darklordvader77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παίδες..!! Έφτασε ο καιρός να αντικατασταθεί η αλφίτσα (146 Boxer) μου με μια διαφορετική "Ιταλίδα" πιο μινιόν που ερωτεύτηκα.. 1.3 Sport Diesel σε σκούρο γκρί με κόκκινους καθρέφτες και κόκκινα αυτοκόλλητα σε στύλ Abarth (τετραγωνάκια/σκακιέρα στην οροφή όπου δεν υπάρχει το γυαλί και κόκκινα Racing Stripes με το διακριτικό "500" στα πλάγια, μπορεί και το κόκκινο stripe στο καπώ αν δε μου φανεί υπερβολή) Θα θελα γνώμες απο κατόχους και μη που έχουν δει την συγκεκριμένη έκδοση με το Diesel και έχουν υπ όψιν τους τυχόν θέματα/περιέργειες/προβλήματα που χει βγάλει μετα απο κάποια χλμ. ή στην ποιότητα των υλικών του εσωτερικού, στα σέρβις αν ο Ιταλός τσούζει τις τιμές αλλα και γενικότερα κατα την χρήση εντος/εκτός Αθηνων σε ταξίδι με 2 άτομα μαξ και τα μπαγάζια τους. Ευχαριστώ προκαταβολικά..!!
rafail1994 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εξαιρετικό αυτοκίνητο και ο κινητήρας πολύ δυνατός και ποιοτικος για τα κυβικά του (άλλωστε η fiat έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας στους diesel ) , δεν έχω ακούσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μονό με την καδένα κάποιοι είχαν πρόβλημα λόγο της "μούργας" του βιοντιζελ άρχισε να κάνει θόρυβο άλλα με σωστά λάδια και σε σωστά χιλιόμετρα αλλαγές δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα . Γενικά μονό η sport έκδοση έχει λίγο σκληρή ανάρτηση όποτε μπορεί να σε ενοχλήσει λίγο με τους κακούς δρόμους που έχουμε . Γενική τα χιλιόμετρα που θα γίνονται εντος η εκτός πολης ; Δες και ενα video https://www.youtube.com/watch?v=7fuBM5up3iM
darklordvader77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση..!! Κυρίως εντός, τα Σαβ/κα ή κανα 3ημερο εκτός.. Είχα οδηγήσει μερικές φορές της πρώην μου το 1.4 '09 αλλα καμία σχέση απ ότι διαβάζω με την Sport έκδοση του '13, που ειναι η πιο καλοστημένη λενε.. Ποιοτικά πάντως είχα δει να ψιλοχαλάνε πράγματα στο ταμπλώ της και να ξεκολλάει στο άκυρο απ το πορτ παγκάζ το σήμα (όχι ολο) παρ όλο που το πρόσεχε αρκετά αλλα χωρις ιδιωτικό πάρκινγκ.. ευτυχώς βέβαια στη περίπτωση μου θα στεγάζεται τουλαχιστον, απλά σε ανοιχτό χώρο. Γενικά θέλω να το κρατήσω αρκετά σαν αυτοκίνητο πόλης/ all around μιας και δε βιάζομαι να κάνω οικογένεια Ο θόρυβος του κινητήρα δε με νοιάζει ούτε οι αναρτήσεις αν θα ναι τόσο σκληρές (φτιάχνονται αυτές έτσι κι αλλιώς), πιο πολυ το τιμόνι θέλω να ναι στα γούστα μου που χω συνηθίσει απο Alfa Romeo (κοφτό με άμεση απόκριση). Ευχαριστώ για το βίντεο το χω λιώσει αυτές τις μέρες όπως και τα διάφορα ξένα που εχουν για την συγκεκριμένη έκδοση. Πήγα το Σάββατο το μεσημέρι να το κλείσω αλλα δε τους πρόλαβα..απο Σαββατο λοιπον
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Εαν μιλάμε για καθαρά εντος πολης θέλει αρκετή σκέψη το diesel για τα προβλήματα που μπορεί να σου προκύψουν, θα πρέπει τουλάχιστον μια φόρα την εβδομάδα βγαίνεις εκτός να το ξεκαπνίζεις αλλιως θα αντιμετωπίσεις και εσύ τα σοβαρά προβλήματα που έχουν αρκετοί με τα diesel (χόρια το κακό καύσιμο που κυκλοφορεί) .Δυστυχώς από οτι έχω καταλάβει το group της fiat δεν της αρέσει η ζέστη και στην 146 που είχαμε τα σήματα με τον καιρό ξεθώριασαν και οι ταπετσαρίες ξεκόλλησαν άλλα πρέπει να έφταιγε και η σκούπα που το καθάριζα . Δεν το έχω οδηγήσει το φιατακι άλλα πιστεύω ότι από το ξυράφι τιμόνι της 146 θα σε ξενίσει οποιοδήποτε άλλο οπως και η θεση οδηγου !!
darklordvader77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν λες να το ξεκαπνιζω δε φτανει η εθνικη?? (Χαλκιδα πχ να πηγαινω?) Μόνο το καλοκαιρι το επομενο που θα το αφηνω στον ηλιο θα χω θεμα..κατα τα αλλα παντα αφηνα την 146 σε γκαραζ κ σε χωρο με σκια εστω, ποτε πολλες ωρες στον ηλιο οποτε ελπίζω να μην έχει θεμα.. Εχω δικο μου βενζιναδικο χρονια εδω, δε μου εχουμε παθει ποτε τιποτα με κανενα οχημα.. αντιθετως στην Κρητη ο αδερφος μου πηγε να του μεινει το μοτέρ του Focus '08 απο εναν απατεωνα βενζινα.. Καλα η 146 δεν υπηρχε κ για αλλο λογο..!! Σε τρακερναν και παθαιναν αυτοι ζημια (λόγω ψηλού κώλου με αυτο το σκληρο πλαστικο), χαχαχαχα. Απο daewoo μεχρι Mercedes φαντασου. Το ιδιο κ το μπροστα, μια βροχερη μερα που χτυπησα ελαφρως ενα Lacceti στον κοτσαδόρο του και απλά στράβωσε η πινακίδα μου-αυτος εφυγε κανα 200αρι μετρα παραπερα
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Οποιοδήποτε δρόμος που να μπορείς να αναπτύξεις μεγάλη ταχύτητα για αρκετή ώρα ώστε να μην αντιμετωπίζεις προβλήματα με το φίλτρο σωματιδίου και εάν τυχόν σου ανάψει λαμπάκι κατευθείαν στον μάστορα.. το ξέρω γίνομαι κουραστικός άλλα με τα diesel έχουν καει παρά πολλοί και μιλάμε για τεράστιες ζημιές . Αφου ξερεις τι καυσιμο θα βαζεις τουλαχιστον θα γλισωσεις τα μπεκ και την αντλια . Μονο κάθε 3-4 γεμίσματα βάζε ένα καθαριστικό ώστε να φεύγει η μουργα του βιοντιζελ Ότι και να λεμε η 146 ήταν αμαξαρα για την εποχή της άλλα ακόμη και τώρα οι καλό συντηρημένες σου τραβανε το βλέμμα .
darklordvader77 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλιστα.. θα το ψάξω παραπάνω, η βλακεία είναι πως δεν έχω κάποιον γνωστό που να χει Diesel Το καθαριστικό αυτό που λές πως λέγεται? Πωλείται σε βενζινάδικα να φανταστώ, ε? Ενδείξεις τις έχω μάθει ήδη κατέβασα το Manual και το έλιωσα στο διάβασμα εν αναμονή του έρωτα Έτσι ακριβώς.. αθάνατο αμάξι που παραμένει σε αρκετές εκδοχές πιο σύγχρονο σε Design (εσωτερικά και εξωτερικά) απο πολλά Γερμανικά..
rafail1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Στο λέω γιατί έχω και εγώ άλλα επειδή εχω και φίλο μηχανικό μου λέει τι παίζει άλλα και πόσες φόρες όταν πήγαινα για service έβρισκα κάνα δυο diesel αλλού του ρημαχτήκαν τα μπεκ αλλού έκανε συνέχεια αναγέννηση το φίλτρο σωματιδίων δεν το έδωσε σημασία και πηρέ μοτέρ στο χέρι αλλού από την πολλή συντηρητική οδήγηση μαχ 2.500rpm & μόνο μέσα στην πολη είχε μπουκώσει τόσο πολύ που πατούσες γκάζι και επιτάχυνε μετά από πόση ώρα . Ένα αντιβακτηριακο – ενισχυτικό πετρελαίου 1:1000 βαζε όλα ίδια είναι εγώ επειδή δεν τα συμπαθώ πολύ τα χημικά μέσα στο μοτερ ποτε δεν έβαζα στην βενζίνη την ψηλό πάτησα γιατί γέμισε μούργα το ντεπόζιτο και παιδευόμουν ποσό καιρό μέχρι να καθαριστεί άλλαξα και δυο φίλτρα πετρελαίου γιατί γέμισαν .Και δυστυχώς από ότι λένε θα ανεβάσουν και άλλο το ποσοστό βιοντιζελ οποτε θέλει προσοχή . Στο δικο σου βενζινάδικο δεν φέρνετε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα