arc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ειναι δυνατον να πιστωσουν λεφτα χωρις πρωτα να τα μετρησουν? τα μετραει το μηχανημα
iordanis77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 τα μετραει το μηχανημα Το μηχανημα δε μετραει λεφτα απο μονο του φιλε μου, τα λεφτα τα μετραει ο υπαλληλος οταν ανοιγει το μηχανημα οποτε και επαληθευει το ποσο της καταθεσης που αναφερθηκε.
ultralisk Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 υπάρχουν μηχανήματα άμεσης πίστωσης και μέσα σε καταστήματα αλλά και με την μορφή ΑΤΜ που δεν απαιτούν μέτρημα από υπάλληλο
arc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Το μηχανημα δε μετραει λεφτα απο μονο του φιλε μου, τα λεφτα τα μετραει ο υπαλληλος οταν ανοιγει το μηχανημα οποτε και επαληθευει το ποσο της καταθεσης που αναφερθηκε. Φίλε μου υπάρχουν atm που μετράνε τα χρήματα και σου πιστώνουν το ποσό άμεσα. Στις περισσότερες τράπεζες ειναι μέσα στην τράπεζα και κάποια κεντρικά υποκαταστήματα έχουν και τέτοια atm και σε εξωτερικους χώρους. Μην επιμένεις για θέματα που δεν ξέρεις καλα.
iordanis77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Φίλε μου υπάρχουν atm που μετράνε τα χρήματα και σου πιστώνουν το ποσό άμεσα. Στις περισσότερες τράπεζες ειναι μέσα στην τράπεζα και κάποια κεντρικά υποκαταστήματα έχουν και τέτοια atm και σε εξωτερικους χώρους. Μην επιμένεις για θέματα που δεν ξέρεις καλα. Πως δε τα ξερω φιλε μου, σε τραπεζα δουλευα. Παντα υπαρχει υπαλληλος επιοφορτισμενος με την ευθυνη του ΑΤΜ. Ακομα κι αν υπαρχει τεχνολογια μηχανικου μετρηματος ειναι απαραιτητο να γινει επαληθευση απ τον υπαλληλο.
Silverage Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πως δε τα ξερω φιλε μου, σε τραπεζα δουλευα. Παντα υπαρχει υπαλληλος επιοφορτισμενος με την ευθυνη του ΑΤΜ. Ακομα κι αν υπαρχει τεχνολογια μηχανικου μετρηματος ειναι απαραιτητο να γινει επαληθευση απ τον υπαλληλο. Πριν απο 50 χρόνια; Υπάρχουν, μην επιμένεις. Είχε ένα εδω κοντά που μένω της Κύπρου αλλά έκλεισε.
torq Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 φίλε δε ξέρω τι λες εσύ, εγώ ξέρω ότι πηγαίνω στην εθνική, πειραιώς, alpha και κάνω κατάθεση στο ATM (όχι σε όλα όμως) και τα λεφτά μπαίνουν αμέσως. μάλιστα έχω κάνει κατάθεση και μετά από 20 λεπτά έχω ξοδέψει τα χρήματα μέσω της χρεωστικής. τώρα αν μέσα στα ΑΤΜ έχουν κλειδωμένο κανέναν κακόμοιρο υπάλληλο να μετράει τα χρήματα δε το ξέρω. οπότε δε το συζητάμε καν. ΓΙΝΕΤΑΙ. ρε παιδιά σε eurobank δεν έχω πετύχει ΑΤΜ να κάνεις κατάθεση χωρίς φάκελο.
gokuthelegend Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πως δε τα ξερω φιλε μου, σε τραπεζα δουλευα. Παντα υπαρχει υπαλληλος επιοφορτισμενος με την ευθυνη του ΑΤΜ. Ακομα κι αν υπαρχει τεχνολογια μηχανικου μετρηματος ειναι απαραιτητο να γινει επαληθευση απ τον υπαλληλο. Το αυτό. Το καλό όμως είναι ότι μπαίνουν άμεσα στον λογαριασμό σου για να τα χρησιμοποιήσεις (ίσως να φαίνεται σαν πιστωτικό μέχρι να τα μετρήσει ο υπάλληλος).
iordanis77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πριν απο 50 χρόνια; Υπάρχουν, μην επιμένεις. Είχε ένα εδω κοντά που μένω της Κύπρου αλλά έκλεισε. Κανεις δεν ειπε οτι δεν υπαρχουν. ........τώρα αν μέσα στα ΑΤΜ έχουν κλειδωμένο κανέναν κακόμοιρο υπάλληλο να μετράει τα χρήματα δε το ξέρω. Ο υπαλληλος δε τα μετραει εκεινη τη στιγμη αλλα οταν το ανοιξει...
Silverage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Κανεις δεν ειπε οτι δεν υπαρχουν. Ο υπαλληλος δε τα μετραει εκεινη τη στιγμη αλλα οταν το ανοιξει... Ε τότε τί μας λές οτι τα μετράνε όταν το ανοίξουν; Χαίρω πολύ, πάντα γίνεται καταμέτρηση (ας πούμε). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα