funnydad Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτη εδω που ειναι σε πιο μικρη τιμη απο τις υπολοιπες 290 ειναι καλη? http://www.ebw.gr/el/product/565559/Sapphire-R9-290-Tri-X-4-GB-GDDR5-PCI-Express-graphics-card Σε τι διαφερει απο την αλλη sapphire? Αν μπορειτε ας μου απαντησετε γιατι πρεπει να αποφασησω για να κανω την παραγγελια! επισης βρησκω παλι εδω απο αγγελια την XFX Radeon R9 290 Double Dissipation Edition στα 320. Μηπως ειναι καλη περιπτωση? Θα μου πεις ομως με αλλα 30-40 ευρω την αγοραζω απο εδω καινουρια και εχω το κεφαλι μου υσιχο?
Sakiz105 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εκεινη με τα 350 ευρω σε σχεση με τα 376 δεν εχει overclock απο μονη της.Προσωπικα θα την επαιρνα.Αξιζει τα 350 ευρω.Μην πας σε μεταχειρισμενη
funnydad Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 παντως ο τυπος καινουρια γραφει οτι ειναι αλλα ειναι απο Γερμανια... αν μου την αφησει 300 θα την παρω, αλλιως θα την παρω στα 350 απο το καταστημα εδωυπαρχει σε προσφορα απο γερμανια και η R9 290X ΣΤΑ 415 ευρω μονο... Αλλα δεν ξερω τι παιζει με το συστημα ψυξης της συγκεκριμενης και ποσο θα βγει με τα μεταφορικα
Sakiz105 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Και 300 να στην αφησει μην τσιμπας.Αν θες να την επιστρεψεις θα σου φαει ενα 50αρι.Καλυτερα παρε απο ελληνικο καταστημα και προπαντος καινουργια.Αλλωστε gaming θα κανεις δεν θα την εχεις να καθεται.Δεν ξερεις τι o.c. τις ειχε ριξει πανω αυτος πριν την πουλησει 1
Fulgore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 παντως ο τυπος καινουρια γραφει οτι ειναι αλλα ειναι απο Γερμανια... αν μου την αφησει 300 θα την παρω, αλλιως θα την παρω στα 350 απο το καταστημα εδω υπαρχει σε προσφορα απο γερμανια και η R9 290X ΣΤΑ 415 ευρω μονο... Αλλα δεν ξερω τι παιζει με το συστημα ψυξης της συγκεκριμενης και ποσο θα βγει με τα μεταφορικα Αρα εχει ή δεν εχει 415.... Και την προσφορα που την ειδες?? Ξεχασμενη Reference καρτα ειναι και νομιζω οτι ειχαμε ηδη μιλησει για αυτες στην πρωτη σελιδα.... 1
funnydad Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 οκ... οκ! αρα θα παρω αυτην http://www.ebw.gr/el/product/565559/Sapphire-R9-290-Tri-X-4-GB-GDDR5-PCI-Express-graphics-card απο EBW και τελος... Ελπιζω να μην μου κανει καμια κουτσουκελα το μαγαζι γιατι εχω ακουσει πολλα ασχημα για αυτους στο παρελθον!
Sakiz105 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Καλοριζικι.Εγω παντως ενα xbox 360 παιχνιδι που ειχα παραγγειλει απο αυτους μεσα σε μια μερα ηρθε και ειχε κανα 2 κουτια γυρω γυρω η συσκευασια.Απλα μαλλον βαριουνται λιγο με τις μεταφρασεις στο site xD
Fulgore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 απο EBW και τελος... Ελπιζω να μην μου κανει καμια κουτσουκελα το μαγαζι γιατι εχω ακουσει πολλα ασχημα για αυτους στο παρελθον! οκ... οκ! αρα θα παρω αυτην http://www.ebw.gr/el/product/565559/Sapphire-R9-290-Tri-X-4-GB-GDDR5-PCI-Express-graphics-card Μην το ρισκαρεις τοτε και κοιτα απο αλλου αν δεν εισαι σιγουρος.
