Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. 

πριν 4 ημερες ειχα λύση τον υπολογιστη μου της υπογραφης για να πουλησω του κουτι αλλα επειδη χρειαζομουνα να χρησιμοποιησω καποιον υπολογιστη χρησιμοποιησα τον παλιο και εβαλα τον δευτερο σκληρο μηπως και τον βρει και μπορεσω να τον χρησιμοποιησω αλλα τελικα επειδη μου ζηταγε να του κανω φορματ δεν το εκανα (να το προσθεσω οτι ο σκληρος ειναι 1TB και ειναι χωρισμενος στα 2 ) εφοσων δεν χρειαζοτανε να τον εχω συνδεδεμενο τον εβγαλα τελικα .

Σημερα που πηρα το κουτι χρειαζοτανε να ξανασυνδεσω ξανα τον υπολογιστη αλλα μου βγαζει το ιδιο πραγμα οτι χρειαζεται φορματ .

εχω δοκιμασει τα προγραμματα getdataback, find and mount , ease US data recovery wizard 8.0 . αλλα κανενα δεν μου βρισκει τον σκληρο μονο τον ssd βλεπουν . 

θα το δοκιμασω το πρωι να βαλω με cd τα linux τουλαχιστον να ξερω οτι υπαρχουν τα αρχεια . Το σιγουρο ειναι πως δεν πατησα να γινει φορματ 

δοκιμσα με το cmd (που βρεικα απο το ιντερνετ το πως γινεται )  και εβαλα CHKDSK D: /F 

ευχαριστω

post-309277-0-87420200-1409699569_thumb.jpg

post-309277-0-15547700-1409699574_thumb.jpg

post-309277-0-11822100-1409700087_thumb.jpg

Δημοσ.

Για να μην σου βρήκαν αρχεία τα επαγγελματικά προγράμματα πολύ δύσκολα να βρεθούν με κάποιον άλλο τρόπο,αν κατάλαβα καλά και μιλάς για δίσκο σε εξωτερικό κουτί δοκίμασε να τον συνδέσεις εσωτερικά μπας και είναι το πρόβλημα στο κουτί.

Δημοσ.

ειπα για τον υπολογιστη της υπογραφης μου ενω δεν το ειχα γραψει καν ποιος ειναι μπερδευτηκα σημερα το διορθωσα. 

ειναι εσωτερικος ο δισκος και αν χρειαστη να τα περασω αλλου δεν εχω εξωτερικο

Δημοσ.

δεν το διχνει στα ubuntu και μολις εβαλα ξανα τα windows δεν μου τον εδειχνε πουθενα οτι υπηρχε και τον εκλησα και του αλλαξα θυρα στο sata πανω στην μητρικη και τωρα μου τον διχνει αλλα παλι τα ιδια με πριν ζηταει φορματ . 

Υπαρχει περιπτωση να θελει καποια ρυθμιση απο το uefi bios?  επειδη οταν τον συνδεσα μου ζητησε να μπω στα bios για να φτιαξω την ωρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...