Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι τα μπέρδεψες! Οι τιμές του iphone6 είναι με 2 χρόνια συμβόλαιο ενώ του watch όχι. Αναλογικά θα είναι περίπου στο μισο της αξίας του iphone6.

ναι, και το iwatch θελει το Iphone για να δουλεψει, οποτε με την λογικη αυτη παει στα 350+200+2χρονια συμβολαιο.

αν ηταν αυτονομη η συσκευη, η τιμη αν και τσιμπημενη θα ηταν λογικη για το brand name της Apple. αλλα δεν ειναι.

• Like 1
  • Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι, και το iwatch θελει το Iphone για να δουλεψει, οποτε με την λογικη αυτη παει στα 350+200+2χρονια συμβολαιο.

αν ηταν αυτονομη η συσκευη, η τιμη αν και τσιμπημενη θα ηταν λογικη για το brand name της Apple. αλλα δεν ειναι.

Ναι θέλει το iphone λόγω ios και δεν υπαρχουν άλλες συσκευές με ios! Αν πάρω ένα android smart watch με Google now, μπορώ να το αξιοποιήσω πλήρως με συσκευές χωρίς Android?

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι το παραπάνω κάνει το digital crown ;

Βασικά κάνεις λειτουργίες zoom in/out κλπ που κανονικά αν τις δοκίμαζες με 2 δάχτυλα σε μια τόσο μικρη οθόνη ...θα έβριζες ασύστολα! Ενώ με το crown εκτελείς λειτουργίες και ταυτόχρονα βλέπεις ολόκληρη την οθόνη χωρίς να την αγγίζεις.

• Like 4
Δημοσ.

Για Ακριβα γούστα και δεν εχει αυτόνομη λειτουργία...παρότι μοιάζει με κόσμημα περισσότερο...

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιζει κατι με το insomnia αποψε ρε παιδια η εμενα εχει παθει κοκομπλοκο το δικτυο?

Τρελό traffic... :)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι το ...φοβερό iwatch που περιμέναμε τόσο καιρό; Αυτό που θα μάθαινε σε όλους τους αντιπάλους πως να φτιάχνεις smartwatch;

Ε ρε γέλια....

Περιμένω τώρα τους οπαδούς της apple να μας πείσουν για το πόσο ωραίο είναι.

Θα μας πουν και οτι είναι καλύτερο απο το Moto 36O;

Και για τη μπαταρία φυσικά ούτε κουβέντα απο την apple. Γιατί άραγε; Αν ήταν της προκοπής δεν θα έλεγε κάτι;

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό είναι το ...φοβερό iwatch που περιμέναμε τόσο καιρό; Αυτό που θα μάθαινε σε όλους τους αντιπάλους πως να φτιάχνεις smartwatch;

Ε ρε γέλια....

Περιμένω τώρα τους οπαδούς της apple να μας πείσουν για το πόσο ωραίο είναι.

Θα μας πουν και οτι είναι καλύτερο απο το Moto 36O;

Και για τη μπαταρία φυσικά ούτε κουβέντα απο την apple. Γιατί άραγε; Αν ήταν της προκοπής δεν θα έλεγε κάτι;

Για την ιστορία, το 360 δεν βγάζει καν τη μέρα... Απο κει και πέρα, αναλυτικά tech specs δεν έχουμε ακόμη για το Apple Watch μιας και δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα! Για μένα το πιο εντυπωσιακό είναι ο τρόπος χειρισμού, οι άπειροι συνδυασμοί ως προς την εμφάνιση και μετά όλα τα υπόλοιπα. 

• Like 3
Δημοσ.

Για την ιστορία, το 360 δεν βγάζει καν τη μέρα... Απο κει και πέρα, αναλυτικά tech specs δεν έχουμε ακόμη για το Apple Watch μιας και δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα! Για μένα το πιο εντυπωσιακό είναι ο τρόπος χειρισμού, οι άπειροι συνδυασμοί ως προς την εμφάνιση και μετά όλα τα υπόλοιπα. 

εγω σε ενα smartwatch θα κοιτουσα την εμφανιση πρωτα, εαν μου αρεσει.

αυτο δεν μου αρεσει (ασχετα που δουλευει μονο με iphone, λιγικο, αλλα μεγαλο - για μενα. το ιδιο και με sammy)

τωρα εαν δεν υπαρχει στην αγορα ενα πολυ καλο(βλεπε apple watch) και με πολυ ωραια εμφανιση (βλεπε moto360) απλα θα παω πασο και θα περιμένω ενα.

απο του χρονου κατα την αποψη μου, ειναι νωρις ακομα. αλλα δεν ειναι ομορφα και αλλα δεν βγαζουν την ημερα οπως λες..

Δημοσ.

GI

Αυτο!Ειναι το μονο smarrwatch που εχει το χαρακτηρηστικο να δουλευει/συνεργαζεται μονο iphone!

Και το ειπα αστειευομενος! :-)

Γιατί μπορώ να έχω iPhone και να συνεργάζεται με το καινουριο LG π.χ.;

Δημοσ.

Για τι αναλυση οθόνης μιλαμε στην οθονη του apple watch και πως συγκρινεται με του 360?

Γιατι στο site λεει retina, ενω στα reviews εχουν ακουστει χαμηλες αναλυσεις για τα υπολοιπα?

Ξερει κανεις? 

• Super Moderators
Δημοσ.

εγω σε ενα smartwatch θα κοιτουσα την εμφανιση πρωτα, εαν μου αρεσει.

αυτο δεν μου αρεσει (ασχετα που δουλευει μονο με iphone, λιγικο, αλλα μεγαλο - για μενα. το ιδιο και με sammy)

τωρα εαν δεν υπαρχει στην αγορα ενα πολυ καλο(βλεπε apple watch) και με πολυ ωραια εμφανιση (βλεπε moto360) απλα θα παω πασο και θα περιμένω ενα.

απο του χρονου κατα την αποψη μου, ειναι νωρις ακομα. αλλα δεν ειναι ομορφα και αλλα δεν βγαζουν την ημερα οπως λες..

Έχεις δει όλες τις διαθέσιμες επιλογές του Apple Watch? 

http://www.apple.com/watch/gallery/

Δημοσ.

Η κουβεντα αποδεικνύει οτι το 95% το θελει για να το δείξει στην καφετέρια. Αρκει να δείξεις δηλαδη, τον καιρο και ενα SMS, για να πουν οι αλλοι "wow, ποσο το πήρες;"

Και εκει, το στρογγυλό Μοτο υπερέχει.

Αν ανήκετε κσι σε αυτους που ασχολούνται με την τεχνολογία, τοτε ξαναδειτε την παρουσίαση για να συζητησουμε επι της ουσίας. Για οθονη που αντιλαμβάνεται οχι μονο την αφή αλλα και την πίεση, για UI μοναδικό (οχι απλως 4 εικονιδια στην οθονη, που κανεις ενα scroll για να τα δεις), για εφαρμογή μηνυμάτων που διαβάζει το μήνυμα και σου δινει και προτεινόμενες απαντήσεις ( για να μην γράφεις !), κλπ. Α, να πω και για τη δυνατότητα πληρωμών με το ρολόι;

Το apple watch τεχνολογικά απέχει κατα πολυ απο τους αντιπαλους πειραματισμους. Οπως και με το ipad, η δευτερη εκδοση θα γινει ακομη καλύτερη, ελαφρύτερη, λεπτοτερη.

Οσο για την Τιμή, περίμενα να κανει κανα 500αρικο, οταν τα άλλα κανουν 300... Οποτε τη θεωρώ χαμηλή (μη μου αρχίσετε για τον βασικό ελληνικό μισθό και τα μνημόνια please).

Η καλύτερη παρουσίαση της Apple εδω και πολλα χρονια. Απο το 4 και μετα απογοητευε. Ξέφυγε παλι κατα τη γνωμη μου. Στην google τρέχουν να βελτιώσουν το gear ...

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...