Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραφω αυριο και πρεπει να γραψω 6+ για να περασω..τωρα το πως εγραψα 4 φετος ενας θεος ξερει! Καθε χρονο δεν ανοιγω βιβλιο και στο τελος κανω μια απλη αναγνωση και γραφω 12....επρεπε να ζητησω να ξαναδουνε το γραπτο μου! Λοιπον εχω διαβασει αρκετα καλα τα sos τωρα και θα δω και λιγο το βιβλιο..Πιστευω το εχω easy αν και σε βοηθανε και εκει απο οτι ξερω! Τωρα ενα παιδι που ειχε μεινει σε αρκετα μαθηματα πηγε και του τα πανε ολα ... Για εσας το 6 μπορει να ακουγεται ευκολο αλλα δεν ξερω..εσεις τι λετε?

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θελει προσπαθεια για να μεινεις στην ιδια ταξη. Εκτος κι αν αρχισεις τις χριστοπαναγιες θα σε περασουνε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα στο να διδάσκεται ιστορία στο σχολείο. Δε με απασχολεί γιατί είμαι πολύ νέος. Ό,τι έκανε το παρελθόν δε με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το μέλλον.

Επεξ/σία από slipknot
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα στο να διδάσκεται ιστορία στο σχολείο. Δεν με απασχολεί γιατί είμαι πολύ νέος. Ό,τι έκανε το παρελθόν δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το μέλλον.

Α καλα......

• Like 23
Δημοσ.

slip, αν υποθέσουμε (αν λέμε) πως στο σχολείο διδασκόμαστε σωστά την Ιστορία, απλά σε παραπέμπτω στα λόγια του Edmund Burke σχετικά με την επανάληψη της.

koarer δηλαδή να σου πούμε τι ακριβώς; Αν είναι εύκολο να γράψεις >6; Αν δεν άνοιξες βιβλίο όλη τη χρονιά με μια απλή ανάγνωση (και παπαγαλία) το'χεις-δεν το'χεις, δεν μπορεί κανένας να σου απαντήσει με σιγουριά. Όπως και να'χει, καλή επιτυχία.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα στο να διδάσκεται ιστορία στο σχολείο. Δεν με απασχολεί γιατί είμαι πολύ νέος. Ό,τι έκανε το παρελθόν δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το μέλλον.

Λιγο υπερβολικη η αποψη σου..Ισως δεν θα επρεπε να διδασκεται με παρα πολλες λεπτομερειες,αλλα το να μην υπηρχε καθολου σαν μαθημα,θα ηταν μεγαλο λαθος..Ασε που πολλες φορες το παρελθον μπορει να σου γινει μαθημα για το μελλον.. ;)

Δημοσ.

Μια λυση ειναι να στρωθεις στο διαβασμα και να αφησεις τα επιφανειακα πασαλλειματα που λεγονται sos κλπ......Μην βιαστειτε ορισμενοι να σχολιασετε γιατι το ενα δεν μας ενδιαφερει,το αλλο δεν μας ενδιαφερει,καταντησαμε ενας λαος αναλφαβητων και ακρως κοιμισμενων στοκων που δυστυχως το μονο που μας νοιαζει ειναι το facebook, τα likes, και οι παπαρες που λενε τα πορνιδια της τηλεορασης.Η αλλη μου συμβουλη ειναι να αγορασεις καραμπινα,να πας στους καθηγητες και να τους πεις οτι αν δεν σε περασουν θα τρωνε τα λεφτα σου μεσα απ τις  φυλακες οι μεγαλοδικηγοροι...

• Like 3
Δημοσ.

Το νοημα ειναι οτι οι λαοι που δεν γνωριζουν Ιστορια σιγα σιγα καταποντιζονται..Αφου δεν στο μαθαν αυτο ακομη τοτε ειναι ανωφελο να το καταλαβεις μεσα απo ενα forum.

Help guys..απλα μερικα tip

Κατσε διαβασε φιλαρακο...στο ειπαν κι αλλοι ηδη.Εντελως φιλικα..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει, δίνω αύριο και αντι να διαβάζω χαζεύω στο ίντερνετ, θέλω συμβουλές.

Κατα τα άλλα σας τρολαρε ο σλιπνοτ και χαμπάρι δεν πήρατε  :-D

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...