doctor_667 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 και λενε στις παρουσιασεις τους οτι δεν δινουν μισθους πεινας Κοίτα, αυτοί νομιμοποιούνται να το πουν αυτό όταν ο βασικός μισθός είναι 500 ευρώ καθαρά. Δηλαδή, δίνοντας 750-800, αυτοί δίνουν 50-60% πάνω από αυτό - άσχετα αν είναι τραγικά λίγα για τα προσόντα αυτών που προσλαμβάνουν και για τη δουλειά που ρίχνουν. Με λίγα λόγια μην περιμένετε από τις πολυεθνικές να σεβαστούν προσόντα, εμπειρία, κλπ. Θα προσλάβουν με όσα λιγότερα μπορούν εκμεταλλευόμενοι τους νόμους του κάθε κράτους. Τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν και Πορτογαλία που έχω αρκετούς φίλους.
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω με την εμπειρία μου σε 2 πολυεθνικές + άλλη μία φίλης. Περισσότερες πιθανότητες για αύξηση έχεις σε (σωστή) μικρή επιχείριση παρά σε πολυεθνική που με τους δικηγόρους παραμάσχαλα 24/7 γνωρίζει και τα πιο μικρά παράθυρα των νόμων και βλέπουν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι μια που γι'αυτήν ο υπάλληλος δεν έχει όνομα παρά έναν αριθμό που θα του δωθεί με την πρόσληψη και θα τον ακολουθεί μια ζωή ακόμα και αν φύγει. Το καλό των πολυεθνικών είναι ότι πληρώνουν στην ώρα τους. Για απάντηση στην ερώτηση του ts, όχι, δεν μπορείς να διεκδικήσεις παραπάνω χρήματα. Οι μισθοί στις πολυεθνικές είναι ντε φάκτο ανάλογα με τη θέση, δεν πας να έχεις και διδακτορικό. Κάτι θέσεις νομικών συμβούλων ίσως να μπορούν να κάνουν παζάρι. Εκτός αν έχεις ΤΑ προσόντα και είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ και ΔΥΣΕΥΡΕΤΟΣ, που αν ήσουν κάτι τέτοιο δεν θα ρωτούσες καν. 100% σωστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα