Moderators stormrain Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εστω δυο υιοθετημενα ανηλικα < 6 χρονων. Εχει υποπεσει στην αντιληψη μου πως δεχονται βια σε μεγαλο βαθμο απο την μητερα τους (η οποια δε θεωρω πως στεκει και πολυ καλα ετσι κι αλλιως, αλλα αυτο ειναι δικη μου εκτιμηση που την ειχα και πριν τα περιστατικα) και γενικα ειναι παραμελημενα. Σε ποιους φορεις μπορω να απευθυνθω? Μπορω να το κανω ανωνυμα? Θα το προτιμουσα αν γινοταν ετσι, αλλα αν δεν γινεται no prob. Οχι δεν αναφερομαι σε "εκπαιδευτικο χαστουκι" (το οποιο και δεν επικροτω σε καμια περιπτωση αλλα δεν το λες και ασυνηθιστο). Επισης το να παω να της μιλησω δεν παιζει σαν concept γιατι αφενος μεν δεν ενδιαφερομαι καθολου για την δικη της πλευρα και αφετερου δε δεν ειμαι και ειδικος για να κρινω την κατασταση. Γι'αυτο θελω να απευθυνθω σε ειδικο. Ψαχνοντας βρηκα το Χαμογελο του Παιδιου αλλα δεν ξερω αν ειναι ο πιο καταλληλος ή αν πρεπει να βρω κατι αλλο απο τη στιγμη που υπαρχει και η υιοθεσια.
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Πρόσφατα νομίζω έπαιζε μια διαφήμιση ακριβώς γι'αυτό το πράγμα. Δεν θυμάμαι όμως, θα προσπαθήσω να θυμηθώ!
Atallos1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3707&Itemid=421&lang= Το παραπανω i guess? 3
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Καταγγελία κατευθείαν. Ναι αυτο λεω κι εγω. Το που να καταγγειλω ψαχνω. http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3707&Itemid=421&lang= Το παραπανω i guess? 197 λοιπον. Ευχαριστω.
gatokoritso Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Πρόσφατα νομίζω έπαιζε μια διαφήμιση ακριβώς γι'αυτό το πράγμα. Δεν θυμάμαι όμως, θα προσπαθήσω να θυμηθώ! μηπως ειναι αυτη που χτυπανε το κοριτσακι στο ξύλο και μετα πηγαινε να μιλησει στη γειτονισα και κωλωνει κα ιοταν ακουν οι γείτονες που τη πλακωνουν λεει η γυναικα να κανουμε κατι και ο αντρας λεει που παμε να μπλεξουμε? τεσπα εγω στο χαμογελο του παιδιου θα επερνα η την αστυνομια. 1
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 μηπως ειναι αυτη που χτυπανε το κοριτσακι στο ξύλο και μετα πηγαινε να μιλησει στη γειτονισα και κωλωνει κα ιοταν ακουν οι γείτονες που τη πλακωνουν λεει η γυναικα να κανουμε κατι και ο αντρας λεει που παμε να μπλεξουμε? τεσπα εγω στο χαμογελο του παιδιου θα επερνα η την αστυνομια. Ναι, αλλά δε θυμάμαι από ποιον οργανισμό/υπηρεσία ήταν
kage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7 Όταν υπάρχει υποψία κακοποίησης Ενημερώνονται οι αρμόδιες αρχές (εισαγγελέας, αστυνομία) και να εισάγεται το παιδί στο νοσοκομείο προκειμένου, κατ' αρχήν, να προστατευθεί η ζωή του και να αντιμετωπιστούν τα ιατρικά προβλήματα. Αστυνομία Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Βοήθειας (197) ή σε άλλους οργανισμούς, όπως: Χαμόγελο του Παιδιού (1056), Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών (210 3613340), Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά (210 4177876), Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων Υπουργείου Δικαιοσύνης (210 8701319), Συνήγορος του Πολίτη (210 7289600), Συνήγορος του Πολίτη-Κύκλος για τα δικαιώματα του Παιδιού (8001132000), ΕΠΙΨΥ (801-801-1177), Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (1890 ή [email protected]). Παρέχεται βοήθεια στο παιδί και στην οικογένεια από διεπιστημονική ομάδα ειδικών (παιδίατρος, κοινωνικός λειτουργός, ψυχολόγος και παιδοψυχίατρος) με: Μεταφορά του παιδιού σε ασφαλές πλαίσιο διαμονής (μακριά από τους γονείς, για κάποιο τουλάχιστον διάστημα, αν κριθεί αναγκαίο). Ψυχοδιαγνωστική εκτίμηση παιδιού και γονέων για την πιθανότητα ύπαρξης ψυχολογικών ή άλλων αναπτυξιακών (για το παιδί) δυσκολιών που χρειάζονται φροντίδα. Συμβουλευτική στήριξη - ψυχοθεραπεία γονέων. Ψυχοθεραπευτική βοήθεια παιδιού. ----------------- χλωμο να είναι υιοθετημένα... Τεσπα αυτή η τελευταια παραγραφος νομιζω ότι είναι μονο σε ταινιες... 1
dimitrisOP Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ναι αυτο λεω κι εγω. Το που να καταγγειλω ψαχνω. 197 λοιπον. Ευχαριστω. χαμόγελο του παιδιού
Peleus17 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως είμαι κάνα καλοστημένο troll-topic?
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως είμαι κάνα καλοστημένο troll-topic? Αν δεις ποιος το ξεκίνησε θα πρέπει να παραείναι καλοστημένο!
Peleus17 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δεις ποιος το ξεκίνησε θα πρέπει να παραείναι καλοστημένο! Για σύστησε μου τον.κύριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα