Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθές μου δολοφόνησαν τον σκύλο μου με φόλα. Επειδή είμαι διατεθειμένος να το κυνηγήσω τι πρέπει να κάνω?Αρκεί μια μήνυση κατά παντός υπευθύνου?

Δημοσ.

Άμα ξέρεις ποιος το έκανε μπορείς:

1) Να τον δεσεις σε μια καρέκλα και να σκοτώσεις τα παιδιά του.

2) Να του σπάσεις τα πόδια

3) Να φωνάξεις την φιλοζωική και την αστυνομία και να τον καταγγειλεις

• Like 1
Δημοσ.

Για να κανεις πλεον μηνυση για κακοποιηση ή δηλητηριαση ζωου δεν πληρωνεις τα 100 ευρω.

Αν γνωρίζεις ποιος το εκανε το καλυτερο είναι να ειχες ηδη συννενοηθει με την φιλοζωικη της περιοχης σου,να του εκανες μηνυση και να τον περνουσες αυτοφωρο.

Απο τον

<ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΟΥ>

του Δικηγορου Αθηνων Χρηστου Θ. Πετκου

3. Η Ποινική Διαδικασία για την κακοποίηση βασανισμό ζώων

Για πρώτη φορά στην ελληνική έννομη τάξη έχει θεσπισθεί ο θεσμός του

Εισαγγελέα Προστασίας Ζώων που εδρεύει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

με πρώτη Εισαγγελέα Προστασίας Ζώων την κα Α. Θεοδωροπούλου.

Η κακοποίηση των ζώων μάλιστα αποτελεί ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ. Στην αναφορά στην αστυνομική αρχή Μείζονος

σημασίας το θέμα ότι πρόκειται για αυτεπαγγέλτως διωκόμενο έγκλημα για το

οποίο δεν προαπαιτείται η καταβολή του παραβόλου των 100 ευρώ, ως ισχύει για

τα κατ’ έγκληση διωκόμενα εγκλήματα, αλλά και η τήρηση της αυτοφώρου

διαδικασίας, κρίνεται αναγκαία για τον κολασμό του εγκλήματος αυτού που έχει

βαρύνουσα εγκληματική απαξία.

• Like 1
Δημοσ.

το θέμα είναι πως το αποδεικνύεις.

μάλλον μήνυση κατα αγνώστων.

αλλά αν δε κάνω λάθος είναι και 100€ η μήνυση και δε ξέρω τι συνέχεια έχει....

Δημοσ.

Προσφατα υπεβαλλα μηνυση κατ αγνωστου και δεν πληρωσα ουτε ευρω.Στο αστυνομικο τμημα της γειτονιας μου πηγα(εχει και τμημα Ασφαλειας).

Δημοσ.

Είναι περίεργα τα πράγματα με τις μηνύσεις. Εγώ ήξερα οτι ζητάνε 100 ευρώ για την μήνυση. Στο τέλος Αυγούστου έγινε διάρρηξη στο σπίτι και μιλώντας με τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού ΑΤ μου είπε οτι κανονικά έπρεπε να κάνω μήνυση και δεν χρειάζεται κανένα δικαιολογητικό πέραν από μια αίτηση, ούτε παράβολο των 100 ευρώ. Την επόμενη πήγα στο τμήμα για να κάνω μήνυση, μιλούσα με έναν υπάλληλο για την υποβολή της αίτισης και μου είπε οτι ενδέχεται να ζητήσει ο εισαγγελέας 100 ευρώ παράβολο :-( .

Δημοσ.

Είναι περίεργα τα πράγματα με τις μηνύσεις. Εγώ ήξερα οτι ζητάνε 100 ευρώ για την μήνυση. Στο τέλος Αυγούστου έγινε διάρρηξη στο σπίτι και μιλώντας με τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού ΑΤ μου είπε οτι κανονικά έπρεπε να κάνω μήνυση και δεν χρειάζεται κανένα δικαιολογητικό πέραν από μια αίτηση, ούτε παράβολο των 100 ευρώ. Την επόμενη πήγα στο τμήμα για να κάνω μήνυση, μιλούσα με έναν υπάλληλο για την υποβολή της αίτισης και μου είπε οτι ενδέχεται να ζητήσει ο εισαγγελέας 100 ευρώ παράβολο :-( .

Οντως ο κακος χαμος γινεται...Εγω μετα απο πολλες περιπετειες και αφου κοντεψα να αρπαξω απ το λαιμο μια εισαγγελεα,(με το παιζε γυναικα σε εξουσια και ηταν εντελως bitch)και αφου  εσπασα τα νευρα μου και διαλυθηκα απ την ταλαιπωρια,τελικα υπεβαλλα δωρεαν κατ αγνωστου..Αλλου με ζητουσαν 100,αλλου δεν ξεραν απο που ξημερωνε...της τρελης λεμε.

Δημοσ.

Α και οι εισαγγελείς δεν ξέρουν δηλαδή αν πρέπει ή δεν πρέπει να πληρώσεις τα 100 ευρώ; Τι να πω.

Ξερουν αλλα της ανωμαλιας γινεται γενικως..Ολα ειναι σαπια σ αυτην την χωρα,,ολο το συστημα ειναι για ολικη κατεδαφιση γενικως.Ολα ομως.Ξεκινηστε απο Δημοσιο και καταληξτε παλι εκει.

Δημοσ.

Α και οι εισαγγελείς δεν ξέρουν δηλαδή αν πρέπει ή δεν πρέπει να πληρώσεις τα 100 ευρώ; Τι να πω.

Μάλλον ήταν παρασκευή και ήθελε να βγει για ουζάκι το παιδί μετα τη δουλειά. Αμέσως εσείς :P
Δημοσ.

αν δεν θες να κρατησεις αρχειο για μελλοντικη δικη δεν νομιζω ότι εχει νοημα η κατ αγνωστων...

Περα από τα στατιστικα αν την κατοχυρωσουν...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

;έξω από Χαλκίδα!το θέμα συζητείται σε ευρύτερη βάση λόγω πολλών κρουσμάτων στην εκεί ευρύτερη περιοχή!σας ευχαριστώ όμως πολύ! 

Δημοσ.

Μηνυση κατα αγνωστων =Μηνυση για τα ματια του κοσμου.

Αν δεν εχεις καποιο στοιχειο τζαμπα θα την κανεις.

ΥΓ. Μην κατηγορησεις καποιον αν δεν εχεις στοιχεια γιατι θα σου βγει μπουμερανγκ. Αν εχεις καποια υποψια μπορεις να την πεις στην αστυνομια αλλα ατυπα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...