black_rabBiT Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί να δώσω άλγεβρα γενικής για να μπω στο φιλολογικό; ΓΙατί όχι μόνο αρχαία-λατινικά-ιστορία και όποιο άλλο είναι της κατεύθυνσης; Επίσης ποιοι επιλέγουν τα μαθήματα των πανελληνίων; Εκπαιδευτικοί; Διοικητικοί; Ποιοι;
Gtr34 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 <p>Εγώ ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί να δώσω άλγεβρα γενικής για να μπω στο φιλολογικό; ΓΙατί όχι μόνο αρχαία-λατινικά-ιστορία και όποιο άλλο είναι της κατεύθυνσης; Επίσης ποιοι επιλέγουν τα μαθήματα των πανελληνίων; Εκπαιδευτικοί; Διοικητικοί; Ποιοι;</p> Μαθαινεις να σκεφτεσαι, ειναι σαν να κανεις upgrade το μυαλο σου. 1
black_rabBiT Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά δεν έμαθα ούτε άλγεβρα ούτε μπήκα στο φιλολογικό. Γαμώτεν.
Razor_7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ^δεν πειράζει μπήκες στο ινσομνια και τρολλαρεις ασυστολα.
black_rabBiT Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Είμαι τρολοράμπιτ και αυτό είναι το μανιφέστο μου.
arc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί να δώσω άλγεβρα γενικής για να μπω στο φιλολογικό; ΓΙατί όχι μόνο αρχαία-λατινικά-ιστορία και όποιο άλλο είναι της κατεύθυνσης; Επίσης ποιοι επιλέγουν τα μαθήματα των πανελληνίων; Εκπαιδευτικοί; Διοικητικοί; Ποιοι; Τα μαθηματικά και η γλώσσα ειναι δυο αλληλένδετα πράγματα. Χωρις μαθηματική λογική ειναι αδύνατον να μιλάς και να γράφεις ικανοποιητικά και χωρίς στοιχειώδεις ικανότητες της γλώσσας ειναι αδύνατον να αποκτήσεις μαθηματική λογική. 1
Razor_7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Είμαι τρολοράμπιτ και αυτό είναι το μπανυφέστο μου. fixed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα