zoranb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Βγαίνουν τώρα νέες αστυνομικές ταυτότητες σε διαστάσεις πιστωτικών καρτών ή κάνω λάθος;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Βγαίνουν τώρα νέες αστυνομικές ταυτότητες σε διαστάσεις πιστωτικών καρτών ή κάνω λάθος; Κάνεις λάθος δυστυχώς. Το μονο που άλλαξε είναι η απλοποίηση των διαδικασιών για την έκδοση αστυνομικής ταυτότητας. Κατά τα λοιπά, ο τύπος της ταυτότητας παραμένει προς το παρόν ο ίδιος. Το μονο που εχει αλλάξει (εδώ και χρόνια) είναι ο τύπος της άδειας οδήγησης, ο οποίος έχει γίνει το μέγεθος πιστωτικής κάρτας.
panos2171 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι λίγο μεγαλύτερες από μια πιστωτική αν δε κάνω λάθος. Αυτές που είναι όλα τυπωμένα στον υπολογιστή και όχι με το χέρι (οι ελληνικοί χαρακτήρες τουλάχιστον). Αλλά αυτό έχει κάμποσα χρόνια που γίνεται.
zoranb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Το δίπλωμα οδήγησης για να βγεί σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας θέλει εξετάσεις ή απλά μια αίτηση;
haris_216 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Βγαίνουν τώρα νέες αστυνομικές ταυτότητες σε διαστάσεις πιστωτικών καρτών ή κάνω λάθος μπορώ να φτιάξω εγώ; Έτσι θα έπρεπε να είναι ένα zoran topic!!! 8
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Πόσα χρόνια το λένε αυτό για τις ταυτότητες...να δούμε πότε θα γίνει! Πάντως και το ότι βγαίνουν αμέσως δεν είναι λίγο, παλιά έκαναν πολλούς μήνες! Δίπλωμα δε νομίζω να πάω να αλλάξω, συνήθως μέσα στο αυτοκίνητο το έχω οπότε και σε μέγεθος εφημερίδας να ήταν δε θα με πείραζε
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Το θετικο ειναι το διπλωμα εχει την ισχυ της ταυτοτητας και δεν χρειαζεται να την κουβαλαμε μαζι καθως δεν χωραει σχεδον σε κανενα αντρικο πορτοφολι. Την δικια μου την εχω διπλωσει καπως και εχει αρχισει να φευγει και το πλαστικο αλλα λεω να παω να την αλλαξω οταν λεμε οταν αποφασισουν να βγαλουν μικροτερες. Υπαρχει κι ενα ακομα μεγεθος, αυτο που εχουν οι Γερμανικες ταυτοτητες. Ειναι μεγαλυτερο απο το αντιστοιχο του διπλωματος αλλα χωραει σε ενα νορμαλ πορτοφολι. 1
Liverpool89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μονο στα γυναικεια πορτοφολια χωρανε..χαχαχα. 1
black_rabBiT Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέχρι πότε πρέπει να αντικασταθούν τα διπλώματα οδήγησης;
NickTG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Στο δικό μου αντρικό πάντως άνετα χωράει. Φυσικά θα ήθελα επιτέλους να γίνει μικρότερη και ακόμα καλύτερα να είναι δίπλωμα/ταυτότητα μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα