PhonEee Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια μυριζει καμενο τι μπορει να ειναι?
Ison_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικά κάποιο μοτέρ που ζορίζεται, πιθανότατα της αντλίας. Αλλά να στο δει οπωσδήποτε υδραυλικός.
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλύτερα κάποιος που επισκευάζει οικιακές συσκευές, ο υδραυλικός δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι
TeZaS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Είχα πάθει κάτι παρόμοιο, μύριζε καμένα και έπεφτε η ασφάλεια με το που το άναβα. Τελικά ήταν η μλκίουλα που έχει για να κλειδώνει η πόρτα οταν δουλεύει και να έχει μια καθυστέρηση 2 λεπτών με το που τελειώσει η πλύση για να ανοίξει η πόρτα. Το έβγαλα εντελώς και ησύχασα.
SpirtouLisS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 αν μυριζει καμμενο και συνεχιζει να λειτουργει κανονικα σταματα αμεσως τη λειτουργια του και βγαλτο απο τη πριζα γιατι μπορει καιγεται επενδυση καλωδιου ειδικα του μοτερ που τραβαει καμποσα αμπερ. και φωναξε ηλεκτρολογο να το ελεγξει. δεν ειναι δουλεια υδραυλικου
GoDRiC- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 το καλωδιο λογικα τα εχει παιξει του πλυντηριου, το ειχα παθει προσφατα κι εχω και επεφτε η ασφαλεια συνεχεια... λογικα θα εχεις το ιδιο προβλημα αν και εμενα δε μυριζε.... καλεσε εναν ηλεκτρολογο οχι υδραυλικο φυσικα
41ex Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοείται δεν παίζουμε με το ρεύμα αν δε ξέρουμε. Στο δικό μου είχε καεί ο πυκνωτής. Είχε ένα μεγάλο πυκνωτή λαδιού που είχε σκάσει και μύριζε, δεν έριχνε το ρελέ απλώς δε δούλευε σωστά. Προσοχή δε πιάνουμε ποτέ τους οπλισμούς των πυκνωτών γιατί έχουν φορτίο!
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα Μόλις το φορτώσω με αρκετά ρούχα θα σταξει λίγο νερό από τη βάση. Πρέπει να το γυρίσω τούμπα. Φαντάζομαι ότι θα ναι κάποια μικροδιαροη
evoracing Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Πολλά μπορεί να είναι! ότι ηλεκτρικό έχει πάνω μπορεί να καίγεται. Φώναξε ή κάποιο ηλεκτρολόγο ή υπάρχουν ειδικευόμενοι στα πλυντήρια-ψυγεία, υδραυλικό σίγουρα δεν θες!
Star_Light Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια μυριζει καμενο τι μπορει να ειναι? Αδερφέ μην το πειράξεις καθολου και κάλεσε αμεσως κάποιον μάστορα. Αν δεν ξέρεις απο τέτοια μην το ρισκάρεις. Μην πάθεις τιποτα χειροτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα