Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , θέλω να ζεστάνω ένα σπίτι γύρω στα 45-50 τετραγωνικα. Το σπίτι είναι περίπου 30 τετραγωνικά σαλονι-κουζίνα.... και σε απόσταση περίπου 5 -6 μετρων απο το σημειο που θα μπει είναι η πόρτα του υπνοδωματίου .

Αφού είχα αποφασίσει να πάρω ένα inverter 18αρι toyotomi η πωλήτρια μας είπε ότι και 18ααρι να είναι λόγω μηχανικής είναι αδύνατο να ζεσταθεί και το υπνοδωματο έστω και λίγο .

Ισχύει ? Ποια είναι η γνώμη σας

Δημοσ.

Εγω με 9αρι αγνωστης μαρκας ζεσταινω παρομοιο χωρο με τον δικο σου αν το αφησω ανοιχτο ζεσταινεται και το υπνοδοματιο αλλα μετα δεν μπορεις να κατσεις στο σαλονι απο την ζεστη

Δημοσ.

Παίζουν πολλά ρόλο στην απόδοση του κλιματιστικού, αλλά σε γενικές γραμμές και από προσωπική εμπειρία, νομίζω ότι με 18άρι θα είσαι καλυμμένος

Δημοσ.

Καλησπερα , θέλω να ζεστάνω ένα σπίτι γύρω στα 45-50 τετραγωνικα. Το σπίτι είναι περίπου 30 τετραγωνικά σαλονι-κουζίνα.... και σε απόσταση περίπου 5 -6 μετρων απο το σημειο που θα μπει είναι η πόρτα του υπνοδωματίου .

Αφού είχα αποφασίσει να πάρω ένα inverter 18αρι toyotomi η πωλήτρια μας είπε ότι και 18ααρι να είναι λόγω μηχανικής είναι αδύνατο να ζεσταθεί και το υπνοδωματο έστω και λίγο .

Ισχύει ? Ποια είναι η γνώμη σας

Σωστα τα λεει.. εκτος αν απεναντι που θα σκαει το κλιματιστικο ειναι το υπνοδωματιο και αυτο οχι σε μεγαλη αποσταση..

Εγω σε 30τ.μ εχω 12αρι με ονομαστικη αποδοση στην θερμανση 14500btu και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...