sakisosf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά,έχω τον παραπάνω δίσκο για storage και μόνο αλλά δεν ξέρω αν είναι καλός γιατί είναι 5400rpm και είναι της σειράς EcoGreen.Λέτε να βγάλει προβλήματα;;
SPANK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή ειναι 5400 δεν σημαίνει οτι δεν ειναι και καλός απλα ειναι πιο αργός σε σχέση με εναν 7200 , προβλήματα μπορεί να βγάλουν ολοι οι δίσκοι και να μην βγάλουν δεν εχει σημασία τι μάρκα και τι ταχύτητας θα ειναι 1
sakisosf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή ειναι 5400 δεν σημαίνει οτι δεν ειναι και καλός απλα ειναι πιο αργός σε σχέση με εναν 7200 , προβλήματα μπορεί να βγάλουν ολοι οι δίσκοι και να μην βγάλουν δεν εχει σημασία τι μάρκα και τι ταχύτητας θα ειναι Άρα για storage είναι οκ!!Υπάρχει τεράστια διαφορά στην ταχύτητα;;
SPANK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Για αποθηκευτικό χώρο ειναι μια χαρά δεν ειναι ανάγκη να ειναι στις 7200 οποτε μην σε αγχώνει
Captain Nemo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Απλώς αν έχεις σημαντικό υλικό που δεν θες να χάσεις δεν πρέπει να βασίζεσαι ποτέ σε ένα δίσκο μόνο
SPANK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή φαντάζομαι οτιβο δίσκος δεν είναι καινούργιος δες την υγεία του με το hdsentinel
sakisosf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Απλώς αν έχεις σημαντικό υλικό που δεν θες να χάσεις δεν πρέπει να βασίζεσαι ποτέ σε ένα δίσκο μόνο Έχω έναν εξωτερικό 500άρι για αυτή τη δουλειά Επειδή φαντάζομαι οτιβο δίσκος δεν είναι καινούργιος δες την υγεία του με το hdsentinel 100% υγεία και επιδόσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα