Cossutius. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρες. Η μητρική μου έχει 4 υποδοχές για μνήμες. Έχω ήδη 2 και θέλω να βάλω 2 ακόμα. Όμως στη μια θέση, έχει φύγει/βγει/σπάσει, το πιαστράκι. Αυτή η μικρή δαγκάνα δηλαδή που μαγκώνει την μνήμη ώστε να μη κουνιέται απ την υποδοχή. Ερωτήσεις. Να το ρισκάρω να βάλω τη νέα μνήμη ή είναι απαραίτητη η δαγκανούλα για τη σωστή τοποθέτηση Είναι απαραίτητο να βάλω 2 μνήμες στις άλλες υποδοχές ή μπορώ να βάλω μόνο μια στη μια που είναι η «καλή». Ευχαριστώ εκ των πρότερων
zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ λέω να μη το ρισκάρεις. Εκτός αν βρεις και κουμπώσεις το κομμάτι που λείπει από καμιά άλλη μητρική. Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις μνήμες σε όλες τις θέσεις, είναι λίγο καλύτερα αλλά δουλεύει μια χαρά και στις 3 από τις 4. Καλύτερα έτσι μη γίνει καμιά ζημιά 1
Narayan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχεις κάποια χαλασμένη μητρική δοκίμασε να αφαιρέσεις το πλαστικό από μία από τις θέσεις μνήμης εκεί και να το τοποθετήσεις στην μητρική σου. Αν εκτός από το "πιαστράκι" έχει σπάσει και μέρος από την υποδοχή μνήμης θα έλεγα να μην το ρισκάρεις επειδή μπορεί να έχουν επιρρεαστεί και οι αγώγιμες επαφές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα