Katerina_Ntafou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.. σύνδεσα το σκληρό μου δίσκο σε έναν αποκωδικοποιητή και δεν είχε επιλογή ασφαλούς κατάργησης οπότε έκλεισα τον αποκωδικοποιητή και έβγαλα το βύσμα, όταν πήγα να τον συνδέσω όμως στο PC μου έδινε ως μόνη επιλογή διαμόρφωση.. υπάρχει περίπτωση να σώσω κάπως τα αρχεία μου? Ευχαριστώ!
dobro Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 ναι,με τα προγραμματα acronis true image,getdataback,rstudio. υπαρχουν και πολλα αλλα............δες πιο σου ειναι πιο ευκολο για σενα 1
Katerina_Ntafou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δούλεψε!!!!!! το getdataback!! Σ ευχαριστώ πάρα πολύ! αλλά μου τα ανοίγει για να τα πάρω και θέλει license key.. μπορώ να περάσω κατι μέσα για να μπορεί να δουλεύει κανονικά απο δω και πέρα?
arc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δούλεψε!!!!!! το getdataback!! Σ ευχαριστώ πάρα πολύ! αλλά μου τα ανοίγει για να τα πάρω και θέλει license key.. μπορώ να περάσω κατι μέσα για να μπορεί να δουλεύει κανονικά απο δω και πέρα? Ναι μπορείς να περάσεις το licence key. Δοκίμασε με αλλα freeware προγράμματα, όπως πχ το recuva 1
Katerina_Ntafou Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Το recuva δεν έπιασε.. λέει οτι δεν εντοπίζει κατι.. μάλλον επειδη είναι εξωτερικός.. Είμαι και άσχετη! Σ ευχαριστώ πολύ πάντως για την πρόταση!
Katerina_Ntafou Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Θα το ξαναδοκιμάσω και βλέπουμε! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα