Προς το περιεχόμενο

Dell UltraSharp UP2715 και η ανάλυση ανέβηκε στα 5K


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Dell αποκάλυψε τη νέα οθόνη UltraSharp UP2715K, η οποία επιδεικνύει ανάλυση 5K (5120 x 2880 pixels) στις 27 ίντσες. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των εικονοστοιχείων ανά ίντσα, αγγίζει τα 218ppi.Το "5K" προκύπτει από την οριζόντια ανάλυση, και χρησιμοποιείται για λόγους ευκολίας περισσότερο. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τη τεχνολογία πίσω από το monitor, ωστόσο στο Anandtech πιστεύουν ότι η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει τη τεχνολογία Multi-Stream Transport (MST) για να ενώσει δύο panels των 2560 x 2880 pixels για να προσφέρει ανάλυση 5120 pixels οριζόντια.

 

Η εταιρεία έχει κρατήσει για την ώρα μυστικά τα περισσότερα χαρακτηριστικά της οθόνης, ωστόσο μαθαίνουμε ότι χρησιμοποιείται η τεχνολογία Dell PremierColor και διαθέτει δύο πλήρους μεγέθους Displayport 1.2 θύρες καθώς και mini-DisplayPort. Επίσης στον εξοπλισμό της περιλαμβάνονται δύο ηχεία των 16W. Το κόστος της οθόνης σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά είναι 2500 δολάρια, και οπωσδήποτε δεν απευθύνεται σε όλους τους χρήστες. Θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς.

 

Link.png Site: MacRumors

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα θυματα!

 

Οχι, αλλα γι αυτους που ασχολουντε ασχολουνται με την καθε ειδους σχεδιαση (οπως modeling), γι αυτους που ασχολουντε με την δημιουργια και επεξεργασια υψηλης αναλυσης φωτογραφιων και βιντεο... κ.α., και βγαζουν κερδος απο αυτο.

 

Εμενα προσωπικα θα μου ηταν πολυ χρησιμη μια 5-8K ~30" οθονη. Αλλα προς το παρον τα μοντελα αυτα προοριζονται καθαρα για επαγγελματικη χρηση, και δεν αξιζει να δωσω 2.5 χιλιαρικα για κατι που δεν θα μου προσφερει (ιδιαιτερο) κερδος, καθως ασχολουμαι ερασιτεχνικα.

Για τον ιδιο λογο δεν εχω παρει και Nvidia Quadro 5000 GPU.

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5K, ε? Κοιτα να δεις που αρχισα να κομπλεξαρω και να μου φενεται χαλια η ΗD μου. Ευτυχως ειναι μικρουλα 22 ιντσουλες και καταπινεται. Για 40αρες+ ομως, τα 4-5Κ ειναι λουκουμι κι εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα. Μιλαμε για εικονα!

 

Στο τελος δε θα μπορεις να ριξεις γκομενα με λιγοτερο απο 4Κ. Δε θα θες και 1 καρτα γραφικων να τη σηκωνει? Μνημες? Motherboard? Επεξεργαστη?

 

Τωρα που το σκεφτομαι μια χαρα ειναι η παλια μου οθονη. Ομορφηνε.

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...