Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

¨Οπως γράφει ο τίτλος ξεκόλλησε το μπροστινό κομμάτι απο το ράφι της κατάψυξης και για ανταλλακτικό θέλει 70 ευρώ και να έρθει από Ολλανδία .Δοκίμασα κόλλα για πλαστικά και κόλλα στιγμής και ενώ κόλλησε στην αρχή μόλις έμπαινε στην κατάψυξη πάλι ξεκολλούσε . Ξέρετε μήπως τι κόλλα να χρησιμοποιήσω για να κολλήσει η έστω κάποιο τρόπο??? 

Δημοσ.

Βάλε μία φωτογραφία. Σε μια παρόμοια περίπτωση, που είχε σπάσει ράφι στην πόρτα της κατάψυξης, έβαλα μερικά δεματικά από νάιλον (τρύπημα εκατέρωθεν του σπασίματος) και στόκο Α-Β. Είναι μερικά χρόνια έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

την συγκεκριμένη κόλλα που μπορώ να την βρω????

σε καταστήματα τύπου praktiker, σε καταστήματα με χρώματα, εργαλεία κλπ, σε κάποια σούπερ μάρκετ, ακόμα και σε κάποια βιβλιοπωλεία.

• Like 1
Δημοσ.

θα σου προτεινα τη λυση των δεματικων που ηδη αναφερθηκε. τρυπας εκατερωνθεν του σπασμενου κομματιου με τρυπανακι και δενεις με δεματικα. η κολλα 2 συστατικων δεν εχει θεωρω, οσο καλη ποιοτητα και αν ειναι τη μηχανικη ισχυ για αυτη τη δουλεια που το θες στις συνθηκες που θα πρεπει να τις εχει.

τη λυση με τα δεματικα την εχω εφαρμοσει σε συντηρηση στο ραφι του νερου που εσπασε απο το βαρος των μπουκαλιων του νερου. τι κολλα μπορει να δουλεψει εκει...αδυνατον

psigeio_zps0baddc5e.jpg

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ και μάλλον έχεις δίκιο πρέπει να γίνει με δεματικά η δουλειά λόγω του βάρους και αν και είμαι αρκετά ατζαμής ελπίζω να μην γεμίσουμε τρύπες παντού

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ και μάλλον έχεις δίκιο πρέπει να γίνει με δεματικά η δουλειά λόγω του βάρους και αν και είμαι αρκετά ατζαμής ελπίζω να μην γεμίσουμε τρύπες παντού

καλη τυχη στην επισκευη. εσυ βαλε ασπρα δεματικα οχι μαυρα που εβαλα εγω ο καγκουρας...ή καλυψε τα με στοκο οπως σου ειπε ο firewalker

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...