megaklhs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Γειά σας ξέρω ότι πολλά άτομα θα πείτε ότι έχετε ξαναακούσει αυτό το ερώτημα αλλά εγώ έψαξα λίγο στο internet αλλά δυστυχώς βρήκα παλιά άρθρα τα οποία δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος ότι ανταποκρίνονται στο ερώτημα μου. Το ερώτημα μου λοιπόν είναι το εξής: Όταν παραγγήλω κάτι απο το amazon.uk το οποίο ας πούμε δεν είναι κάτι πολύ βαρύ ούτε πολύ ακριβό ας πούμε ότι είναι ένα προϊόν το πολύ μέχρι 1 κιλό και κάνει 30 ευρώ τα μεταφορικά πόσο θα είναι περίπου? Εγώ πάω να δώ που λένε πολλά άτομα τα μεταφορικά πρίν ολοκληρώσω την παραγγελία μου αλλά μέχρι το προτελευταίο βήμα που μου ζητάει να βάλω έναν τρόπο πληρωμής δεν μου λέει πουθενά για κόστος μεταφορικών παρά μόνο το κόστος του προϊόντος είναι μήπως στο επόμενο βήμα που λέει confirm (επιβαιβέωση) ? Και εάν ναι εάν βάλω εγώ εκεί τρόπο πληρωμής και αλλάξω μετά γνώμη μόλις φτάσω στο confirm μου τραβάει τα λεφτά αυτόματα?
Unabomber Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Αφου βαλεις το τροπο πληρωμης σου βγαζει ποσο κοστιζουν τα μεταφορικα…. Μετα σου βγαζει μια λιστα με τι θελεις (express , και αλλα) και οταν επιλεξεις τα μεταφορικα τοτε πατας confirm και γινεται η παραγγελια σου. 2
makfil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Εάν έχεις γραφτεί στην αλυσίδα (μπορείς να το κάνεις χωρίς καμία δέσμευση), μπορείς να δεις τον ΦΠΑ και τα μεταφορικά, στην πρώτη σελίδα, μόλις βάλεις στο καλάθι σου αυτό που θέλεις. Όπως φαίνεται στη φωτό, στη δεξιά πλευρά και στο κόκκινο πλαίσιο, κάτω από το αντικείμενο που διάλεξες, υπάρχει η επιλογή "Estimate VAT, Postage and Packaging" και μπορείς να δεις αυτά που σ' ενδιαφέρουν, πριν προχωρήσεις. Πρέπει να γνωρίζεις ότι 1. μπορείς να προχωρήσεις μέχρι το τελευταίο στάδιο πριν την παραγγελία, χωρίς δέσμευση (σε ειδοποιεί άλλωστε) 2. το αγγλικό χρεώνει ελληνικό ΦΠΑ αφού έχει ελληνικό ΑΦΜ
orck Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Εχουν ενα παναθλιο συστημα, ειναι γεγονος αυτο. Θα πρεπει να βαλεις τροπο πληρωμης και στο επομενο βημα σου εμφανιζει τα μεταφορικα, μετα εαν συμφωνεις κανεις παραγγελια.
megaklhs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή ρε παιδιά οι τιμές που βλέπω δεν έχουν το φπα μέσα?Άμα είναι έτσι εάν ένα πληκτρολόγιο πχ που θέλω να πάρω κάνει 30 ευρώ θέλει άλλα 10 για μεταφορικά και κανά 5-10 ευρώ ακόμα για φπα τότε δεν με συμφερει. Εάν έχεις γραφτεί στην αλυσίδα (μπορείς να το κάνεις χωρίς καμία δέσμευση), μπορείς να δεις τον ΦΠΑ και τα μεταφορικά, στην πρώτη σελίδα, μόλις βάλεις στο καλάθι σου αυτό που θέλεις. Όπως φαίνεται στη φωτό, στη δεξιά πλευρά και στο κόκκινο πλαίσιο, κάτω από το αντικείμενο που διάλεξες, υπάρχει η επιλογή "Estimate VAT, Postage and Packaging" και μπορείς να δεις αυτά που σ' ενδιαφέρουν, πριν προχωρήσεις. Πρέπει να γνωρίζεις ότι 1. μπορείς να προχωρήσεις μέχρι το τελευταίο στάδιο πριν την παραγγελία, χωρίς δέσμευση (σε ειδοποιεί άλλωστε) 2. το αγγλικό χρεώνει ελληνικό ΦΠΑ αφού έχει ελληνικό ΑΦΜ Α ναι όντως εκεί δεξία το έβγαλε και εμένα δηλαδή αυτό που μου λέει τώρα 35 λίρες είναι τελικό μαζί με φπα και μεταφορικά?
