Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θελω να ανταλαξω την κονσολα μου με μια αλλη απο ενα ατομο με το οποιο δεν γνωριζομαστε και βρισκομαστε σε διαφορετικες περιοχες, θα θελα λοιπον συμβουλες εαν εχετε για μια αξιοπιστη ανταλαγη για τις κονσολες μας. Ευχαριστω

Δημοσ.

Γεια σας, θελω να ανταλαξω την κονσολα μου με μια αλλη απο ενα ατομο με το οποιο δεν γνωριζομαστε και βρισκομαστε σε διαφορετικες περιοχες, θα θελα λοιπον συμβουλες εαν εχετε για μια αξιοπιστη ανταλαγη για τις κονσολες μας. Ευχαριστω

Χέρι με χέρι. Να την δοκιμάσεις κιόλας πρώτα.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ. Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι χέρι με χέρι και δοκιμή. Αν πρόκειται για επιτραπέζιες κονσόλες ίσως πρέπει να τις δοκιμάσετε σε κάποιου το σπίτι πρώτα και τις δύο και μετά να πάρει ο καθένας την πρώην του άλλου! :-)

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα δεν ξερω, ισως δεν το διευκρινισα σωστα, ειμαστε εγω σε πολη και αυτος σε ενα νησι αρκετα μακρυα και ειναι αδυνατη η φαση του χερι με χερι, οποτε γιαυτο ρωτω εαν εχετε στο μυαλο σας κατι για τετοιες περιπτωσεις

Δημοσ.

Φίλε vaschri αν το άλλο μέλος δεν εχει πολλές πωλήσεις και καλή βαθμολογία, μην κάνεις την ανταλλαγή. Το δικό σου xbox μπορεί να δουλευει αλλά αν αυτό που θα σου στείλει ειναι κουδουνίστρα (ή απλά πέτρες) πως θα βρεις το δίκιο σου;

Δημοσ.

Αυτο σκεφτομαι κεγω και εχω τρελαθει λιγακι, κεγω να το πουλησω θελω και ναγορασω μετα ισως αλλο used αλλα... ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως, το εκτιμω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...