύχει καλύτερα τον υπολογιστή ;;; 2 Αν ναι προτείνετε μου σελίδες γιατί δεν ξέρω πολύ από αυτά . Ευχαριστώ εκ των προτέρων κάτι που ξέχασα .. μπορεί κάποιος να πει συμβουλές αν ξέρει για τα παιχνίδια αυτά σε σχέση με τα λαπτοπ μου ... προς το παρόν αόλα πάνε ρολόι .. για μέλλον λέω .. μήπως πρέπει κάτι να προσέχω ή να αποφεύγω ..
Captain Nemo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Πάστα έχεις αλλάξει ποτέ;Τώρα τι θερμοκρασίες έχεις;βάση ψύξης έχεις;Στους φορητούς συνήθως παίρνει μόνο το εταιρικό σύστημα ψύξης που έχει σχεδιαστεί για αυτούς και εσύ με ι7 πρέπει να έχεις το καλύτερο. 1
kage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 παστα και βαση https://www.google.gr/search?q=%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CE%BB%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%80&rls=com.microsoft:en-US:IE-Address&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=DjMBVPKWEYab1AWNlYDwDg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=910 άλλη λυση δεν νομιζω ότι υπαρχει 1
NAVARA 4X4 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Πάστα δεν έχω αλλάξει έκλεισε τα δυο χρόνια πριν ένα μήνα , πρέπει να αλλάξω ;;;; έχω το i5 . βάση έχω αυτήν Site: http://www.skroutz.gr/s/440018/Turbo-X-NC-215.html Θερμοκρασίες όταν παίζω τα παιχνίδια αυτά έχουμε μέχρι 78 . 80 δεν έχει πιάσει , ούτε έχει κλείσει ποτέ από υπερθέρμανση . και κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όταν το αγόρασα παρότι δεν είχα βάση αλλά απλώς το είχα σε τραπέζι επάνω ... ούτε τότε είχε ποτέ βγάλει πρόβλημα ... Όχι πως τώρα έχει βγάλει αλλά λέω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το κάνω καλύτερο και για το cooler αν μπορώ να βάλω κάτι καλύτερο .
SPANK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Γενικά τα laptop τείνουν να ανεβάζουν μεγάλες θερμοκρασίες ειδικά οτι παίζεις καποιο απαιτητικό παιχνίδι , εκτος απο την βάση που εχεις πάρει κανε και μια αλλαγή πάστας αλλα αμα δεν δείς και μεγάλες βελτιώσεις μην σου κάνει εντύπωση , τώρα απο εκει και πέρα δεν μπορείς να κανεις κατι αλλο 1
NAVARA 4X4 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εγώ έχω τοn i5 επεξεργαστή , μπορώ να αλλάξω το ανεμιστηράκι με κάποιο καλύτερο από αυτό ;;;
SPANK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δεν νομίζω οτι μπορείς να βάλεις κατι καλύτερο στα laptop γενικά οσο αφορά το εσωτερικό ανεμηστηράκι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα