Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι κατοχος hp dv5 1010ev AMD

η ερωτηση ειναι αν αναβαθμιζεται η cpu και gpu. 

αν ναι τι σοκετ να κοιταξω? και μεχρι τι καρτα παιρνει αν παιρνει?

τα συγκεκριμενα βγηκαν ιδια ολα με την διαφορα οτι ενα ειναι intel kai to allo amd.

Δημοσ.

Απο οτι διαβάζω εδω http://forum.notebookreview.com/hardware-components-aftermarket-upgrades/622101-possibility-upgrading-hp-dv5-cpu.htmlμπορείς να αλλάξεις την cpu (αναφέρει και τα μοντέλα στο τελευταίο post) αλλα το συγκεκριμένο laptop απο οτι λένε πάντα ζεστένεται αρκετά , οσο για την κάρτα γραφικών αμα ψάξεις λίγο λενε οτι πρέπει να αλλάξεις ολη την motherboard

• Like 1
Δημοσ.

Παλιό μηχάνημα με αδύναμο επεξεργαστή και με όποιον και να βάλεις επάνω δε θα κερδίσεις κάτι το ιδιαίτερο, παρά θα χάσεις χρόνο και χρήμα.

Καλύτερα πούλησέ το, βάλε διαφορά και πάρε κάτι καλύτερο και ισχυρότερο που θα έχει και εγγύηση.

Δημοσ.

Απο οτι διαβάζω εδω http://forum.notebookreview.com/hardware-components-aftermarket-upgrades/622101-possibility-upgrading-hp-dv5-cpu.htmlμπορείς να αλλάξεις την cpu (αναφέρει και τα μοντέλα στο τελευταίο post) αλλα το συγκεκριμένο laptop απο οτι λένε πάντα ζεστένεται αρκετά , οσο για την κάρτα γραφικών αμα ψάξεις λίγο λενε οτι πρέπει να αλλάξεις ολη την motherboard

σπανκυ δεν κατεχω και πολυ καλα το αγγλικο. αυτοι μιλανε για ιντελ ή κανω λαθος? εγω ειμαι amd

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο που ρωτάει αυτος ειναι για intel αλλα και σε αλλα forum που διάβάσα γενικά λένε για τα dv5 και dv6 μοντέλα οχι συγκεκριμένα για intel ή amd

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

ειμαι κατοχος hp dv5 1010ev AMD

η ερωτηση ειναι αν αναβαθμιζεται η cpu και gpu. 

αν ναι τι σοκετ να κοιταξω? και μεχρι τι καρτα παιρνει αν παιρνει?

τα συγκεκριμενα βγηκαν ιδια ολα με την διαφορα οτι ενα ειναι intel kai to allo amd.

Δεν σε συμφέρει να το αναβαθμίσεις . καλύτερα να πάρεις ένα καινούργιο που θα έχεις και εγγυήση αλλά και καινούργιο Laptop

Δημοσ.

απλα ειδα ελαχιστη διαφορα στις επιδοσεις με τα καινουργια. και πληρωσα τοτε 800+ και το λυπαμαι. εκτος αυτου ειναι πανεμορφο design. δεν ξερω το αγαπαω μαλλον. ενα ακομα ειναι kai bluray player.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...