Demon13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, σήμερα χτήπησε το τηλέφωνο και μια άγνωστη εταιρεία homenet ΑΕ κάπως(εξακρίβωσα το τηλέφωνο) προσφέρει ένα πακέτο nova 3 play με 50 ευρώ τα πάντα! δορυφορικό πιάτο, 10 ώρες κινητά και απεριόριστα υπεραστικά,διεθνής κλήσεις, δωρεαν ο εξοπλισμός,εγκατάσταση και τα hd κανάλια! Και όλα τα κανάλια novacinema και σπορτ. Θα μου στείλουν ένα συμβόλαια με currier είπαν αν δεχτώ και είναι μόνο για συνδρομητές ΟΤΕ σαν εμένα. Λένε αλήθεια να τους εμπιστευτώ, ξέρει κανεις;
mylo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 σα να είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή η προσφορά. κάνε ότι σε λέει ο από πάνω
kage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 ισχυει όπως και σκετη νοβα φουλ πακ 25ε http://www.insomnia.gr/topic/534355-προσφορά-nova-full-pack/ 1
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Πολλές φόρες παίρνουν τέτοιες εταιρείες για προσφορές. Πέρυσι από τέτοια εταιρεία έκανα κι εγώ συμβόλαιο στη νόβα. Τους βάζουν οι εταιρείες να παίρνουν τηλέφωνα για να φτάνει η προσφορά σε πιο πολύ κόσμο απ'ο,τι έχω καταλάβει. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να επιβεβαιώσεις όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς με τη νόβα, γιατί μπορεί να γίνουν κάποια λάθη επειδή προωθούν προσφορές πολλών εταιρειών και δεν τις ξέρουν και όλες πολύ καλά.
Backpacker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Εξωτερικός συνεργάτης είναι και είναι legit η προσφορά...την δίνουν πλέον σε όλους για φορητότητα ή σε συνδρομητές 3play που λήγει το συμβόλαιο τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα