Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο εξωτερικο φτιαχνουν αυτο που βλεπετε στο βιντεο αφου σε παρουν εκει επι τοπου φωτογραφια. Μαλιστα η φατσα μας βγαινει σε αριστη μορφη-ομοιωμα σε γυαλι μεσα (ειναι και βαρυ) και κοστιζει περιπου 27-28 ευρω. Και ειναι τελειο. Η ερωτηση μου ειναι η εξης

1) Το κανουν και στην Ελλαδα και ποσο κοστιζει?

2) Αν εγω παρω σε αρχειο 13-14  μεγαπιξελ μια φωτο θα βγει καλο? θα μπορει να γινει γενικα

η μονο με τη δικη του "φωτογραφικη" γινεται αυτο? ευχαριστω

Επεξ/σία από greeneye
  • Like 1
Δημοσ.

οκ ευχαριστω. Καποιος να μου πει ομως αν παω εγω φωτογραφια τραβηγμενη απο ψηφιακη μηχανη η κινητο (σε .jpg h

αλλη φορμη καπου 13-14 μεγα πιξελ) αν μπορει το καταστημα Ελλαδα η εξωτερικο να το τυπωσει η μηπως δε γινεται

επειδη η πρωτοτυπη πρεπει να ειναι τρισδιαστατη φωτογραφια?

Αν ισχυει το τελευταιο πως θα κανω μια εκπληξη που θελω σε καποιο ατομο που δεν θα ειναι εκει

για να τον-την βγαλουν φωτογραφια εκεινη την ωρα? ξερει κανεις?

Δημοσ.

Στο Μall στη Νεραντζιωτησα οπως μπαινεις υπαρχει μια εταιρια που σκαναρει τη φατσα σου και την εκτυπωνει 3D. Δεν ξερω ποσο κοστιζει βεβαια, αλλα ακουγεται καλο..

Δημοσ.

επειδη το εκανα στο εξωτερικο δεν σκαναρει τη φατσα σου... σαν φωτο σε βγαζει μαλλον. Μου ειχαν βγαλει

3 και διαλεξα τη μια που θεωρουσα καλυτερη. Φωτογραφιες ειδα εγω...

για αυτο ρωταο μηπως παρω αρχεια απο φωτογραφιες να φτιαξω τιποτα...

Για να δουμε ισως ξερει καποιο παιδι περισσοτερα

* Στο βιντεο ουσιαστικα φαινεται η επεξεργασια για να φτιαχτει.

Το τελικο αποτελεσμα παιδια ειναι φανταστικο! βγαινει η φατσα σου με αριστη απεικονιση

μεσα στο γιαλι και μπορεις να τα δεις ολα γυρω γυρω και οχι μονο μπροστα!

Μη νομιζετε οτι βλεπετε στο τελος κατι που μοιαζει λιγο με εσας. Ειναι σαν copy paste

η φατσα σας με λεπτομερειες!!! χρωμα ματιων και αλλα συναφη!

Δημοσ.

Στο Μall στη Νεραντζιωτησα οπως μπαινεις υπαρχει μια εταιρια που σκαναρει τη φατσα σου και την εκτυπωνει 3D. Δεν ξερω ποσο κοστιζει βεβαια, αλλα ακουγεται καλο..

σε λιγο καιρο , θα σας εκτυπωνω ολοκληρους...το προτζεκτ ειναι σε εξελιξη :) ετοιμαζεται στουντιο για αυτον τον σκοπο....3d φωτογραφιση σε ο,τι ποζα θελει ο καθενας και εκτυπωση σε μινιατουρα...

οσο για την χαραξη σε γυαλι δεν εχω ακουσει κατι για ελλαδα..

Δημοσ.

Βάσει λογικής θα πρέπει να υπαρχει ενα περιστροφικό scanner το οποίο να σε σκανάρει ακίνητο σε 3 διαστάσεις. Έπειτα θα χρειάζεται επεξεργασία στο πρόγραμμα ώστε να διορθωθούν μικρές ατέλειες που δεν θα μπορούν να εισαχθούν στο τελικό προϊόν σωστά. 

Βέβαια είναι κάπως περίεργο να έχεις να βλέπεις τη φάτσα σου!!! Μου κάνει κάτι σαν μνήμα φάση!!!!

Ισως βέβαια θα μπορούσες να φτιάξεις τη φάτσα σου πολλές φορές και να την κάνεις δώρο σε φίλους... έτσι ώστε να μείνεις στο τέλος δίχως φίλους!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

σε λιγο καιρο , θα σας εκτυπωνω ολοκληρους...το προτζεκτ ειναι σε εξελιξη :) ετοιμαζεται στουντιο για αυτον τον σκοπο....3d φωτογραφιση σε ο,τι ποζα θελει ο καθενας και εκτυπωση σε μινιατουρα...

οσο για την χαραξη σε γυαλι δεν εχω ακουσει κατι για ελλαδα..

Να ξεκινήσω να μαζεύω λεφτά;

https://www.youtube.com/watch?v=3eTVpqIaGNU

Δημοσ.

Έγω έχω την εξής ερώτηση. Μπορείς να βγάλεις ότι θέλεις σε ομοίωμα; Γιατί θα με ενδιέφερε αυτό αλλά σε 1:1 αναπαράσταση και οι διαστάσεις για την μετέπειτα χρήση του δεν μου φτάνουν.  

Δημοσ.

Έγω έχω την εξής ερώτηση. Μπορείς να βγάλεις ότι θέλεις σε ομοίωμα; Γιατί θα με ενδιέφερε αυτό αλλά σε 1:1 αναπαράσταση και οι διαστάσεις για την μετέπειτα χρήση του δεν μου φτάνουν.  

χμ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...