Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θελω να φτιαξω ενα setup οπου θα παιζει ενας standalone torrent cliend στο οποιο θα εχω και απομακρυσμενη προσβαση, και θα κατεβαζει σε εναν εξωτερικο δισκο.

εχω ενα tp link 4300 router, το οποιο φλασαρα και περασα dd-wrt, με σκοπο να περασω transmission. ομως υπαρχει προβλημα με οσες εκδοσεις χρησιμοποιησα με τα ssh, κι ετσι δεν μπορω να προχωρησω σε εγκατασταση.

Ποια πιστευετε ειναι η βελτιστη λύση; Καποιο NAS, καποιος εξωτερικος δισκος που το υποστηριζει εγγενως; Εχει καποιος να προτεινει καμια λυση;

Θα εδινα καμια 80ρα για εναν εξωτερικο 2ΤΒ, και ηθελα να αποφυγω αλλαγη ρουτερ ή αγορα nas, αλλα μαλλον δεν γλυτωνω τον διπλασιασμο του Budget..

Δημοσ.

Υπαρχει η δυνατοτητα με αυτο το firmware που περασες να τρεχει κατευθειαν torrent client στο router? Ρε που φτασαμε

Ακομα και αν το καταφερεις αυτο, πως ειναι δυνατον να συνδεσεις το δισκο πανω και να τον αναγνωρισει?

Δημοσ.

Γενικα σε custom firmware τυπου dd wrt, openwrt μπορεις να περασεις torrent client με web interface, βαζεις πανω δισκο ethernet ή usb και μπαιρεις απομακρυσμενα, κανεις upload οποιο αρχειο torrent θες κ το κατεβαζει στον δισκο. Το θεμα ειναι πως το fw δεν καθεται καλα στο εν λογω ρουτερ. Κ ειμαι εντελως ασχετωα, το παω με οδηγους, δεν εχω γνωσεις για να ψαχτω μονος μου. Ψαχνω καποια λυση μηπως κ δεν αλλαξω ρουτερ, αλλα απο οτι βλεπω το κοστουμακι nas + hdd που αντεδεικνεται θα ξεφυγει στα 200€+... Και δεν ξερω αν αξιζει μονο για download..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...