Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..! αρχιζω την πτυχιακη μου εργασια που εχει 2 μερη..!

το πρωτο μερος που θα χρειαστω βοηθεια μιασ και δεν εχω βιβλιογραφια ,ειναι να βρω :

1 ) Γενικες πληροφοριες για  sensors..!

2 ) Για ενσοματομενους sensors  σε κινητα ,και στην συνεχεια με εξειδίκευση σε android.!

3 ) αναφορα και πληροφοριες για android apps

μπορειτε  να με βοηθησετε να βρω υλικο για τα παραπανω..

Δημοσ.

το πρωτο μερος που θα χρειαστω βοηθεια μιασ και δεν εχω βιβλιογραφια ,ειναι να βρω :

2 ) Για ενσοματομενους sensors  σε κινητα ,και στην συνεχεια με εξειδίκευση σε android.!

Χωρίς να θέλω να σε θίξω και χωρίς να είμαι ειρωνικός, ξέχασες το μέρος 0:

Κάνε έρευνα!

(Για να φτάσεις στο σημείο να κάνεις πτυχιακή, πρέπει να έχεις μάθει να ψάχνεις.)

Από την άλλη, αν έχεις βρει κάτι, μπορείς να το postάρεις εδώ για να το συζητήσουμε.

• Like 4
Δημοσ.

Άντε πάλι τα ίδια...

Κάθε φορά που ζητάει ένας φοιτητής βοήθεια πάντα μα πάντα θα βρεθεί κάποιος να του πει τα ίδια και τα ίδια...

Παιδιά ας απαντάει οποίος έχει διάθεση να βοηθήσει. Οποίος έχει όρεξη να σηκώνει το δάχτυλο και να λέει βρεςτο μόνος σου καλύτερα να μην απαντάει.

Τs κουράγιο και υπομονή. Καλη λευτεριά.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Moderators
Δημοσ.

Άντε πάλι τα ίδια...

Κάθε φορά που ζητάει ένας φοιτητής βοήθεια πάντα μα πάντα θα βρεθεί κάποιος να του πει τα ίδια και τα ίδια...

Παιδιά ας απαντάει οποίος έχει διάθεση να βοηθήσει. Οποίος έχει όρεξη να σηκώνει το δάχτυλο και να λέει βρεςτο μόνος σου καλύτερα να μην απαντάει.

Ποιος κουνάει το δάχτυλο; Ρε είστε σοβαροί εδώ μέσα;

• Like 1
Δημοσ.

Άντε πάλι τα ίδια...

Δεν ισχύει αυτό που λες. Αφενός γιατί όποτε κάποιος ζητάει βοήθεια την λαμβάνει από το forum αυτό και αφετέρου γιατί ο TS δεν ζητάει βοήθεια αλλά κάποιον να κάνει αυτά που θα πρέπει να κάνει ο ίδιος. 

Οπότε, θα ήταν καλύτερα να ξεχωρίσεις την "βοήθεια" με το "κάνε μου το". 

Δημοσ.

Σηγουρα δεν ποσταρα εδω για να δημιουργιθει προβλημα..

βοηθεια δινει οποιος θελει ξερει και μπορει..!

δεν ζητησα απο κανενα να μου το κανει...

μια βοηθεια ζητησα για το που μπορω να ψαξω να βρω πληροφοριες και βιβλιογραφια πανω σε αυτα τα 3 θεματα..!

Δημοσ.

Άντε πάλι τα ίδια...

Τόσα χρόνια που είμαι φοιτητής, αυτό το πράγμα έχω μάθει αρκετά καλά. Είναι ένα από τα δυνατά εφόδια που δίνει μία σχολή, ανεξαρτήτως αντικειμένου. Δεν το λέω για να φανώ έξυπνος. Αντιθέτως για να βοηθήσω.

μια βοηθεια ζητησα για το που μπορω να ψαξω να βρω πληροφοριες και βιβλιογραφια πανω σε αυτα τα 3 θεματα..!

https://www.google.gr

• Like 1
Δημοσ.

οκ ευχαριστω παιδια..ασ κλεισει το θεμα εδω! δεν εχω χρονο να ασχοληθω με τετοιου ειδους συζητησεις..!

να κλειδωθει το θεμα παρακαλω..!

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα που δυσκολεύεσαι από την στιγμή που έχεις και ιντερνετ...

Ψάχνεις μήπως βιβλιογραφία στα ελληνικά;;Διαφορετικά πραγματικά γράφεις sensor στο google και μαθαίνεις τα πάντα.(και μόνο την wiki σελίδα να κάνεις περίληψη.. )

Το ίδιο για integrated sensors και για sensor based android apps.

Ρίξε και ένα google translate στην ξένες σελίδες που βρίσκεις,δεν είναι τέλεια αλλά ένα γενικό νόημα το βγάζεις.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα που δυσκολεύεσαι από την στιγμή που έχεις και ιντερνετ...

Ψάχνεις μήπως βιβλιογραφία στα ελληνικά;;Διαφορετικά πραγματικά γράφεις sensor στο google και μαθαίνεις τα πάντα.(και μόνο την wiki σελίδα να κάνεις περίληψη.. )

Το ίδιο για integrated sensors και για sensor based android apps.

Ρίξε και ένα google translate στην ξένες σελίδες που βρίσκεις,δεν είναι τέλεια αλλά ένα γενικό νόημα το βγάζεις.

αυτο ειχα στο μυαλο μου κατι στα ελληνικα..μιαςκαι στα αγγλικα δεν σκιζω...!(τωρα θα ακουσω πρεπει να μαθεις αγγλικα, χωρις αυτα δεν κανεις τιποτα κτλ κτλ..) για αυτο το λογο ζηταω την βοηθεια σας!

Δημοσ.

αυτο ειχα στο μυαλο μου κατι στα ελληνικα..μιαςκαι στα αγγλικα δεν σκιζω...!(τωρα θα ακουσω πρεπει να μαθεις αγγλικα, χωρις αυτα δεν κανεις τιποτα κτλ κτλ..) για αυτο το λογο ζηταω την βοηθεια σας!

Για αυτό που θέλεις στα ελληνικά είναι λίγο δύσκολο. Αν θα βρεις θα βρεις σε στυλ διαλέξεων από κάποια σχολή, αλλά πολύ πιθανόν να είναι πάλι στα αγγλικά. Το μάθημα των αισθητήρων είναι συνήθως μεταπτυχιακό μάθημα. Όπως πρότεινε και ο TheElf κάνε κάποιο translate, αλλά μάλλον περισσότερη ώρα θα φας στο να βγάλεις κάποιο νόημα σε περίπτωση κακής μετάφρασης. Το καλό με την επιστήμη μας είναι ότι δε χρειάζεται να "σκίζεις" στα αγγλικά για να διαβάσεις ένα βιβλίο. Έτσι κι αλλιώς δεν περιέχει λογοτεχνικούς όρους, παρά μόνο τεχνικούς, που είτε θέλουμε είτε όχι τους ξέρουμε λόγω internet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...