makfil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 ΦΠΑ έχουν αλλά τον αγγλικό, στο 20%, και είτε στην τελική διαδικασία, πριν την πληρωμή, είτε στην αρχή, όπως σου υπέδειξα, εάν γραφτείς, υπολογίζει τον ελληνικό ΦΠΑ σε 23%. Δεν μπορώ να σου απαντήσω, αν τον έχει υπολογίσει στο 23% αλλά είναι εύκολο να το διαπιστώσεις.
kostas_dr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Εχουν ενα παναθλιο συστημα, ειναι γεγονος αυτο. Θα πρεπει να βαλεις τροπο πληρωμης και στο επομενο βημα σου εμφανιζει τα μεταφορικα, μετα εαν συμφωνεις κανεις παραγγελια. Δεν θα το χαρακτήριζα πανάθλιο, εφόσον σε προειδοποιεί ποιό θα είναι το τελικό ποσό. 1
eddie1996 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μπες δες να δεις άμα το στέλνει άπο αμαζον γερμανίας( amazon.de) έχει διαφορά στην τίμή και αυτό οφείλεται στην ισοτιμία λίρας με ευρώ.Τώρα όσον αφορά στο θέμα μας εγώ το σύστημα του αμαζον το θεωρώ πολύ σωστό γιατί πριν να κάνεις καταχώρηση παραγγελίας σου βγάζει όλες τις χρεώσεις που είναι. 1
Pankar95 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που θέλω. Όταν παραγγείλεις αντικείμενα από διαφορετικά "μαγαζιά" του άμαζον, προχωρόντας στο checkout σου δείχνει ότι θα υπάρξουν 2 ή και 3 deliveries. Αυτό τι σημαίνει; Αλλάζει το συνολικό ποσό που σου βγάζει και με το Estimate VAT, Postage and Packaging και που θα πληρώσεις και τελικά;
newtech Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που θέλω. Όταν παραγγείλεις αντικείμενα από διαφορετικά "μαγαζιά" του άμαζον, προχωρόντας στο checkout σου δείχνει ότι θα υπάρξουν 2 ή και 3 deliveries. Αυτό τι σημαίνει; Αλλάζει το συνολικό ποσό που σου βγάζει και με το Estimate VAT, Postage and Packaging και που θα πληρώσεις και τελικά; Φυσικα απο την στιγμη που τα στελνουν αλλοι ανθροποι/μαγαζια! Γιατι δεν τα βαζεις στο καλαθι να το δεις ο ιδιος?
Pankar95 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Φυσικα απο την στιγμη που τα στελνουν αλλοι ανθροποι/μαγαζια! Γιατι δεν τα βαζεις στο καλαθι να το δεις ο ιδιος? Ναι το είχα καταλάβει ότι μάλλον θα γίνει από κάθε μαγαζί ξεχωριστή αποστολή. Αλλά στο καλάθι πχ. μου βγάζει σύνολο 27 λίρες που με την επιλογή Estimate VAT, Postage and Packaging πάει πχ στις 35. Αλλά αυτό δεν θα είναι για μία αποστολή; Με τρεις πληρώνω μεταφορικά 3 φορές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα