Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά, ένα φιλαράκι μου είναι στο στρατό και του ζήτησαν να κάνει το παρακάτω και με έχει βάλει να ψάχνω πληροφορίες αλλά δε γνωρίζω από αυτά. Από όσα μου είπε πρόλαβα να σημειώσω τα εξής:

Έχουμε σκυρόδεμα C20/25  5 x 6 και πάχος 0,25.

Στην άνω και κάτω παρειά θα μπουν βέργες παράλληλες ως προς το 6.

Και ενδιάμεσα θα μπουν αποστάτες Π.

Επίσης κάτι μου είπε και για πλέγμα T185.

Αυτό που του έχουν ζητήσει είναι πόσοι οπλισμοί θα μπουν και σε τι αποστάσεις.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από S0ker
Δημοσ.

Υπομονη. Υπάρχουν πολιτικοί μηχανικοί στο φόρουμ και θα απαντήσουν αν μπορούν βάση των στοιχείων που έδωσες.

Δημοσ.

δλδ θέλεις πληροφορίες οπλισμένου σκυροδέματος απο ενα φόρουμ και μάλιστα ασχετο με αυτά.

Οχι μονο αυτο αλλα ουτε ανεφερε την χρηση, αν θα περνανε αρματα ή ανθρωποι απο επανω, που θα εδραζεται... Περίεργο ερωτημα, ο στρατος ειναι τινγκα στους Πολιτικους Μηχανικους, δεν βρηκαν εναν να τους κανει μια γρηγορη μελετη;

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έκανα την ερώτηση σύμφωνα με τις πληροφορίες που μου έδωσε το άτομο πάνω στη βιασύνη του. Σας έγραψα ό,τι πρόλαβα να σημειώσω. 

NikosKallithea προφανώς και έχω θέσει το ερώτημα και σε πιο ειδικά φόρουμ αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει πολύ κίνηση ή ενδιαφέρον και εκεί. Επομένως ως μέλος του insomnia δε χάνω τίποτα να ρωτήσω και εδώ, μάλιστα αναφέρω και στον τίτλο ότι δεν αφορά τους πάντες. 

Και τελοσπάντων μέσα στα τόσα, συχνά, άκυρα και γελοία θέματα του "Μπλα Μπλα" ένα θέμα που ζητά λύση σε ένα πρόβλημα δε νομίζω να ενοχλεί ιδιαίτερα. 

Ευχαριστώ και πάλι.

lary7 μόλις τώρα μου έστειλε επίσης που τον ρώτησα ότι θα περνάνε άρματα και θα εδράζεται σε τμήμα χωματόδρομου που θα ασφαλτοστρωθεί. Όποιος έχει τις γνώσεις και τη διάθεση ας βοηθήσει παρακαλώ.

Δημοσ.

Δεν είπα οτι ενοχλεί άλλα είναι αρκετά εξειδικευμένο και θέλει επίσκεψη σε μηχανικό, κανεις δεν προκειται να απαντήσει σε τέτοιο θέμα, αλλα αντε και απάντησε θα βάλεις εσυ τα σίδερα στο σκυρόδεμα ετσι όπως θα σου πει από εδώ

Δεν είναι λίγο περίεργο

Δημοσ.

Περίεργο είναι και από την άποψη ότι ο ανώτερος που του το ανέθεσε είναι ο ίδιος πολιτικός μηχανικός, άρα τρέχα γύρευε :)

Επίσης δεν είναι απαραίτητη ολόκληρη η διαδικασία, αρκούν κάποιες πληροφορίες, κάποια καθοδήγηση ή ορισμένα tips που ίσως να βοηθήσουν το παιδί. 

Δημοσ.

μήπως εκτός από τον στρατιωτικό μηχανικό που έδωσε διαταγή για την όπλιση είναι και ο φίλος σου ΠΜ; γιατί είναι πράγματι παράξενο ένας μηχανικός να αναθέσει μελέτη οπλισμού σε μη μηχανικό

Δημοσ.

Φυσικά είναι και αυτός πολιτικός μηχανικός, αλλά είναι φρέσκος και μάλλον θέλει κάποια καθοδήγηση για να ναι σίγουρος ότι θα κάνει σωστή δουλειά. Επίσης είπε στον ανώτερο ότι δεν είναι σίγουρος πως μπορεί να το κάνει αυτό που του ζήτησε αλλά αυτός του είπε να το αναλάβει όπως και να έχει. Πέρα από αυτά, ας σχολιάσει και κάποιος που να έχει γνώση επί του θέματος. Εγώ απλά προσπαθώ να βοηθήσω ένα φίλο. Τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.

Φυσικά είναι και αυτός πολιτικός μηχανικός, αλλά είναι φρέσκος και μάλλον θέλει κάποια καθοδήγηση για να ναι σίγουρος ότι θα κάνει σωστή δουλειά. Επίσης είπε στον ανώτερο ότι δεν είναι σίγουρος πως μπορεί να το κάνει αυτό που του ζήτησε αλλά αυτός του είπε να το αναλάβει όπως και να έχει. Πέρα από αυτά, ας σχολιάσει και κάποιος που να έχει γνώση επί του θέματος. Εγώ απλά προσπαθώ να βοηθήσω ένα φίλο. Τίποτα παραπάνω.

Πες στο φιλαράκι σου να πει οτι δεν μπορει να το αναλάβει και τέλος. Ευκαιριες ψάχνουν να σε χώνουν στο έτσι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...