KAGERO Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ο παραπάνω ssd τον βρήκα με 56 ευρώ αξίζει να τον πάρω για το λεπτοπ μου... Θα τον κάνει πιο γρήγορο και άμα βάλω ένα minecraft πάνω θα παίζει χαλαρά? Το λεπτοπ μου είναι ένα hp Pavilion dv7 1020ev
Captain Nemo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μεταχειρισμένος;καινούργιος;έχει υπόλοιπο εγγύησης;
dobro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 αν ειναι μεταχειρισμενος.......ουτε κατα διανεια.......59€ κανει καινουργιος........................αλλα οπως και να εχει......παρε ενα samsung evo καλυτερα
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Με 56 λογικά καινούργιο θα το βρήκε! Το σκεφτόμουν και εγω και ειδα ενα συγκριτικό... ειναι λίγο πιο κάτω απο το EVO... Οταν πεσει ενας απο τους 2 τους στα 49 € (ψυχολογικό το οριο) θα τον παρω για το λαπτοπ της υπογραφης ωστε να φορτσάρει...
KAGERO Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καινούργιο... Το πήρα ήδη... Θα κάνει δουλειά ή μπα??
Federacion Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Θα δεις μεγάλη διάφορα. Το laptop σου είναι ωραίο. Ρίξε του και αλλά 2 γίγα RAM κ έγινες. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
dobro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Με 56 λογικά καινούργιο θα το βρήκε! Το σκεφτόμουν και εγω και ειδα ενα συγκριτικό... ειναι λίγο πιο κάτω απο το EVO... Οταν πεσει ενας απο τους 2 τους στα 49 € (ψυχολογικό το οριο) θα τον παρω για το λαπτοπ της υπογραφης ωστε να φορτσάρει... οχι και το ιδιο! http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Samsung-840-Evo-120GB-vs-Intel-520-Series-120GB/1886vs1935 αλλα θα συμφωνησω για τα 49€ και κατω(εκει θα επρεπε να ηταν ο intel)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα