Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά..έκανα ένα θέμα για την πρωτεΐνη για να ρωτήσω αν πρέπει να πάρω η όχι..εδώ και μια βδομάδα άρχισα να κάνω προπόνηση σε ομάδα ποδοσφαίρου αλλα δεν την πολύ παλεύω..είμαι 24 1.88 και 83 κιλά..θέλω να πάρω πρωτεΐνη για 2 λόγους 1ον να μου δώσει κάποια ενέργεια ώστε να αντέχω πιο πολύ γιατί κατά την διάρκεια τις προπόνησης νιώθω εξαντλημένος μπορεί να φταίει ότι έχω να γυμναστώ 14 μήνες δεν ξέρω και 2ον για να κάνω πιο γρήγορα γράμμωση...η διατροφή μου δεν είναι σταθερή δηλαδή άμα τύχει θα φάω το πιτογυρο η κάτι άλλο fastfoodadiko.. τρώω κυρίως σπιτικά φαγητά..αν χρειάζεται να πάρω πρωτεΐνη ποια μου προτείνεται για πριν την προπόνηση για να με βοηθήσει...δεν τα ξέρω καλά με τις πρωτεΐνες γί'αυτό ρωτάω

Δημοσ.

Πρώτον ενέργεια παίρνεις απο τους υδατάνθρακες, αντοχή με τις προπονήσεις

Δεύτερον γράμμωση κάνεις χάνοντας το επιπλέον λίπος

24 χρονών και να μη ξέρεις τα πολύ βασικά είναι λογικό να μη τη παλεύεις στις προπονήσεις

• Like 1
Δημοσ.

Περισσότερες αντοχές δεν νομίζω να σου δώσει η πρωτεΐνη, να σε βοηθήσει να χάσεις κάποια κιλά μπορεί. Εγώ αυτό που έκανα ήταν το απόγευμα μετά απο γυμναστήριο να πίνω ένα shaker πρωτεΐνη αντί πχ να φάω 2 πίτες. Προσπαθούσα να αντικαταστήσω ένα γεύμα μου, κυρίως το βραδινό με την πρωτεΐνη.  

Για αντοχή παίζεις μπαλίτσα με άλλα συμπληρώματα στα οποία δεν έχω καμία εμπειρία. Όσον αφορά για πρωτεΐνη μπορώ να προτείνω την Optimum Nutrition: Gold Standard 100% Whey 

image_24157_original_X_450_white.jpg

αλλιώς βάρα κανα winstrol να γίνεις φέτες σε 3 βδομάδες και όταν σε ρωτάνε να λες οτι έκανες μόνο διατροφή, το πολύ πολύ να πάρεις κανα συκώτι στο χέρι κάποια στιγμή αλλα ντάαααααααξ μωρε.

• Like 1
Δημοσ.

Συμπλήρωμα πρωτεΐνης =φαγητό σε σκόνη = γάλα/αυγά/κρέας(whey protein) + ζάχαρη(πρωτεΐνη αύξησης βάρους)  σε σκόνη
πήρες τις απαντήσεις σου , το θέμα μπορεί να κλείσει αν θες, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω για να μάθεις.

αν σε ενδιαφέρει να μάθεις να τρως μπορείς να ρωτήσεις στο σχετικό θέμα.

αλλιώς βάρα κανα winstrol να γίνεις φέτες σε 3 βδομάδες και όταν σε ρωτάνε να λες οτι έκανες μόνο διατροφή, το πολύ πολύ να πάρεις κανα συκώτι στο χέρι κάποια στιγμή αλλα ντάαααααααξ μωρε.

Το stanozol ειναι τοξικό για το συκώτι , το winstrol ειναι ενέσιμο .
i know γιατι και πως το λες αλλα άκου τι γινεται , οποιοσδήποτε άσχετος πιτσιρικάς κάνει χρήση καταλήγει να έχει αποτελέσματα για γέλια ,ολα τα side effects , σφάξιμο στις τιμές απο το ντιλέρι και επιστροφή στην πρότερη κατάσταση του μετά απο λιγο καιρό . Δηλαδή θα νομίσει οτι κάτι έκανε και μετά απο λιγο θα ειναι εκει που άρχισε και χειρότερος. Επειδή τα έχω δει και γελάω μαζι τους στο λεω :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτον ενέργεια παίρνεις απο τους υδατάνθρακες, αντοχή με τις προπονήσεις

Δεύτερον γράμμωση κάνεις χάνοντας το επιπλέον λίπος

24 χρονών και να μη ξέρεις τα πολύ βασικά είναι λογικό να μη τη παλεύεις στις προπονήσεις

είπες τα αυτονόητα και μου λες δεν ξέρω τα βασικά..ok

Δημοσ.

Στο αρχικό μν σου είναι προφανές πως δεν ξέρεις τα αυτονόητα/βασικά ή στη καλύτερη δεν διατυπώνεις σωστά τα ερωτήματά σου

• Like 2
Δημοσ.

Νικο-Ελληνα παρε καμια μεταμφεταμινη να εισαι στην σπιντα. Εχω μαθει για το κροκοντιλ που κυκλοφορει στην αγορα, ολη

μερα θα τρεχεις!

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ οι κρεατίνες και οι πρωτεϊνες whey αι εγώ δεν ξέρω τί είναι πιο υγιεινά να τα βάλεις στον οργανισμό σου...

Καλη η κινοα,αλλα δεν ειναι η σουπερ τροφη που αναφερουν.

Σε συνδιασμό με άλλες είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...