The_Colonel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ο αδερφός μου έχει ένα account στο ikariam 7 χρόνια τώρα και σκέφτηκα (επειδή γενικά δεν ειναι πωρωμένος gamer και αν είχε κάνα καλό φράγκο η υπόθεση να το πουλήσει μιας και λίγο θα στεναχωρηθεί αν ξεκινήσει καινούργιο account το λίγο με την έννοια αν ειναι να πάρει κάμποσα λεφτά για αυτό όχι 100 ευρώ ας πουμε)Λεπτομέρειες για το account δεν ξέρω αλλά σίγουρα ειναι καλό account για την ηλικία του account γιατι ειναι καλός με τα strategy γενικά Μπορώ να μάθω όμως..Απλά θα ήθελα να μου πεί κάποιος προσεγγιστικά πάνω κάτω δηλαδή μια normal τιμή για ένα account που δουλεύεται 7 χρόνια πόσο περίπου θα μπορούσε να φτάσει; εγώ γενικά δεν ασχολούμαι με τα browsergames εδώ και καιρό αλλά ξέρω ότι κάποιοι ρίχνουν χρήμα στα account τους οπότε αν θέλει κανείς να μπει δυναμικά σκέφτηκα πως ίσως θα πλήρωνε για ένα έτοιμο ισχυρό account. Τώρα θα μου πείτε γιατι δεν το ψάχνω μόνος μου έκανα ένα γρήγορο search και δεν βρήκα κάτι που να μπορώ εγώ που δεν ασχολούμαι να βγάλω συμπέρασμα (συγκρίνοντας τα account του άλλου που δίνει χ € με το account του αδερφού μου)Αλλά αν αξίζει το κόπο θα το ψάξω πιο καλά που και πως να το πουλήσει ... λοιπόν αξίζει; και ναί ασχολείται με το αccount δεν ειναι ότι το έχει παρατημένο και απλά ειναι ημερολογιακά τα 7 έτη απο την δημιουργία του.
Porg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Οι κανόνες του παιχνιδιού αναφέρουν ξεκάθαρα πως αυτό είναι παράνομο, αυτός είναι ο λόγος που στη μαύρη τα πουλάνε πολύ ακριβά Η τιμή έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, κόσμο, θέση βαθμολογίας, νησιά με πόλεις κτλ
Atallos1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Yπαρχει κοσμος που παιζει ακομα Ικαριαμ κ μαλιστα πληρωνει?
John323 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Αρκετοι παιζουν ακομα και σιγουρα πολλοι πληρωνουν αμβρωσιες και τα τοιαυτα.
The_Colonel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ναι ρε παιδιά κάντε μια εξυπηρέτηση στον συμφορουμιτη σας και πείτε μου περίπου πόσο παίζει να κοστίζει στην μαύρη (μέσες άκρες όχι συγκεκριμένη ή την καλύτερη τιμή αν ειναι κωλόφαρδος) Τά άλλα περι παρανομίας κτλ θα βρω την άκρη πως να τα ρυθμίσω απλά μην μπώ τζάμπα στον κόπο να ασχοληθώ βαθιά με το πως να γίνει και ποια νισιά έχει κτλ κτλ κτλ αν δεν αξίζει 10+ εκατομμύρια πόντους έχει περίπου Απλά απο κάποιον που έχει μια ιδέα απο αυτά θα ήθελα να μάθω πόσο περίπου πωλούνται παρόμοια account
The_Colonel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Και πόσο μπορεί να πάει στην μαύρη; στην μαύρη αγορά που αναφέρθηκε ο porg επειδή αντιβαίνει τους επίσημους κανόνες να πουλήσεις account κατ όπως λέει (και δεν μου φαίνεται περίεργο )
John323 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Το 2011-2012 λογαριασμος 4 μυρια ποντων σε καλο κοσμο σκοτωθηκε για 200 ευρω περιπου. Οποτε λιγο πιο πανω θα εισαι, κανα 300αρι, εκει μεσα. Προσεξτε καλα ομως, πολλοι πηραν τον λογαριασμο, δεν εβαλαν χρηματα και ακομα χειροτερα καναν και αναφορα και ο λογαριασμος μπαναριστηκε για παντα...
The_Colonel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 ε τότε δεν νομίζω να ψηθεί μιλούσαμε για πάνω απο 500 ισως να είχε νόημα εντάξει δεν ειναι φανατικός gamer αλλά 7 χρόνια ειναι αυτά
Peleus17 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ρε πας καλά? 450 είναι έναςμηνιάτικος. Ε ρε τι ορέξεις έχει ο κόσμος
John323 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 ε τότε δεν νομίζω να ψηθεί μιλούσαμε για πάνω απο 500 ισως να είχε νόημα εντάξει δεν ειναι φανατικός gamer αλλά 7 χρόνια ειναι αυτά Ουτε με σφαιρες ομως! Εκτος αν βρεις κανενα τρελαμενο αρρωστακι που εχει 3-4 λογαριασμους για να ταιζει τον κυριο του που και παλι πολυ χλωμο... ΜΑΞΙΜΟΥΜ 200-300. Εδω ολοι το εχουν παρατησει το ικαριαμ και χαριζουνε λογαριασμους.
The_Colonel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ρε πας καλά? 450 είναι έναςμηνιάτικος. Ε ρε τι ορέξεις έχει ο κόσμος εχω πουλήσει πολύ ακριβότερο δικό μου account στο lineage 2 official (χρόνια πριν βέβαια) αυτό ακριβώς που είπες συμφωνώ ειναι ένα μηνιάτικο όχι 84 μηνιάτικα -7 χρόνια- (που χρειάζονται για να γίνει ίδιο account με του αδερφού μου) και (για να προλάβω τις επιθέσεις ) δεν περίμενα να πουληθεί 84 μηνιάτικα ή τα μισά ή ακόμη λιγότερα απλά το λέω μιας και ανέφερες το μηνιάτικο σαν μέτρο σύγκρισης... Αλλά απο ότι φαίνεται δεν αξίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα