DESTRO2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Γειά σας στις πανελλήνιες θα εξεταστω προφορικά τι ακριβος παίξετε(λογο δισλεξιας) θα ήθελα απαντήσεις απο παθοντες αλλα κ οτι αλλο ευπρόσδεκτο . ευχαριστώ
DESTRO2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχαχ το ξερω αυτο τι γινεται εκεινη την στιγμη δεν ξερω δλδ τι συμπεριφορα εχει ο εξεταστης απεναντη στο μαθητι αν ειναι σαν τις ενδοσχολικες μια χαρα ειναι ομως?????
Slothslayer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αναλογα με το εξεταστικο κεντρο που θα πεσεις,τους καθηγητες παντως απο αυτα που ξερω απο παιδια που εδωσαν πολυυυυυ χαλαρα ειναι σε κατευθυνουν και τι απαντησεις να δωσεις αρκει να δειχνεις οτι ξερεις κατι
DESTRO2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ααα μαλιστα ευχαριστώ γιατί είχα αρχίσει να αγχονωμε δλδ αν τους διχνω οτι ξερω θα με βοηθήσουν σε περίπτωση που κολλήσω η δεν διατιπονω κατι καλα
Backpacker Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Από παλιά που ήξερα πολλά άτομα(ήταν τρελή μόδα τα χρόνια 2000-2003..είχε γίνει σκάνδαλο με το πόσο εύκολα δίνανε χαρτιά για δυσλεξία τότε) τουλάχιστον 2-3χιλ μόρια παραπάνω από αυτό που άξιζαν βγάζανε όσοι δίνανε προφορικά...αν είσαι μαθητής του 12 με τα προφορικά βγάζεις εύκολα 15...
DESTRO2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ειμαι ενας μετριος μαθητής.ευχαριστω για την ταχύτητα των απαντησεων .
DESTRO2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παίδες μήπως ξέρετε πώς δίνεις έκθεση προφορικά κτ μου έχει πει ο καθηγητής μου αλλα αυτα που μ ειπαι γινοντουσαν πριν από 5-6 χρόνια τπτ τωρινό κάνεις. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα