koarer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Γραφω αυριο και πρεπει να γραψω 6+ για να περασω..τωρα το πως εγραψα 4 φετος ενας θεος ξερει! Καθε χρονο δεν ανοιγω βιβλιο και στο τελος κανω μια απλη αναγνωση και γραφω 12....επρεπε να ζητησω να ξαναδουνε το γραπτο μου! Λοιπον εχω διαβασει αρκετα καλα τα sos τωρα και θα δω και λιγο το βιβλιο..Πιστευω το εχω easy αν και σε βοηθανε και εκει απο οτι ξερω! Τωρα ενα παιδι που ειχε μεινει σε αρκετα μαθηματα πηγε και του τα πανε ολα ... Για εσας το 6 μπορει να ακουγεται ευκολο αλλα δεν ξερω..εσεις τι λετε?
John323 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Θελει προσπαθεια για να μεινεις στην ιδια ταξη. Εκτος κι αν αρχισεις τις χριστοπαναγιες θα σε περασουνε. 1
mathsrule Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Πραγματικά θέλει προσπάθεια για να μείνεις. Τι τάξη είσαι;
koarer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Α λυκειου ειμαι βρε παιδια..χριστοπαναγιες λεει αχαχαχαχαχαχα πεθανα
slipknot Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα στο να διδάσκεται ιστορία στο σχολείο. Δε με απασχολεί γιατί είμαι πολύ νέος. Ό,τι έκανε το παρελθόν δε με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το μέλλον. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2014 από slipknot 2
Arbiter13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα στο να διδάσκεται ιστορία στο σχολείο. Δεν με απασχολεί γιατί είμαι πολύ νέος. Ό,τι έκανε το παρελθόν δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το μέλλον. Α καλα...... 23
koarer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω καμια συμβουλη θα ηθελα..το τι μου λετε τωρα..
akpe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 slip, αν υποθέσουμε (αν λέμε) πως στο σχολείο διδασκόμαστε σωστά την Ιστορία, απλά σε παραπέμπτω στα λόγια του Edmund Burke σχετικά με την επανάληψη της. koarer δηλαδή να σου πούμε τι ακριβώς; Αν είναι εύκολο να γράψεις >6; Αν δεν άνοιξες βιβλίο όλη τη χρονιά με μια απλή ανάγνωση (και παπαγαλία) το'χεις-δεν το'χεις, δεν μπορεί κανένας να σου απαντήσει με σιγουριά. Όπως και να'χει, καλή επιτυχία.
lifeowner771 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα στο να διδάσκεται ιστορία στο σχολείο. Δεν με απασχολεί γιατί είμαι πολύ νέος. Ό,τι έκανε το παρελθόν δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το μέλλον. Λιγο υπερβολικη η αποψη σου..Ισως δεν θα επρεπε να διδασκεται με παρα πολλες λεπτομερειες,αλλα το να μην υπηρχε καθολου σαν μαθημα,θα ηταν μεγαλο λαθος..Ασε που πολλες φορες το παρελθον μπορει να σου γινει μαθημα για το μελλον..
David20 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μια λυση ειναι να στρωθεις στο διαβασμα και να αφησεις τα επιφανειακα πασαλλειματα που λεγονται sos κλπ......Μην βιαστειτε ορισμενοι να σχολιασετε γιατι το ενα δεν μας ενδιαφερει,το αλλο δεν μας ενδιαφερει,καταντησαμε ενας λαος αναλφαβητων και ακρως κοιμισμενων στοκων που δυστυχως το μονο που μας νοιαζει ειναι το facebook, τα likes, και οι παπαρες που λενε τα πορνιδια της τηλεορασης.Η αλλη μου συμβουλη ειναι να αγορασεις καραμπινα,να πας στους καθηγητες και να τους πεις οτι αν δεν σε περασουν θα τρωνε τα λεφτα σου μεσα απ τις φυλακες οι μεγαλοδικηγοροι... 3
David20 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα στο να διδάσκεται ιστορία στο σχολείο. Δεν με απασχολεί γιατί είμαι πολύ νέος. Ό,τι έκανε το παρελθόν δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το μέλλον. Το νοημα ειναι οτι οι λαοι που δεν γνωριζουν Ιστορια σιγα σιγα καταποντιζονται..Αφου δεν στο μαθαν αυτο ακομη τοτε ειναι ανωφελο να το καταλαβεις μεσα απo ενα forum. Help guys..απλα μερικα tip Κατσε διαβασε φιλαρακο...στο ειπαν κι αλλοι ηδη.Εντελως φιλικα.. 1
Pantelwolf Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω διαβάσει, δίνω αύριο και αντι να διαβάζω χαζεύω στο ίντερνετ, θέλω συμβουλές. Κατα τα άλλα σας τρολαρε ο σλιπνοτ και χαμπάρι δεν πήρατε 5
black_rabBiT Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Έλα ρε φίλε που ακούς τα μπαρμπάδια. Άντε παίξε κανα μπιλιαρδάκι εκεί περα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα