Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Βγαίνουν τώρα νέες αστυνομικές ταυτότητες σε διαστάσεις πιστωτικών καρτών ή κάνω λάθος;

Κάνεις λάθος δυστυχώς. Το μονο που άλλαξε είναι η απλοποίηση των διαδικασιών για την έκδοση αστυνομικής ταυτότητας. Κατά τα λοιπά, ο τύπος της ταυτότητας παραμένει προς το παρόν ο ίδιος.

Το μονο που εχει αλλάξει (εδώ και χρόνια) είναι ο τύπος της άδειας οδήγησης, ο οποίος έχει γίνει το μέγεθος πιστωτικής κάρτας.

Δημοσ.

Είναι λίγο μεγαλύτερες από μια πιστωτική αν δε κάνω λάθος. Αυτές που είναι όλα τυπωμένα στον υπολογιστή και όχι με το χέρι (οι ελληνικοί χαρακτήρες τουλάχιστον). Αλλά αυτό έχει κάμποσα χρόνια που γίνεται.

Δημοσ.

Βγαίνουν τώρα νέες αστυνομικές ταυτότητες σε διαστάσεις πιστωτικών καρτών ή κάνω λάθος μπορώ να φτιάξω εγώ;

Έτσι θα έπρεπε να είναι ένα zoran topic!!!

• Like 8
Δημοσ.

Πόσα χρόνια το λένε αυτό για τις ταυτότητες...να δούμε πότε θα γίνει! Πάντως και το ότι βγαίνουν αμέσως δεν είναι λίγο, παλιά έκαναν πολλούς μήνες!

Δίπλωμα δε νομίζω να πάω να αλλάξω, συνήθως μέσα στο αυτοκίνητο το έχω οπότε και σε μέγεθος εφημερίδας να ήταν δε θα με πείραζε

Δημοσ.

Το θετικο ειναι το διπλωμα εχει την ισχυ της ταυτοτητας και δεν χρειαζεται να την κουβαλαμε μαζι καθως δεν χωραει σχεδον σε κανενα αντρικο πορτοφολι. Την δικια μου την εχω διπλωσει καπως και εχει αρχισει να φευγει και το πλαστικο αλλα λεω να παω να την αλλαξω οταν λεμε οταν αποφασισουν να βγαλουν μικροτερες. Υπαρχει κι ενα ακομα μεγεθος, αυτο που εχουν οι Γερμανικες ταυτοτητες. Ειναι μεγαλυτερο απο το αντιστοιχο του διπλωματος αλλα χωραει σε ενα νορμαλ πορτοφολι.

• Like 1
Δημοσ.

Στο δικό μου αντρικό πάντως άνετα χωράει.

Φυσικά θα ήθελα επιτέλους να γίνει μικρότερη και ακόμα καλύτερα να είναι δίπλωμα/ταυτότητα μαζί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...