Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αναβαθμίσω τον επεξεργαστή μου αλλά η μητρική που έχω είναι κάπως παλιά και ειναι το μοντελο

GF615M-P33  . 

Θέλω να αναβαθμίσω τον επεξεργαστή αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι συμβατός με την μητρική γι' αυτο όποις είναι γνώστης επί του θέματος ας βοηθήσει προτείνοντας κάποιον καλό συμβατό επεξεργαστή.

Δημοσ.

το υπόλοιπο σύστημα είναι μια χαρά γιατί το έκανα πρόσφατα αναβάθμιση (RAM και σκληρός).

Απλά η μητρική μου ειναι το προβλημα

post-194614-0-54637700-1410073004_thumb.png

Δημοσ.

http://www.msi.com/support/mb/GF615MP33.html#support-cpu

Εφοσον βαλεις το τελευταιο BIOS εχεις ομολογουμενως πολλες επιλογες.

Το θεμα ειναι που θα βρεις τετοιους επεξεργαστες μεταχειρισμενους και χωρις να τους δινουν πακετακι με μητρκη. Καινουριοι σιγουρα δεν υπαρχουν. Ψαξε σε αγγελιες εδω και αλλου και ισως σταθεις τυχερος

Δημοσ.

ότι λέει το cpu support list.. αν βρείς κανένα phenom ii x6 1055 ( 95w ) με κανένα 60άρι  μεταχειρισμένο θα είσαι ok

οι ποιο πολλοί απο αυτούς που μας δίχνεις είναι  άλλο socket

Δημοσ.

οχι τον a6 3500 είναι άλλο socket ( fm1 ). καλύτερα τον athlon ii x3 460 ( am2+ am3 ). υπόψιν οτι ο tray δεν συνοδεύετε απο ψήκτρα, αλλά με κανένα 10άρικο παίρνεις καλύτερη ψήκτρα απο την εργοστασιακή.

Δημοσ.

θα μπορουσα να βαλω κάποιον από εδώ  ;

Επίσης τι socket θα ειναι συμβατά ;

οχι δεν μπορεις να βαλεις οποιον θες...!!! 

κοιτα την λιστα με τους επεξεργαστες που παιρνει η μητρικη σου, στο λινκ που σου εδωσε ο Bspus...!! 

δεν υπαρχουν πλεον καινουριοι, αυτοι οι επεξεργαστες..!!  

και 955 Χ4 να βαλεις, θα δεις τεραστια διαφορα απο τον 240 που εχεις..!!

Δημοσ.
παίδες λέω τελικά να αγοράσω αυτόν εδώ.

Είμαι εντάξει από θέμα συμβατότητας με την μητρική ;

επίσης υπάρχει διαφορά μεταξύ των socket am3 και am3+  ?

Δημοσ.

θεμα συμβατοτητας δεν θα εχεις. απλα κοιταξε ποια εκδοση BIOS εχεις, ωστε να δεις αν τον υποστηριζει, ή αν χρειαστεις UPDATE BIOS..!!

επισης γιατι δεν ριχνεις μια ματια στις αγγελλιες, μηπως βρεις τιποτα καλο? με 60-65€ εβρισκες 955...!!

Δημοσ.

Νομίζω πως σε AM3 Socket γίνεται να δοκιμάσεις το Core Unlocking. Μπορεί με λίγο overvolting να μπορέσεις να μετατρέψεις τον X2 σου σε X4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...