thanosrx8 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπεριζω τους συμφορουμιτες. Ανοιξα το θεμα διοτι εφαγα χοντρη φρικη που θα εξηγησω αναλυτικα παρακατω. Μιας και εφτιαξα καινουριο pc στις αρχες τις χρονιας ειπα να αφησω για 2ο το pc που ειχα στησει απ το 2008 για ελαφριες δουλειες,κανα σερφαρισμα και ποιο πολυ σαν κατεβαστηρι. Βεβαια εκει ειχα καμια 400αρια gb αρχεια μαζεμενα απ το 2008 μεχρι αρχες του 14. Απο φωτος,τραγουδια,αρκετα σημαντικα αρχεια μου και παει λεγοντας. Αποφασισα λοιπον να παρω εναν εξωτερικο σκληρο ωστε να μεταφερω τα αρχεια απο το παλιο pc ωστε να το κανω φορματ για να βαλω τα 7αρια. Ολα καλα ως εδω,βρισκω απο το φορουμ εναν εξωτερικο,δυστηχως οχι σε καλη κατασταση,περναω τα αρχεια μου και απλα τον εχω και καθεται. Την μερα λοιπον που αποφασιζω να μεταφερω τα αρχεια στον σταθερο ωστε να αδειασω τον εξωτερικο με μια ατσουμπαλη μου κινηση εσπασα το usb πανω στο τσιπακι του σκληρου. Ψιλοφρικαρω,και λεω να τον κανω εσωτερικο. Ερχεται και ενα φιλαρακι το βραδι και του λεω κανε τον σκληρο να φαινεται σαν εσωτερικος μεχρι να πεταχτω να παρω τσιγαρα. Ε μην τα πολυλογω εκανε τον δισκο φορματ και την εφαγα κανονικα. Δοκιμασα με το Easus να κανω ανασυγκροτηση αλλα εσωσα τα δεδομενα μεσα στον σκληρο που φορμαρα ο μαλακας με αποτελεσμα να κανει ανασυγκροτηση 242gb στα οποια βγαζει οτι να ναι και ενω λεει οτι εχει 820 φακελους μεσα ενω εγω βλεπω καμια 7αρια φακελους.Υπαρχει ενδεχομενο να εκανε ανασυγκροτηση τα αρχεια του παλιου ιδιοκτητη,και επισης αν υπαρχει τροπος ωστε να μπορεσω να τραβηξω μερικα αρχεια? Καθε βοηθεια πολυτιμη. Ευχαριστω για τον χρονο σας και παρακατω παραθετω συνοπτικη φωτο απο τον δισκο!
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε βασικά με το recuva ή το ontrack easy recovery μηπως πάρεις τα αρχεία σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα