Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα,

έχω μια παραγγελία για εμπορευματα από πελάτη με εδρα Αγγλία. Ζητά να μου δώσει προκαταβολή 30%, κατι που δεν με βρίσκει αντίθετο. Θέλω όμως να ξέρω τον ορθό τρόπο για να μην ανησυχώ ότι δεν θα εξοφληθώ μετά την παραδοση της παραγγλίας. Μέχρι σήμερα με εξοφλούσαν και στη συνέχεια έστελνα τα πράγματα με το ταχυδρομείο. 

Ξερω ότι μπορώ να εκδόσω pro forma τιμολογιο που θα ανγράφω το συνολικό κόστος και την προκαταβολή που θα μου στείλει για να ξεκινησω την παραγωγή. Όταν θα ειμαι έτοιμος για την αποστολή πως θα διασφαλιστώ για την εξόφληση, εκτός από το να του ζητήσω τα χρήματα προκειμένου να δώσω στον  courier τα πράγματα?

ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.

εγω δε θα το κανα αυτο το πραγμα

ολα τα πουλας μαζι αφου παρεις πρωτα τα λεφτα

πως θα πληρωθεις?

paypal?

Δημοσ.

καλημέρα,

έχω μια παραγγελία για εμπορευματα από πελάτη με εδρα Αγγλία. Ζητά να μου δώσει προκαταβολή 30%, κατι που δεν με βρίσκει αντίθετο. Θέλω όμως να ξέρω τον ορθό τρόπο για να μην ανησυχώ ότι δεν θα εξοφληθώ μετά την παραδοση της παραγγλίας. Μέχρι σήμερα με εξοφλούσαν και στη συνέχεια έστελνα τα πράγματα με το ταχυδρομείο. 

Ξερω ότι μπορώ να εκδόσω pro forma τιμολογιο που θα ανγράφω το συνολικό κόστος και την προκαταβολή που θα μου στείλει για να ξεκινησω την παραγωγή. Όταν θα ειμαι έτοιμος για την αποστολή πως θα διασφαλιστώ για την εξόφληση, εκτός από το να του ζητήσω τα χρήματα προκειμένου να δώσω στον  courier τα πράγματα?

ευχαριστώ πολυ

Πρώτα όλα τα λεφτά στο χέρι και μετά αποστολή τα εμπορεύματα.

Δεν κατανοώ την νοοτροπία, μιας και εδώ Αγγλία μόνο σε εταιρίες οι οποίες έχουν τραπέζικούς λογαριασμούς και μπορείς να κυνηγίσεις νομικά δίνουν πίστωση. Διαφορετικά όλα στο χέρι πρώτα.

Δημοσ.

καλημέρα,

ευχαριστώ πολυ

Πες του να του στείλεις και εσύ το 30% των εμπορευμάτων.

Τζαμπατζής, μακρυά.

Δημοσ.

Πες του να του στείλεις και εσύ το 30% των εμπορευμάτων.

Τζαμπατζής, μακρυά.

Δεν λειτουργεί ετσι ακριβώς το εμπόριο μεταξύ εταιρειών (οπως φαντάζομαι οτι ειναι η προκειμένη περίπτωση) ούτε με παυπαλ κλπ

Δημοσ.

Δεν λειτουργεί ετσι ακριβώς το εμπόριο μεταξύ εταιρειών (οπως φαντάζομαι οτι ειναι η προκειμένη περίπτωση) ούτε με παυπαλ κλπ

Αν ήταν εμπόριο εταιριών θα υπήρχε τράπεζα από πίσω, επιταγές κτλ Περισσότερο για πώληση λιανικής μου κάνει έτσι όπως το διαβάζω.

Δημοσ.

προφανως ρωτας τον λογιστη αν εχεις εταιρια....αν δεν ξερει να ρωτησει ή βρες αλλον που ασχολειτε με ενδοκοινοτικες αγορες κτλ.

γενικοτερα πολύ θα ηθελα να μαθω τι δεινεις που ο αγγλος το βρισκει φτηνοτερα απ ότι να τον παρει από κανα κιασιατη ή αμερικανο :P

Δημοσ.

προφανως ρωτας τον λογιστη αν εχεις εταιρια....αν δεν ξερει να ρωτησει ή βρες αλλον που ασχολειτε με ενδοκοινοτικες αγορες κτλ.

γενικοτερα πολύ θα ηθελα να μαθω τι δεινεις που ο αγγλος το βρισκει φτηνοτερα απ ότι να τον παρει από κανα κιασιατη ή αμερικανο :P

Λάδι ;

Υπάρχουν πολλά που μπορείς να πουλήσεις Ευρώπη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...