Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να χτυπησω δυο μεγαλα κομματια στην μεση σε καθε μερια. 2 μαυρα πουλια στο στομαχι. 3 μαυρες γραμμες αριστερο χερι. 2 ημερομηνιες δεξι χερι. Μισο μανικι στο αριστερο με πολυ χρωμα οπως και αυτα στην μεση με πολυ χρωμα γιατι θελω να καλυψω ραγαδες. Δεν με νοιαζει ποσο ακριβο ειναι τα λεφτα δεν ειναι προβλημα. Θελω τον καλυτερο αμα ξερετε. 

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μια βόλτα από τα μαγαζιά τους και να δεις δουλειές τους, να μιλήσεις με τους ίδιους. δεν είναι τέλειοι όλοι σε όλα.

Άλλοι προσωπογραφιες,άλλοι βουδιστικα κλπ κλπ.

Σαν προσωπική άποψη από Νίκο τατου έμεινα απόλυτα ευχαριστημενη, όσες αλλαγές ήθελα στο σχέδιο μου, ούτε βιασύνη έλα να τελειώνουμε κλπ.

Πολύ πράμα θες να κάνεις βρε άνθρωπε μου

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μια βόλτα από τα μαγαζιά τους και να δεις δουλειές τους, να μιλήσεις με τους ίδιους. δεν είναι τέλειοι όλοι σε όλα.

Άλλοι προσωπογραφιες,άλλοι βουδιστικα κλπ κλπ.

Σαν προσωπική άποψη από Νίκο τατου έμεινα απόλυτα ευχαριστημενη, όσες αλλαγές ήθελα στο σχέδιο μου, ούτε βιασύνη έλα να τελειώνουμε κλπ.

Πολύ πράμα θες να κάνεις βρε άνθρωπε μου

παντα ημουνα του ταττου. και εγω νικο σκεφτομουν. αλλα μολις ειδα εχει tattoo convention στην θεσσαλονικη σε μερικες μερες.

Δημοσ.

Χλωμο να σε κανει ο Γιωργος ο ιδιος πλεον…. εκτος αμα το σχεδιο ειναι κανα ''γαμαουα'' και γουσταρει να στο χτυπησει ο ιδιος….

Τα παιδια παντως που δουλευουν εκει ειναι ο George σε carbon….. τους τα εχει μαθει σχεδον ολα…..

Μακαρι να μπορουσα να παω στο convension στη Σαλονικα…..  

Θα τον περιμενω στο Λονδινο στις 26 September…..  :-D

Δημοσ.

Νομιζω πλεον γαμάουα σχέδια καθεται μονο να τα κάνει όπως και αν παει κανενας ποδοσφαιριστης / τραγουδιστής , για να βγαλουν την φωτογραφια εν ωρα δρασης .

• Like 1
Δημοσ.

Καλα κάτι τόσο μεγάλο ούτε εγω θα έκανα, αλλα είναι δυνατόν να το αποτυπώνεις αυτό σε δέρμα;;

Ειδικά η πυξίδα προσωπικά με τρελένει!

Δημοσ.

Καλα κάτι τόσο μεγάλο ούτε εγω θα έκανα, αλλα είναι δυνατόν να το αποτυπώνεις αυτό σε δέρμα;;

Ειδικά η πυξίδα προσωπικά με τρελένει!

Όντως ξεχωρίζουν σε σχέση με άλλα που έχω δει εγώ τουλάχιστον. Πρέπει να είναι και "φρέσκα" όμως, μετά από καιρό πως θα δείχνουν? Τα πιο πολλά που έχω δει "θαμπώνουν" και αλλοιώνονται κάπως, πρέπει να προσέξεις για να δεις τι είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...