Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O γιος φιλου μου παραπονεθηκε οτι εσβησε το εργαλειο ξαφνικα ενω ηταν σε λειτουργια, και απο τοτε νεκρωσε. Επειδη εχει εγγυηση το στειλαμε στην Αsus αλλα του ειπαν οτι ειναι καμενη μητρικη και χαλασμενο καλωδιο (?) και οτι προερχεται απο κακη χρηση.... αυτοι ζητανε η 70.- μονο και μονο για την διθαγνωση :shock: η 160 για να το φερουν φτιαγμενο :eek:  :eek: ...μπορει να μου πει καποιος που μπορει να βρισκεται η κακη χρηση????

Δημοσ.

υπερθερμαση απο πολυ ωρα χρησης ή φορτισης μεσω usb σε υπολογιστη,αλλα αφου εχει εγγυηση.........τι κουλά ειναι αυτα που σας λενε! :X

Δημοσ.

...αλλα αφου εχει εγγυηση.........τι κουλά ειναι αυτα που σας λενε! :X

Γιατί η εγγύηση παύει να ισχύει σε περίπτωση που διαπιστωθεί "κακή χρήση".

Ζήτα τους να σου εξηγήσουν τί ακριβώς εννοούν με την κακή χρήση (τί συγκεκριμένα έγινε στο τάμπλετ και όχι γενικότητες, πχ βρήκαν μέσα σημάδια υγρασίας; είχε εξωτερική φθορά από χτυπήματα;) και τί βλάβη προκάλεσε η κακή αυτή χρήση στη μητρική. Η μητρική κάηκε, αλλά πώς μπορεί να καεί μια μητρική; Η υπερθέρμανση λόγω πολλής ώρας χρήσης ή φόρτισης μέσω usb σε υπολογιστή που λέει ο φίλος από πάνω δε νομίζω ότι είναι κακή χρήση.

Δημοσ.

Γιατί η εγγύηση παύει να ισχύει σε περίπτωση που διαπιστωθεί "κακή χρήση".

Ζήτα τους να σου εξηγήσουν τί ακριβώς εννοούν με την κακή χρήση (τί συγκεκριμένα έγινε στο τάμπλετ και όχι γενικότητες, πχ βρήκαν μέσα σημάδια υγρασίας; είχε εξωτερική φθορά από χτυπήματα ;) και τί βλάβη προκάλεσε η κακή αυτή χρήση στη μητρική. Η μητρική κάηκε, αλλά πώς μπορεί να καεί μια μητρική; Η υπερθέρμανση λόγω πολλής ώρας χρήσης ή φόρτισης μέσω usb σε υπολογιστή που λέει ο φίλος από πάνω δε νομίζω ότι είναι κακή χρήση.

μαλλον η κακη χρηση ηταν οταν το αγορασε... ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...