evoracing Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα!!! έχω μια microsd 16gb και την είχα στο κινητό. Έτσι στο ξαφνικό σταμάτησε να δουλεύει. Την συνδέω με αντάπτορα στο PC και δεν την εμφανίζει... Τι έγινε? Κάηκε?
saflom Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Το πιθανότερο... Αν έχει εγγύηση την γυρνας
evoracing Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Το πιθανότερο... Αν έχει εγγύηση την γυρνας Έτσι ξαφνικά? δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα τόσο καιρό! Δεν έχω εγγύηση αν και είναι το λιγότερο. Τα αρχεία που είχα μέσα θέλω!
defacer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Το πάθημα μάθημα και την επόμενη φορά backup. Μόνο πρόσεχε μη τα βάλεις iCloud... 3
zio10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Έτσι ξαφνικά? δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα τόσο καιρό! Δεν έχω εγγύηση αν και είναι το λιγότερο. Τα αρχεία που είχα μέσα θέλω! Δεν είναι και τόσο περίεργο, έτσι στο άσχετο τα παίζουν. Αν την κάνεις φορμάτ και την διαβάσει το pc έχεις αρκετές πιθανότητες να βρεις αρχεία
Antwni Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι και τόσο περίεργο, έτσι στο άσχετο τα παίζουν. Αν την κάνεις φορμάτ και την διαβάσει το pc έχεις αρκετές πιθανότητες να βρεις αρχεία Πώς να την κάνει φορματ αφού δεν την διαβάζει? 1
zio10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Πώς να την κάνει φορματ αφού δεν την διαβάζει? Ναι το είδα...εντάξει σόρυ είναι κι αργά 1
evoracing Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι και τόσο περίεργο, έτσι στο άσχετο τα παίζουν. Αν την κάνεις φορμάτ και την διαβάσει το pc έχεις αρκετές πιθανότητες να βρεις αρχεία Πώς να την κάνει φορματ αφού δεν την διαβάζει? Ναι το είδα...εντάξει σόρυ είναι κι αργά Τσακωθείτε μόνοι σας εσείς Ναι δεν την διαβάζει καθόλου!
Antwni Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Zio έλα εδώ ρε. Έλα εδώ.Α δεν έρχεσαι. Τα φωνάξει παρέα. Σε μακαιρώσει xD χαχαχα τι να τσακωθούμε ρε.Πλάκα κάνουμε 1
evoracing Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχαχαχαχαχα κλαίω!!! Δηλαδή δεν υπάρχει σωτηρία? :/
zio10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχαχαχαχαχα κλαίω!!! Δηλαδή δεν υπάρχει σωτηρία? :/ Αν δεν τη διαβάσει το pc (έστω να σου πει ότι θέλει διαμόρφωση) δεν μπορείς να κάνεις και πολλά (εκτός αν τη στείλεις για ανάκτηση δεδομένων, αλλά χρεώνουν πολύ ακριβά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα