Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα πάθει κάτι παρόμοιο, μύριζε καμένα και έπεφτε η ασφάλεια με το που το άναβα. Τελικά ήταν η μλκίουλα που έχει για να κλειδώνει η πόρτα οταν δουλεύει και να έχει μια καθυστέρηση 2 λεπτών με το που τελειώσει η πλύση για να ανοίξει η πόρτα. Το έβγαλα εντελώς και ησύχασα.

Δημοσ.

αν μυριζει καμμενο και συνεχιζει να λειτουργει κανονικα σταματα αμεσως τη λειτουργια του και βγαλτο απο τη πριζα γιατι μπορει καιγεται επενδυση καλωδιου ειδικα του μοτερ που τραβαει καμποσα αμπερ. και φωναξε ηλεκτρολογο να το ελεγξει. δεν ειναι δουλεια υδραυλικου 

Δημοσ.

το καλωδιο λογικα τα εχει παιξει του πλυντηριου, το ειχα παθει προσφατα κι εχω και επεφτε η ασφαλεια συνεχεια... λογικα θα εχεις το ιδιο προβλημα αν και εμενα δε μυριζε.... καλεσε εναν ηλεκτρολογο οχι υδραυλικο φυσικα

Δημοσ.

Εννοείται δεν παίζουμε με το ρεύμα αν δε ξέρουμε. Στο δικό μου είχε καεί ο πυκνωτής. Είχε ένα μεγάλο πυκνωτή λαδιού που είχε σκάσει και μύριζε, δεν έριχνε το ρελέ απλώς δε δούλευε σωστά.

Προσοχή δε πιάνουμε ποτέ τους οπλισμούς των πυκνωτών γιατί έχουν φορτίο!

Δημοσ.

Εμένα Μόλις το φορτώσω με αρκετά ρούχα θα σταξει λίγο νερό από τη βάση.

Πρέπει να το γυρίσω τούμπα. Φαντάζομαι ότι θα ναι κάποια μικροδιαροη

Δημοσ.

Πολλά μπορεί να είναι! ότι ηλεκτρικό έχει πάνω μπορεί να καίγεται. Φώναξε ή κάποιο ηλεκτρολόγο ή υπάρχουν ειδικευόμενοι στα πλυντήρια-ψυγεία, υδραυλικό σίγουρα δεν θες!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μυριζει καμενο τι μπορει να ειναι?

Αδερφέ μην το πειράξεις καθολου και κάλεσε αμεσως κάποιον μάστορα. Αν δεν ξέρεις απο τέτοια μην το ρισκάρεις. Μην πάθεις τιποτα χειροτερο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...