Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω απελπιστει τις τελευταιες μερες. Πριν καιρο, δεν θυμαμαι τι βλακεια εκανα στον υπολογιστη μου και μαλλον θα εσβησα καποιο προγραμμα που θα μου φαινοταν αχρηστο. Απο τοτε δεν μπορω να παιξε τα βιντεακια στο youtube.

Χρησιμοποιω σαν browser τον Seamonkey εκδοση 2.9.1 που ειναι και η τελευταια (για τον υπολογιστη μου windows xp sp1). Κατεβασα σημερα το προγραμμα above flash player μαζι με τον McAfee Security Scan Plus(δεν τα ειχα αποθηκευμενα, τα ειχα σβησει), και παλι δεν τα παιζει.

Εμφανιζεται ετσι η σελιδα οταν μπαινω στο site:

youtube1.jpg

ti skata να κανω;;; Ο firefox mozilla οποτε προσπαθω να τον εγκαταστησω μου βγαζει bug οτι θελει να εχω sp2 xp και πανω. Ο opera επισης, δεν εχω βρει κατι που να ειναι συμβατος με την εκδοση του υπολογιστη μου. Για το chrome μην αναφερθω καν δηλαδη.. Δεν εχω ομως sp2, και ουτε ειμαι διατεθειμενος να αλλαξω υπολογιστη, για θεματα software.

Ποιο προγραμμα μπορει να μου βγαζει το youtube οπως ακριβως πρεπει;

Δημοσ.

καταρχήν είσαι λάθος που έχεις μείνει στο sp1.

απο κει και πέρα κάνε εναν καθαρισμό ιστορικού στον browser σου,μήπως έχεις βάλει κάποιο adblock;

Δημοσ.

καταρχήν είσαι λάθος που έχεις μείνει στο sp1.

απο κει και πέρα κάνε εναν καθαρισμό ιστορικού στον browser σου,μήπως έχεις βάλει κάποιο adblock;

Δεν εμεινα ηθελημενα στο sp1. Δεν ξερω πως να το κανω sp2. Και αν για για τον κανω χρειαζεται να κανω format Ολα τα αρχεια που εχω στον υπολογιστη, δεν νομιζω πως ειναι η καταλληλη στιγμη. Δεν εχω αλλα μεσα αποθηκευσης ευκαιρα για back up.

Εσβησα το ιστορικο παντως αλλα το ιδο μου την εμφανισζει.

https://support.google.com/youtube/answer/23852

Κοίτα μήπως είναι αυτό

και κοίτα μήπως η ώρα του pc δεν είναι σωστή,παλιά μου έκανε κάτι τέτοια σε κάποια site λόγο ώρας

Η ωρα του υπολογιστη ειναι σωστη με την πραγματικοτητα.

Τωρα που το ειπες, δεν ειναι σωστη αυτη του ινσομνια, ετσι οπως την βλεπει ο υπολογιστης μου..

Τι θελω να πω, αυτη την ωρα η ωρα που βλεπω στο ΥΗ μου ειναι 14:29.

Στο edit θα σου πω τι θα γραψει στο ινσομνια..

Εdit: Δημοσίευση σήμερα, 13:21 .................... :shock:

Το ινσομνια συμφωνα με τον υπολογιστη μου παει μια ωρα και δεκα λεπτα πισω!

Το κανει μηνες αυτο το πραγμα αλλα δεν εχω δωσει τοση σημασια. Δεν θυμαμαι αν το εκανε και τοτε που μπορουσα να δω, η οχι βιντεο στο youtube.

Δημοσ.

up!

Ξερει κανεις τουλαχιστον κανεναν αλλον Browser(εκδοση του) να καταβασω που να μην χρειαζεται sp2 και πανω;

Δημοσ.

Σε παρομοιο προβλημα εφταιγε η λανθασμενη ωρα αλλα αφου ειναι σωστη

Δοκιμασε :

-Restart το ρουτερ (on/off)

- Uninstall τον flash player με το flash player uninstaller. Εγκατασταση ξανα χωρις το Mcafee .

- Σβησε τα addons προσωρινα ισως καποιο δημιουργει προβλημα

-Reinstall seamonkey και δημιουργια νεου προφιλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...