funnydad Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το προβλημα ειναι οτι για την συγκεκριμενη γραφει http://www.ebw.gr/el/product/565559/Sapphire-R9-290-Tri-X-4-GB-GDDR5-PCI-Express-graphics-card 7 - 12 εργασιμες για παραλαβη , δηλαδη περιπου 15-20 ημερολογιακες ημερες, και εκτος απο αυτο δεν δεχετε αντικαταβολη για την παραγγελια αυτη αλλα μονο καταθεση η paypal. Δεν θελω να δεσμευσω 350 ευρω για τοσες πολλες μερες και στο τελος να μου πουν τιποτα του τυπου δεν την φερνει ο προμηθευτης και αλλα τετοια ωραια!
Millennium Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 H συγκεκριμένη πάντως στα 349 είναι ευκαιρία.
Fulgore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εγγύηση Easy Buy World: Το συγκεκριμένο προϊόν έχει εγγύηση για 12 μήνες. Ο χρόνος εγγύησης ενός προϊόντος εξαρτάται από τον κατασκευαστή και το μοντέλο-τύπο του προϊόντος. Προτείνουμε για ακριβή πληροφόρηση να ελέγχετε πάντα τις επίσημες ιστοσελίδες των κατασκευαστών, σχετικά με το χρόνο εγγύησης ενός προϊόντος. - See more at: http://www.ebw.gr/el/product/565559/Sapphire-R9-290-Tri-X-4-GB-GDDR5-PCI-Express-graphics-card#sthash.6XnEL5Pm.dpuf Ναι εμεις να ελεγχουμε τις εγγυησεις αυτοι δεν μπορουνε.... Και το συγκεκριμενο προιον δεν εχει 12 μηνες εγγυηση ,για το θεο, ακομα αυτο εχουν στο Site,σε ολα τα πραγματα εγγυηση 1 χρονο. Εγω προσωπικα παντως δεν το συνιστω το καταστημα αυτο γιατι και απο τον αδελφο μου δεν εχω ακουσει τα καλυτερα..
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 και εκτος απο αυτο δεν δεχετε αντικαταβολη για την παραγγελια αυτη αλλα μονο καταθεση η paypal. Δεν θελω να δεσμευσω 350 ευρω για τοσες πολλες μερες και στο τελος να μου πουν τιποτα του τυπου δεν την φερνει ο προμηθευτης και αλλα τετοια ωραια! Τα κάνει κάτι τέτοια αυτό το μαγαζάκι αλλά δε νομίζω οτι θα έχεις πρόβλημα σε αυτή τη περίπτωση αφού η τιμή δεν είναι λάθος και η κάρτα είναι ακόμα στη κυκλοφορία.Πλήρωσε με paypal πάντως και όχι με πιστωτική γιατί αν γίνει καμία στραβή "η τράπεζα" κρατάει τα λεφτά για 30 μερες. Για την εγγυηση θέλει λίγη προσοχή.Το καλύτερο θα ήταν να μπορείς να στείλεις και μόνος σου τη κάρτα στη Sapphire αν έχει πρόβλημα.Αν γίνεται αυτό τότε εγώ λέω go for it.
funnydad Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι ρίσκο γενικά η αγορά απο εκεί , η πληρώνω με PayPal και περιμένω να πανε όλα καλά , η βάζω κάτι παραπάνω και την αγοράζω απο αλλού . Πάντως και αυτο με την εγγύηση ειναι ένα θέμα, άκου ένα χρόνο , ενώ κανονικά εχει 3.
Fulgore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι ρίσκο γενικά η αγορά απο εκεί , η πληρώνω με PayPal και περιμένω να πανε όλα καλά , η βάζω κάτι παραπάνω και την αγοράζω απο αλλού . Πάντως και αυτο με την εγγύηση ειναι ένα θέμα, άκου ένα χρόνο , ενώ κανονικά εχει 3. Και που εχεις διαβασει εσυ οτι η Sapphire εχει 3 χρονια εγγυηση??? 2 χρονια εχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα