nicoc89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Τον τελευταίο καιρό έχω λυσσάξει να γνωρίσω nerd γκόμενες .Το "βίτσιο" μου ειναι οι γυναίκες με γυαλιά που ειναι μαζεμένες στην καθημερινότητα τους.Εδώ ειναι και το πρόβλημα και ο λόγος που άνοιξα αυτό το θέμα ζητώντας την βοήθεια σας διότι ο κύκλος μου ηταν και ειναι απο το ακριβώς αντίθετο στυλ γυναικών , κάτι που δεν με τραβάει και γιαυτό έχω απομακρυνθεί εδω και μήνες με αποτέλεσμα να φαπ φαπ ολο και ποιο συχνά. (Το διατύπωσα κομψά).Ειναι μια καλή ασχολία αλλα δεν ειναι πανάκεια κ επειδή ειναι λεπτό ζήτημα ας μην το συζητήσουμε ανοιχτά γιατι θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις .πως μπορώ λοιπόν να γνωρίσω "nerd" γυναίκες? Ποια ασχολία θα βοηθούσε να έρθω σε επαφή με αυτό το στυλ γυναικών ? δεν ζητάω συμβουλές πως να τις ρίξω κλπ , ρωτάω που θα τις βρω αλλα επειδή ειναι μαζεμένες θα πρέπει να έχω ενα σημείο επαφής για να ξεκινήσω, άρα και μια κοινή δραστηριότητα για παράδειγμα που θα μου δώσει ενα headstart πριν τον αγώνα.σκεφτόμουν να γραφτώ σε κάποια εκκλησιαστική ομάδα αλλα απότι έχω δει περνώντας καμια φορά έξω απο την εκκλησία της περιοχής μου οι κοπελίτσες αυτές (ο θεος να τις κάνει) έχουν περισσότερη τρίχα και απο εμένα , δηλαδή επίπεδο μουστάκι κ εγώ ξυρίζομαι.Δεν ψάχνω αυτό!ψάχνω με λίγα λόγια σοβαρές μαζεμένες γυναίκες , όχι την γιαγιά μου σε version 20χρονηςΞέρω οτι δεν ειναι 1st world problem και πιθανόν να θεωρηθεί και χαζό αλλα αφου το έψαχνα και δεν βρήκα λύση σκέφτηκα να ρωτήσω και τη γνώμη σας γιατι για εμένα ειναι σημαντικό. Οπως έχετε καταλάβει δεν ανοίγω θέματα άντε άντε , αυτό ειναι ενα θέμα που με καίει !οποιος έχει όρεξη να βοηθήσει καλοδεχούμενος , ας κρατήσουμε ενα επίπεδο. 6
mathsrule Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Comic-Con και Διεθνής Ολυμπιάδα Φυσικής. 7
HALF EVIL Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Οπως έχετε καταλάβει δεν ανοίγω θέματα άντε άντε , αυτό ειναι ενα θέμα που με καίει ! Όχι αγόρι μου !!! Θεός φυλάξει. 7
somebody:) Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ελα ελα σε φτιαξα!! Ιπποκράτους 15 και Ακαδημίας και ενταξει starbucks κλασσικα βαλε και ενα "σ'αναζητω" (η στηλη) αμα λαχει ποτε δε ξερεις Διεθνής Ολυμπιάδα Φυσικής. εσυ ανεβασες τον πηχη πολυ ψηλα!! 2
nicoc89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Comic-Con και Διεθνής Ολυμπιάδα Φυσικής. Είμαι Πάτρα , κάτι ποιο κοντινό που να υπάρχει παντού ? ελα ελα σε φτιαξα!! Ιπποκράτους 15 και Ακαδημίας και ενταξει starbucks κλασσικα βαλε και ενα "σ'αναζητω" (η στηλη) αμα λαχει ποτε δε ξερεις εσυ ανεβασες τον πηχη πολυ ψηλα!! αυτό μάλιστα , starbucks έχουμε η διεύθυνση που έδωσες τι ειναι ? .. Again? στην μάρκα των προφυλακτικών θα κολλήσουμε ? το θέμα ειναι να βρω το "nest"... απαξ κ μπω στο χωράφι ξέρω να οργώσω
Johny Q Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Παρε τα απαντα του Τασου Λειβαδιτη και τραβα σε καμια φιλοσοφικη, λογικα θα γινει η δουλεια σ. IBTL 2
somebody:) Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 αυτό μάλιστα , starbucks έχουμε η διεύθυνση που έδωσες τι ειναι ? .. ειναι το αναγνωστηριο του καποδιστριακου (και οχι μονο πλεον ) οπου γινεται ο χαμος απο γυναικειο πληθυσμο στο στυλ που ψαχνεις! απλα σου πεφτει λιγο μακρια! τωρα που το ξανασκεφτομαι το "σ'αναζητω" δεν ειναι καθολου κακη ιδεα!!!
kfyros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνο σε τσόντες.. (διαβαστερή φοιτήτρια σεμνή με τα γυαλάκια και σε δευτερόλεπτα πάνω στο θρανίο με την ομάδα μπάσκετ της σχολής!!) Αλλά με την υπογεννητικότητα και τα ποσοστά γεννήσεων γυναικών, σύντομα παντού...
CROM271 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 με αποτέλεσμα να φαπ φαπ ολο και ποιο συχνά. (Το διατύπωσα κομψά). Ειναι μια καλή ασχολία αλλα δεν ειναι πανάκεια κ επειδή ειναι λεπτό ζήτημα ας μην το συζητήσουμε ανοιχτά γιατι θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις . Τουλαχιστον γυμναζεσαι...
somebody:) Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 μια αλλη λυση ειναι να αρχισεις να βλεπεις anime και να πας σε κανενα cosplay! ή σε καμια σκακιστικη λεσχη! ελα τοσες λυσεις σου δωσαμε θα ναι piece of cake απο δω και περα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις