Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πρόσφατα αποφοίτησα απο ΙΕΚ στο τμήμα τεχνικών ιατρικών οργάνων.

Πάντα μου άρεσε να ασχολούμε με το "πείραγμα" του εσωτερικού ηλετρονικών κατασκευών,οπότε με ενδιαφέρει γενικότερα να ασχοληθώ με ηλεκτρονικά(δημιουργία-διόρθωση ηλεκτρονικών κατασκευών).

Ψάχνω για κάποια ιδιωτική σχολή(θα προτιμούσα οχι ΙΕΚ),η οποία να έχει να κανει με αυτο μου το ενδιαφέρον και κατα προτίμηση να μπορεί να συνδυαστέι με αυτο που έχω σπουδάσει.

Ο λόγος ο οποίος ζητάω τη συμβουλή σας είναι διότι δεν μπορώ να αποφασίσω ποια σχολή ειναι πιο κοντά στα ενδιαφεροντά μου η ποιά σχολή  θα "αναβάθμιζε" το προϋπάρχων πτυχίο(για παράδειγμα έχω ακούσει πως ένα πτυχίο στα δίκτυα ταιριάζει με το πτυχίο που ήδη έχω).Οποιαδήποτε συμβουλή θα μου φανεί χρήσιμη. Συγχωρέστε με αν έκανα το post σε λάθος κατηγορία του forum αλλά η συγκεκριμένη μου φάνηκε η πιο σχετική.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πρόσφατα αποφοίτησα απο ΙΕΚ στο τμήμα τεχνικών ιατρικών οργάνων.

Πάντα μου άρεσε να ασχολούμε με το "πείραγμα" του εσωτερικού ηλετρονικών κατασκευών,οπότε με ενδιαφέρει γενικότερα να ασχοληθώ με ηλεκτρονικά(δημιουργία-διόρθωση ηλεκτρονικών κατασκευών).

Ψάχνω για κάποια ιδιωτική σχολή(θα προτιμούσα οχι ΙΕΚ),η οποία να έχει να κανει με αυτο μου το ενδιαφέρον και κατα προτίμηση να μπορεί να συνδυαστέι με αυτο που έχω σπουδάσει.

Ο λόγος ο οποίος ζητάω τη συμβουλή σας είναι διότι δεν μπορώ να αποφασίσω ποια σχολή ειναι πιο κοντά στα ενδιαφεροντά μου η ποιά σχολή  θα "αναβάθμιζε" το προϋπάρχων πτυχίο(για παράδειγμα έχω ακούσει πως ένα πτυχίο στα δίκτυα ταιριάζει με το πτυχίο που ήδη έχω).Οποιαδήποτε συμβουλή θα μου φανεί χρήσιμη. Συγχωρέστε με αν έκανα το post σε λάθος κατηγορία του forum αλλά η συγκεκριμένη μου φάνηκε η πιο σχετική.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Γιατί δεν πας στο ΤΕΙ Ηλεκτρονικής εφόσον σου αρέσει το θέμα;

Από όσο ξέρω έχει αρκετές στην Ελλάδα(θα βρεις γενικά στις 2 μεγάλες πόλεις)και υπάρχει,εάν δεν απατώμαι,και τομέας ηλεκτρονικών ιατρικών συσκευών.

Επίσης υπάρχει ΤΕΙ ιατρικών οργάνων,αλλά από όσο ξέρω μόνο στην Αθήνα( ; ).

Δημοσ.

Γιατί δεν πας στο ΤΕΙ Ηλεκτρονικής εφόσον σου αρέσει το θέμα;

Από όσο ξέρω έχει αρκετές στην Ελλάδα(θα βρεις γενικά στις 2 μεγάλες πόλεις)και υπάρχει,εάν δεν απατώμαι,και τομέας ηλεκτρονικών ιατρικών συσκευών.

Επίσης υπάρχει ΤΕΙ ιατρικών οργάνων,αλλά από όσο ξέρω μόνο στην Αθήνα( ; ).

Θα πρέπει να κάθεται και να διαβάζει για πανελλήνιες....
Δημοσ.

Πανελλήνιες δεν θελω πάλι γτ θα ξεκινήσω απο το μηδέν και ΑΝ περάσω καπου που με ικανοποιεί.

Δίκτυα,άκουσα οτι ίσως ειναι καλη επιλογή αλλα και πάλι δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει σαν μελλοντική εργασία.

Κοιτάω για Κολλέγια στην Αθήνα..πιστέυω απο τα Ιεκ είναι καλύτερη επιλογή..τι λετε κ εσείς?Μήπως ξέρετε κανένα καλο κολλέγιο που να έχει πάνω κάτω αυτα που ζητώ?Διότι έψαξα για το τι μαθήματα κάνουν κ ειναι σχεδόν καθαρά software.

Και κάτι τελευταίο αν γίνεται..για το computer engineering ξέρετε τιποτά?και αν ναι πού μπορω να απευθύνθω?γτ δεν βγάζω ακρη.. :-(  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...