4saken Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Εφυγε καπου στον δρομο η πισω πινακιδα και ο οδηγος δεν το πηρε χαμπαρι. Ειναι παρανομο να φτιαξω μια καινουργια και να μην το δηλωσω?
4saken Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ιδιο νουμερο?Ειναι χρονοβορα η διαδικασια?
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πρώτα πρέπει να πας αστυνομία και να δηλώσεις οτι την έχασες και μετά πρέπει να πας να κανείς αίτηση για καινούρια ίδιο νούμερο δεν βγαίνει θα σου βγάλει καινούριο συν καινούρια αδεία , ασφάλειες κτλ . Επίσης μιας και το άνοιξες εάν έχω ξηλωμένους προφυλακτήρες μπρος πίσω με χαρτάκι στο τζαμί είμαι καλυμμένος η θα έχω προβλήματα ;
dimitrisOP Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Επίσης μιας και το άνοιξες εάν έχω ξηλωμένους προφυλακτήρες μπρος πίσω με χαρτάκι στο τζαμί είμαι καλυμμένος η θα έχω προβλήματα ; θα κυκλοφορεις? εαν ναι πρεπει να βγαλεις τις πινακιδες απο τους προφυλακτηρες και να τις βαλεις μπροστα στο παμπριζ να φαινονται
rafail1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 θα κυκλοφορεις? εαν ναι πρεπει να βγαλεις τις πινακιδες απο τους προφυλακτηρες και να τις βαλεις μπροστα στο παμπριζ να φαινονται Πιθανότατα ναι μέχρι να έρθουν καινούριοι να βαφτούν κτλ , μονό με χαρτάκι δεν γίνεται όποτε μάλιστα thanks !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα