Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμφανισιακά δε λέει και πολλά.... Το Motorola το πιο όμορφο από όλα μέχρι στιγμής

Επίσης πολύ σημαντικό είναι να δούμε τι αυτονομία θα έχει

Θα πουλήσει βέβαια στους κατόχους iPhone λόγω συνεργασίας μεταξύ τους

• Like 3
  • Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλο ειναι απο σχεδιασμο δεν ξερω τα γουστα σας αλλα εχει πολλα features και σαν gaδget ειναι πολυ καλο.

Επειδη δεν εχω επαφη τα android watches εχουν ακριβως τα ιδια features? τηλ, καιρος, gps, αναλυση ιδια,τραγουδια κτλπ;

Δημοσ.

Χαχα!! Ακόμα δεν μάθατε. Τα ίδια λέγατε για το iPod, το iPhone, το iPad.

Περίμενετε να κυκλοφορήσει το Apple Watch, εδώ θα είμαστε (εντάξει μπορεί να κλείσει η Apple μέχρι τότε)!!!!

• Like 7
Δημοσ.

απαπα 350$ βρε αππλε γι' αυτή τη "κουτσή" συσκευή? 
Μετριότατο αισθητικά, το UI επίσης δεν είναι καλοφτιαγμένο και απο λειτουργιες λειψό.

Δημοσ.
Χαχα!! Ακόμα δεν μάθατε. Τα ίδια λέγατε για το iPod, το iPhone, το iPad.

Περίμενετε να κυκλοφορήσει το Apple Watch, εδώ θα είμαστε (εντάξει μπορεί να κλείσει η Apple μέχρι τότε)!!!!

Οχι φιλε μου γιατι τοτε η Apple πραγματικα πρωτοτυπησε. Τωρα οχι

• Like 4
Δημοσ.

με απογοήτευσε εμφανισιακα η apple.. το smartphone για μενα δεν με νοιαζει και ας ειναι κακογουστο, μες στην τσεπη θα ειναι. αυτο το εχεις φατσα καρτα πανω σου.

χιλιες φορες το moto360 και ολα τα αλλα που μοιαζουν με αυτο και ας εχουν λιγοτερα feutures/μικροτερη αυτονομια

(το τελευταίο δεν το ξερω, το λεω γενικα οτι ακομα και να εχουν λιγοτερα πραγματα θα τα προτιμήσω λογο εμφανισης)

α ναι, ξεχασα να πω,

τα λουρακια με τους μαγνητες μου αρεσαν μοναχα πολυ. ιδικα το μεταλικο μπρασελε

• Like 1
Δημοσ.

Εεεε! Περιμενετε λιγο. Ακομα δεν ειδαμε καμια φωτο της προκοπης. Μη βγαζετε συμπερασματα. Ημαρτον παναγια μου.

Φοβερο φενεται. Το πιο ωραιο απ ολα. Θα σκισει μιλαμε! Απαιχτο. Μαμει και δερνει. Ποια samsung? Για τους ανυπαρκτους μιλαμε?

Χαχαχαχαχα. Ξεσκιστε με τωρα!

• Like 3
Δημοσ.

'Ισως το χειρότερο σχεδιαστικά έξυπνο ρολόι και ταυτοχρόνος το ποιο λειτουργικό, αυτό μόνο η apple μπορουσε να το κάνει!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...