andrew11thegamer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Γειά σας παιδιά ειμαι ο αντρεας καινουριος στο insomania. Λοιπόν έκανα αυτό το topic για να μου πείτε τι προβλήματα έχετε απο τα turbo-x και λετε οτι δεν ειναι καλα. Μην νομιζετε οτι δουλευω στο πλαισιο η κατι τετοιο προς θεου 12 χρονων ειμαι, απλως εχω παρει ενα σωρο πραγματα και δεν εχω δει τιποτα κακο. Ο πατερας μου ειχει ενα laptop turbo-x και δουλευε με αυτο τουλαχιστον 10 χρονια! επισης εχω παρει ενα laptop που τα μονα προβληματα που εχουν εμφανιστει ειναι απο το λειτουργικο! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Δεν θα ήθελα να μου πειτε τα προβληματα σας με το service, οκ εκει παω πασο ειναι χαλια εξυπηρετηση!
paylidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν λες Ανδρέας εννοείς andreas2 ή οποιαδήποτε ομοιότητα δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα; Απαντώντας σου πάντως το κύριο πρόβλημα είναι ότι είναι κακής ποιότητας και κατασκευής κινεζικά κομμάτια... Δε λέω οι δεν υπάρχουν και κάποια που θα βγουν καλα αλλα είναι <10%
andrew11thegamer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν λες Ανδρέας εννοείς andreas2 ή οποιαδήποτε ομοιότητα δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα; Απαντώντας σου πάντως το κύριο πρόβλημα είναι ότι είναι κακής ποιότητας και κατασκευής κινεζικά κομμάτια... Δε λέω οι δεν υπάρχουν και κάποια που θα βγουν καλα αλλα είναι <10% Οχι αντρεα με λενε και στο foroum με λενε andrew11thegamer!
Sakiz105 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ενας φιλος μου ειχε κανει το λαθος να παρει turbo-x κινητο.Απο σπεκς εσκιζε.Αλλα η ποιοτητα ηταν τοσο χαλια που σε μια βδομαδα ειχε βαλει σκονες μεσα και φενοντουσαν στην οθονη
Xristaras12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 κοίταξε να δεις πως έχουν τα πράματα. κάποτε το plaisio ήταν απο τα καλα καταστήματα που σεβοταν τον πελάτη κλπ. πλεον έχουν χαλάσει τα πάντα και στο 90% είναι δικά τους προϊόντα για να μπλέκεις μαζί τους. ΟΚ και μένα η θεία μου έχει ενα turbo x iron 1000€ και ακόμα δουλεύει σκυλί κ ας ψήνεται απο θερμοκρασίες κ ας έχουμε αλλάξει 2 φορές δίσκο. τα νεα μοντέλα δεν είναι ετσι,δεν τα βγάζω εγώ σκάρτα απο μόνα τους είναι. Οταν έχεις εγγύησεις οπως της dell,lenovo δεν βλέπω τον λόγο να κόψεις πχ 50€ για να πας σε tuvlox.
Rizas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Τα Turbo X είναι κλασικές κινεζιές που λέμε,με ότι άλλο συνεπάγεται αυτό!Απλά το θέμα είναι ότι προ'ι'όντα τέτοιας προέλευσης(ξέχνα την μάρκα) 10ετίες ολόκληρες φάσκουν και αντιφάσκουν,ή θα σου βγουν σκυλιά ή θα σου βγάζουν πρόβλημα από την πρώτη μέρα. Το δεύτερο είναι πιο σύνηθες φαινόμενο. Γιατί? Γιατί συνήθως τέτοια προ'ι'όντα που εσύ θα τα πάρεις γιατί τα θεωρείς οικονομικά και στα προσφέρει μια τεράστια αλυσίδα καταστημάτων(όποια και αν είναι αυτή) έχουν περάσει από εργοστάσια που γίνεται τόσο τεράστια μαζική παραγωγή,από τα πιο φτηνά εργατικά χέρια,τα πιο φτηνιάρικα υλικά,χωρίς έλεγχους σε κανένα τομέα και σε καμία διαδικασία! Οπότε καταλήγει ότι φτιάχνεται να είναι σαν τις πατάτες,του κιλού που λέμε!! Μετά τα παίρνουν οι εταιρίες τ και κολλάνε πάνω το όνομα τους και το πουλάνε σαν δικό τους!
Xristaras12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 ξέχασα να συμπληρώσω,τα μόνα που αξίζουν αν μπορείς να το πεις έτσι είναι όσα έχουν σασί απο clevo. μερίκα δυνατά τουβλομοντέλα είναι απο clevo μερία και όσο να πεις είναι "κομματάκι" ποιοτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα