oberiu Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα. πριν 4 ημερες ειχα λύση τον υπολογιστη μου της υπογραφης για να πουλησω του κουτι αλλα επειδη χρειαζομουνα να χρησιμοποιησω καποιον υπολογιστη χρησιμοποιησα τον παλιο και εβαλα τον δευτερο σκληρο μηπως και τον βρει και μπορεσω να τον χρησιμοποιησω αλλα τελικα επειδη μου ζηταγε να του κανω φορματ δεν το εκανα (να το προσθεσω οτι ο σκληρος ειναι 1TB και ειναι χωρισμενος στα 2 ) εφοσων δεν χρειαζοτανε να τον εχω συνδεδεμενο τον εβγαλα τελικα . Σημερα που πηρα το κουτι χρειαζοτανε να ξανασυνδεσω ξανα τον υπολογιστη αλλα μου βγαζει το ιδιο πραγμα οτι χρειαζεται φορματ . εχω δοκιμασει τα προγραμματα getdataback, find and mount , ease US data recovery wizard 8.0 . αλλα κανενα δεν μου βρισκει τον σκληρο μονο τον ssd βλεπουν . θα το δοκιμασω το πρωι να βαλω με cd τα linux τουλαχιστον να ξερω οτι υπαρχουν τα αρχεια . Το σιγουρο ειναι πως δεν πατησα να γινει φορματ δοκιμσα με το cmd (που βρεικα απο το ιντερνετ το πως γινεται ) και εβαλα CHKDSK D: /F ευχαριστω
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 μπες με linux να σωσεις οτι αρχεια θελεις και στη συνεχεια κανε format σε ntfs τον δισκο απ' το disk management των windows
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Για να μην σου βρήκαν αρχεία τα επαγγελματικά προγράμματα πολύ δύσκολα να βρεθούν με κάποιον άλλο τρόπο,αν κατάλαβα καλά και μιλάς για δίσκο σε εξωτερικό κουτί δοκίμασε να τον συνδέσεις εσωτερικά μπας και είναι το πρόβλημα στο κουτί.
oberiu Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 ειπα για τον υπολογιστη της υπογραφης μου ενω δεν το ειχα γραψει καν ποιος ειναι μπερδευτηκα σημερα το διορθωσα. ειναι εσωτερικος ο δισκος και αν χρειαστη να τα περασω αλλου δεν εχω εξωτερικο
tarantules Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε και αυτό.Ίσως σου δουλέψει...
oberiu Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 δεν το διχνει στα ubuntu και μολις εβαλα ξανα τα windows δεν μου τον εδειχνε πουθενα οτι υπηρχε και τον εκλησα και του αλλαξα θυρα στο sata πανω στην μητρικη και τωρα μου τον διχνει αλλα παλι τα ιδια με πριν ζηταει φορματ . Υπαρχει περιπτωση να θελει καποια ρυθμιση απο το uefi bios? επειδη οταν τον συνδεσα μου ζητησε να μπω στα bios για να φτιαξω την ωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα