Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@topicstarter εχεις να γυμναστεις 14 μηνες και δε ξερεις αν φταιει αυτο που κουραζεσαι; Σα να λεμε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.. Πως ν ανταποκριθει το σωμα οταν ειναι τοσο καιρο στο off? η πρωτεινη δεν ειναι συμπληρωμα που παιρνουμε για ενεργεια υπαρχουν αλλα προπροπονητικα, αλλα δε συστηνονται σε ατομα που δε γυμναζονται.

Κοιτα ν αρχισεις να γυμναζεσαι σιγα σιγα και να τρως σωστα, γραμμωση αλλωστε χωρις σωστη διατροφη ΔΕ γινεται.

Αλλιως ριχτο στα red bull πριν απο καθε προπονηση αλλα αν παρεις τη καρδια σου στο χερι μη παραξενευτεις.....

Δημοσ.

γεια σας παιδιά..έκανα ένα θέμα για την πρωτεΐνη για να ρωτήσω αν πρέπει να πάρω η όχι..εδώ και μια βδομάδα άρχισα να κάνω προπόνηση σε ομάδα ποδοσφαίρου αλλα δεν την πολύ παλεύω..είμαι 24 1.88 και 83 κιλά..θέλω να πάρω πρωτεΐνη για 2 λόγους 1ον να μου δώσει κάποια ενέργεια ώστε να αντέχω πιο πολύ γιατί κατά την διάρκεια τις προπόνησης νιώθω εξαντλημένος μπορεί να φταίει ότι έχω να γυμναστώ 14 μήνες δεν ξέρω και 2ον για να κάνω πιο γρήγορα γράμμωση...η διατροφή μου δεν είναι σταθερή δηλαδή άμα τύχει θα φάω το πιτογυρο η κάτι άλλο fastfoodadiko.. τρώω κυρίως σπιτικά φαγητά..αν χρειάζεται να πάρω πρωτεΐνη ποια μου προτείνεται για πριν την προπόνηση για να με βοηθήσει...δεν τα ξέρω καλά με τις πρωτεΐνες γί'αυτό ρωτάω

Σε μια βδομάδα θες να γίνεις φέτες και να αποκτήσεις και αντοχή; Φίλε μου αποφάσισε πρώτα τι ζητάς απο τον εαυτό σου. Το ποδόσφαιρο είναι ενα αθλημα που θα σου δώσει αντοχή και γράμμωση ανεξάρτητα απο το τι θα φας. Αν εσύ θες σώμα για παραλία χτυπάς την πρωτεινούλα σου και  αλλα φαρμάκεια και κάνεις τη δουλειά σου. Η γυμναστική είναι στάση ζωής μην επηρεάζεσαι απο εφήμερες μόδες - lifestyle. Η αντοχή θα δείς πως είναι κάτι που αποκτιέται πολύ γρήγορα( max 2 μήνες),όσο για την γράμμωση κάνε και λίγα βάρη και θα δείς αποτελέσματα σε κανενα 6μηνο το πολύ...

Δημοσ.

Το stanozol ειναι τοξικό για το συκώτι , το winstrol ειναι ενέσιμο .

και σε χαπια ειναι ! ειδικα σε χαπια ειναι Νο1 ντοπα , κανουν θραυση στα gym εδω και παρα πολλα χρονια γιατι ειναι φθηνα και εχουν την φημη οτι κανουν θαυματα !

εγω απλα να ενημερωσω τους επιδοξους φουσκοτους που σκεφτονται να τα παρουν πως τις παρενεργειες μιας απλης θεραπειας , ενος μικρου κυκλου -με χαπακια εστω- winstrol , θα τις βρουνε μπροστα τους και πολλα χρονια αργοτερα ..

βρειτε αλλα παιχνιδακια να παιξετε και αφηστε τα αυτα ..

• Like 2
Δημοσ.

και σε χαπια ειναι ! ειδικα σε χαπια ειναι Νο1 ντοπα , κανουν θραυση στα gym εδω και παρα πολλα χρονια γιατι ειναι φθηνα και εχουν την φημη οτι κανουν θαυματα !

εγω απλα να ενημερωσω τους επιδοξους φουσκοτους που σκεφτονται να τα παρουν πως τις παρενεργειες μιας απλης θεραπειας , ενος μικρου κυκλου -με χαπακια εστω- winstrol , θα τις βρουνε μπροστα τους και πολλα χρονια αργοτερα ..

βρειτε αλλα παιχνιδακια να παιξετε και αφηστε τα αυτα ..

λολ , περίεργα το έγραψα ,θα ημουν απο ύπνο, anyway

το χάπια ειναι τοξικα κ ιδικά το winny δε θα έπρεπε να περάσει τις 4ης εβδομάδες , έχω ακούσει για 10 εβδομάδες oral και μου έπεσε το σαγόνι , μαλακία στο max

ενέσιμο δεν έχει θεμα με συκώτι αλλα έχει αλλού + έχει μεγαλύτερη δράση απο το χάπι (για λογους που βαριέμαι να εξηγήσω ,κ δε χρειάζεται κ όλας)

ολα έχουν παρενέργειες, οι πιθανότητες οταν η χρήση γίνεται απο άτομα που δεν έχουν ιδέα τι κάνουν  99% των περιπτώσεων ειναι να βγάλουν αν οχι ολα πολλά τα sides  , να μην έχουν τις γνώσεις να αντιμετωπίσουν τα sides και να καταλήγουν με προβλήματα και αποτέλεσμα 0, δηλαδή χειρότεροι απότι ηταν πριν απο αυτό.

δεν ειμαι κατά των φαρμάκων , όπως δεν ειμαι και κατά των ναρκωτικών και οποιασδήποτε ουσίας αλλα ούτε υπέρ ειμαι , ο καθένας διαλέγει κ παίρνει , ζυγίζει το κέρδος με το κόστος στην υγεία του και αποφασίζει τι θέλει να κάνει, του χρειάζεται ? οχι , αλλα πολλά απο αυτά που κάνουμε στην ζωή μας κ μας θέτουν σε κίνδυνο στην πραγματικότητα δεν τα χρειαζόμαστε , ενα ειναι κ αυτό.

Για εμένα αν ειναι να την κάνει κάποιος την μαλακία και έχει ριζώσει στο μυαλό του ας το κάνει σωστά κ ας κερδίσει κάτι απο αυτό, οχι να κερδίσει ο dealer εις βάρος της υγείας του.

Το ποιο συνηθισμένο που έχω δει ειναι πιτσιρικάδες που δεν τρώνε αρκετά και δεν γυμνάζονται σκληρά να μπαίνουν σε κούρα και μετά να χάνουν οτι κέρδισαν , γιατί ? οχι γιατι τα gains ηταν υπερβολικά για να τα κρατήσει το σώμα , μπορείς να κρατήσεις αρκετά στο τέλος ,αφου οι περισσότεροι δεν περνάνε καν τα natural ορια με τη χρήση φαρμάκου , απλά τα φτάνουν γρηγορότερα , αλλα επειδή δεν έχουν την γνώση/όρεξη να το κάνουν με φυσικό τρόπο και βιάζονται ψάχνουν την ευκολη λύση με αποτέλεσμα μετά να μην μπορούν να κρατήσουν ΤΙΠΟΤΑ

Με λίγα λόγια αφήστε τα φάρμακα για τους επαγγελματίες , τουλάχιστον αυτοί πληρώνονται.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε στησε ενα meth-lab, θα εχεις για προσωπικη χρηση να εισαι στην σπιντα και θα κονομας κι ολας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...